Vakantie appartement te huur aan het Katwijkse strand

Ruim en licht 3 kamer appartement te huur voor max 4 personen + baby.
Werkelijk tot in de puntjes verzorgt modern 3-kamer appartement gelegen op de 3e woonlaag met zonnig terras op het zuidwesten. Het appartement is in 2008 geheel verbouwd en vervolgens zeer luxe afgewerkt. Het appartementencomplex waarin de woning zich bevindt ligt op 100 meter van het winkelcentrum "Hoornesplein", 1,5 km van het strand. Fietsverhuur op 500 meter.
Het complex beschikt over een liftinstallatie en een afgesloten entree met intercomsysteem. In de directe nabijheid treft u voldoende gratis parkeergelegenheid.
De indeling van het appartement is als volgt: Entree, hal met 2 bergkasten, luxe toiletruimte met hangend toilet, zeer ruime woonkamer (ca. 41 m2) en een luxe moderne open keuken in een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur (vaatwasser, amerikaanse koelkast, combi magnetron, koffiezetapp, waterkoker, pannen, bestek enz zijn aanwezig). Twee slaapkamers met in totaal 3 losstaande bedden + beddengoed. Een 4e bed en/of campingbedje zijn aanwezig en kunnen makkelijk bijgeschoven worden. Moderne, geheel betegelde, luxe badkamer met regendouche en wastafelmeubel. Het zonnige terras met zitje is zowel vanuit de woonkamer als vanuit beide slaapkamers te bereiken.


Prijs per week 500 euro

Prijs per maand 1200 euro
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger