Huis te huur in zwijndrecht 750 inclusief

Vanaf 1 juni is mijn appartement in zwijndrecht te huur.

Voor huur vraag ik 750 euro en dit is inclusief de voorschotten voor water, gas en energie & de servicekosten. Mocht je in je eentje zijn staan de bedragen voor water, gas en energie vrij hoog en krijg je met de jaarrekening een flink bedrag terug. Het enige wat je dan zelf moet regelen is de UPC (o.i.d.)

Ik heb het huis gekocht einde 2007 en ben ik 2009 samen gaan wonen. Helaas kost het mij nu een hoop geld als ik nu het huis nu wil gaan verkopen. De laatste twee jaar wordt het ook verhuurd dus een nieuwe huurder lijkt mij een goede optie.

Op de laatste twee foto's is goed in indeling te zien. De appartementen hadden vroeger 3 slaapkamer maar 1 hiervan is bij de woonkmer getrokken en de WC en de badkamer zijn ook 1 geworden zodat er goed plek is voor de wasmachine en de droger in de badkamer.

Ik heb helaas geen foto van de tweede slaapkamer. Mocht je intresse hebben valt deze uiteraard zo te regelen.

De vloer is volledig voorzien (alle kamer dezelfde laminaat) van laminaat (grey eiken) en de muren in de woonkamer zijn van glasvezelbehang en zodoende makkelijk oververfbaar.

Mocht je intresse hebben mail me dan even. Dan heb ik ook nog meer informatie over de woning en de opbouw van de huurprijs.

Mochten we verder gaan dan wordt het huurcontract netjes opgemaakt door een daarin gespecialiseerd bureau. Zodoende hebben we allebei wat vastigheid.

Bij een 2 jaar contract een wasmachine, droger en koel/vries combinatie cadeau. Allemaal nog prima apparatuur van goede degelijke merken!! Als minder lang vast wil zitten zijn ze ook beschikbaar en dan overleggen we over wat een goede prijs is!

De woning is op drie minuten van de rijksweg A16 richting Breda en Rotterdam en op 2 minuten van een klein winkelcentrum met een supermarkt e.d. Aan het einde van de straat op 100 meter zit een snackbar / chinees en een shoarmazaak
Onder de woning in een centrale gang zit nog een ruime berging. ik denk van ongeveer 4 meter bij 2 meter

Ik controleer marktplaats + mail meerdere keren per dag dus de advertentie is up-to-date. En zolang het huis op marktplaats staat is het dus beschikbaar!

Met vriendelijke groet,

Nathalie de Vries

ps eventueel kan ik mijn oude meubels vanuit alphen in zwijndrecht neerzetten (gratis) zodat hetb gedeeltelijk gemeubuleerd is. Ik heb ook nog wel wat andere spullen over die voor een kleine vergoeding over genomen kunnen worden.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger