Mooie vrijstaande villa

Vrijstaand ruime gestoffeerde en/of gemeubileerde 6-kamer woning in Bleiswijk. De woning is rustig gelegen in het buitengebied van Bleiswijk. De woning heeft parkeergelegenheid op eigen terrein en een zeer ruime tuin, waardoor er altijd zon is. Scholen, winkels, uitvalswegen en recreatiegelegenheden zijn in de direct omgeving. De grote steden zoals Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Delft zijn via de A12, A13 en A4 zeer snel te bereiken.
Indeling begane grond:Entree, hal met meterkast, toilet en toegang tot 1
e verdieping. Lichte en ruime L-vormige woonkamer van ca. 8.5m x 4.8m/3.9m. Toegang tot de woonkeuken welke voorzien is van koel/vriescombinatie, combi oven, 4-pits gasfornuis en afzuigkap. Bijkeuken v.v. inbouwkasten en wasmachineaansluiting en deur naar de ruime zonnige achtertuin. De badkamer v.v. ligbad, separate douche en wastafelmeubel en ouderslaapkamer I zijn te bereiken via de bijkeuken en hal.
Eerste verdieping:
Lichte overloop met toegang tot toilet, berging met cv installatie en 4 slaapkamers. De grote slaapkamers II en III van ca. 5.85m x 3.33m en slaapkamers IV en V van zijn aan de linker en rechter zijde van de woning gelegen. Tevens is er een bergvliering te bereiken via een vlizotrap.
Bijzonderheden:
- Zeer ruime tuin rondom de woning!
- tuinhuisje aanwezig.
- 5 slaapkamers!
- Gemeubileerd beschikbaar voor meerprijs van €200,-
- Huurprijs is excl. G/W/L
- Direct beschikbaar
- Alleen op serieuze reakties wordt gereageerd.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger