Aangeboden: Practig gerenoveerd appartement met tuin

- Prijs: € 99.000,00 - Datum: Vandaag - Deze kansrijke benedenwoning is centraal gelegen zo zijn scholen winkels Weizigtpark het centrum en het centraal station in de nabije omgeving De woning is recent vrijwel...

Deze kansrijke benedenwoning is centraal gelegen, zo zijn scholen, winkels, Weizigtpark, het centrum en het centraal station in de nabije omgeving. De woning is recent vrijwel volledig gerenoveerd (2010). De benedenwoning beschikt over een achtertuin die gelegen is op het noordwesten, de woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het bouwjaar van de woning is 1910, woonoppervlakte circa 65 m² en een inhoud van 190 m³.

Globale indeling
Begane grond:
- Entree in hal met meterkast, lambrisering en een vaste kast. Vanuit de hal is er toegang tot de diverse vertrekken.
- Toilet met inbouwverlichting en afzuiging.
- Woonkamer (4.85 x 3.15 m) voorzien van glad gestuukte wanden en de opstelplaats van de moederhaard. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken en de achtertuin middels twee openslaande deuren.
- Keuken (3.05 x 1.95 m) voorzien van een afzuigkap, vaatwasser, koel- vriescombinatie, afzuiging en een vier-pits gaskookplaat. Vanuit de keuken is er toegang tot de woonkamer en de achtertuin.
- Volledig betegelde badkamer (1.35 x 1.00 m) met douchegelegenheid, designradiator, inbouwspot en een elektrische afzuiging.
- Slaapkamer één (3.10 x 2.85 m) gelegen aan de voorzijde, voorzien van glad gestuukte wanden, vliesbehang en een ornamenten plafond.

Tuin:
- Achtertuin (6.05 x 5.35 m) gelegen op het noordwesten, is voorzien van twee bergingen.

Technische gegevens:
- Kadastrale aanduiding: Gemeente Dordrecht, Sectie K, Nummer 8708, Index A1
- Bouwjaar: 1910
- Elektrische installatie: 5 groepen
- Warmwatervoorziening: elektrische boiler
- Verwarming: moederhaard
- Isolatie: gedeeltelijk dubbele beglazing
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger