Aangeboden: Hoekhuis te koop (Zoetermeer, Meerzicht)

- Prijs: Bieden - Datum: Vandaag - Recent gemoderniseerde en luxe afgewerkte splitlevel woning met garage in de wijk Meerzicht in Zoetermeer Het huis beschikt over 4 slaapkamers De woning is volledig voorzien van...

Recent gemoderniseerde en luxe afgewerkte splitlevel woning met garage in de wijk Meerzicht in Zoetermeer ! Het huis beschikt over 4 slaapkamers . De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen en isolerende beglazing. De woonkeuken en zitgedeelte is voorzien van luxe vloertegels en vloerverwarming. De woning is gelegen in een groene wijk vlakbij een groot park, openbaar vervoer en winkelcentrum. In de nabijheid zijn basisscholen en speelplekken.

De ingang bevindt zich op het wandeldek. Een hal (met toilet) geeft toegang tot de woonkeuken (niveau 1) en een garderobe/bergruimte. De luxe woonkeuken (rood hoogglans) is voorzien van een kookeiland met inductie kookplaat (voorzien van twee halfhoge apothekerskasten) en twee brede schuiflade's. Verder is de keuken voorzien van luxe inbouw apparatuur (vaatwasser, grote koelkast, magnetron, hete luchtoven en vriezer (drie lade's))

Het zitgedeelte (niveau 0) beschikt over vloerverwarming en licht grijze plavuizen. De openslaande deuren (kunststof) bieden toegang tot de 15 meter diepe en 6 meter brede tuin (Zuid-Oost).

Op de eerste slaapetage (niveau 2) bevinden zich twee slaapkamers.

Op niveau 3 bevindt zich een hal met toegang tot de luxe, lichte badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafels met granieten blad. Het tweede toilet is via deze hal ook bereikbaar. De derde, ruime slaapkamer is ook op dit niveau.

Op niveau 4 is de zeer ruime vierde slaapkamer Deze ruimte is onlangs gecreƫerd door middel van een flinke dakopbouw). Op de vliering boven deze slaapkamer is een flinke opbergruimte.
Alle kamers zijn voorzien van internet-, televisie- en radio aansluitingen!

De woning is zeker een bezichtiging waard!

Voor meer inlichtingen of voor het maken van een afspraak voor de bezichtiging van de woning bel 0630143549.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger