Te huur : Ruime 6 kamer woning in Schiedam - woonopp 120 m2

Een zeer ruime, comfortabele, direct te betrekken eengezinswoning aan een autovrij woonerf. Deze woning ligt in een rustige, kindvriendelijke straat met veel winkel- en uitgaansvoorzieningen van Schiedam Centrum op loopafstand.
Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de woning.
Er zijn veel mogelijkheden wat betreft het openbaar vervoer zo bevind zich een opstapplaats voor de tram op 3 min loopafstand, metro op 10 min lopen en NS station Schiedam Centrum op 15 minuten lopen.

Door de Noord-Zuid ligging schijnt de zon 's ochtends in de keuken, 's middags in de tuin en tot 's avonds laat op het balkon.

Indeling:
Begane grond: bij binnenkomst in de hal bevindt zich aan de voorzijde van het huis een slaapkamer. Aan de tuinzijde bevindt zich een zeer ruime werk/slaapkamer en een zeer luxe, geheel betegelde badkamer met ligbad. Via een bergruimte waar fietsen e.d. kunnen worden gestald is de tuin prima te bereiken. De vernieuwde betegelde tuin is zeer goed te achterom te bereiken en heeft tevens een recent vernieuwde schutting. Ook is er op de begane grond een trapkast, meterkast en een separaat toilet met fontein.

Eerste verdieping: zeer ruime sfeervolle woonkamer. Grote L-vormige lichte keuken die zich aan de voorzijde van de woning bevind met diverse inbouwapparatuur (zoals koelkast, vriezer, magnetron, gaskookplaat en afzuigkap). De woonkamer, trap en de tweede verdieping zijn voorzien van nieuwe moderne vloerbedekking.

Tweede verdieping: overloop met toegang tot het ruime balkon over de gehele breedte van het huis met uitzicht op fraaie historische panden, waaronder het Oude Weeshuis. Verder twee aparte ruime slaapkamers voorzien van laminaat en een tweede badkamer met douchecabine, toilet en wastafel. Ook is er een grote bergkast aanwezig.

De gehele woning is zeer goed geïsoleerd. Woonoppervlak ca. 120 m2.

Bijkomende kosten : 90 EUR servicekosten

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lansingerwonen - 010-7110355 of kijk op onze site www.lansingerwonen.nl
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger