Aangeboden: chalet in noordwijk aan zee

- Prijs: € 52.000,00 - Datum: Vandaag - Te koop ons plekje in noordwijk aan zee Het chalet 10x4 meter is volledig onderhoudsvrij buitenkant van canexel en kozijnen van kunststof Dus alle tijd om te genieten van de...

te koop ons plekje in noordwijk aan zee.
Het chalet(10x4 meter) is volledig onderhoudsvrij, buitenkant van canexel en kozijnen van kunststof. Dus alle tijd om te genieten van de tijd dat je er bent.
Chalet is modern en gezellig ingericht en voorzien van alle gemak. keuken is verzorgd en badkamer is volledig betegeld met douchecabine.
Inrichting van de tuin is makkelijk in onderhoud en er is gebruik gemaakt van goede materialen. Tuin is beschut en er is optimale privacy. Tevens staat er een onderhoudsvrij schuurtje bij het chalet. Er mag een auto bij het chalet staan.
Het chalet staat op een vriendelijk en gezellig kleinschaling vakantie/chalet park, Duinrust. Hele jaar door open.
Je loopt binnen 1 minuut in de bossen aansluitend door een mooi duingebied richting de zee. Op de fiets ben je in 2 minuten aan het strand. Mooi schoon strand, geen overladen drukte.
Wil je komen kijken dat kan altijd, de beheerder heeft een sleutel. Je mag ook altijd bellen. Mocht je meerdere foto's willen zien neem dan even contact op.
Het chalet staat op huurgrond maar deze is voor 2010 al betaald dus kun je nog lekker even genieten.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger