4 persoons chalet te huur ,Ooltgensplaat. Goed voor Vissen

Een mooie 4 persoons chalet te huur in Ooltgensplaat.Een mooie locatie om te vissen bij het chalet en vlak bij de Volderrak en Haringvliet en eventueel bij de zee. Alle mogelijkheden om te vissen, en als u niet wilt vissen kunt u nog van de natuur genieten op deze plek.
In de chalet zijn 2 slaapkamers. 1 met een 2 persoons-bed en de andere slaapkamer met een stapelbed. De badkamer met douche met wc en een grote wastafel meubel..De woonkamer met open keuken met alle toebehoren, zoals vaatwasser, magnetron, koelkast en een gasfornuis met oven. Er is een tv en radio aanwezig. In de schuur is er ook een wasmachine en droger aanwezig. Kortom een mooi chalet om daar Uw vis en plezier vakantie te vieren.
De chalet ligt in een prachtige natuur omgeving in het oude stadje Ooltgensplaat. Het ligt in het park Prins Fort Frederik. Het park is nog in de oude staat met veel bunkers uit de 17e eeuw oorlog, ook een mooie bezienswaardigheid. Vissen die bij het chalet veel worden gevangen zijn , Graskarper,Schubkarper en de Kroeskarper, Natuurlijk kunt U ook zee vissen op de Volkerak, zo een uitje voor alle vissers.
U kunt het chalet huren in de maanden,Eigenlijk het heel jaar door.

De prijzen van de huur zijn:Vrijdag t/m Maandag (15.00 uur/ 10.00 uur) € 200,00

Maandag t/m Vrijdag(15.00 uur/ 10.00 uur) € 175,00

Vrijdag t/m Vrijdag 15.00 uur/ 10.00 uur) € 350,00


Over meer dagen te huur valt over te praten!
Bel voor meer informatie naar het telefoonnummer 0614545786.
Of E-mails naar vanbeekandre@tele2.nl
Wilt u ook linnengoed en handdoeken huren dan komt er extra kosten bij!

meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger