Te huur 4 kamer appartement (maisonette) in leiden

Te huur een gemeubileerde 4 kamer appartement(maisonette).

Omschrijving
Begane grond: afgesloten centraal entree, postbussen, bellentableau en intercom met camera, lift en toegang tot de berging (2.40 x 3.10) voorzien van electra en de centrale afgesloten fietsenstalling.

1e woonlaag:entree,hal,meterkast,via de hal komt u in de woonkamer(35m2)met een open trap naar de 2e woonlaag,toilet.De keuken is voorzien van een 5 pitsgasstel en vaatwasser en vrijstaande koel-vrieskast.Via de keuken komt u in de wasruimte waar een wasmachine staat.De woning is voorzien van houten vloerdelen op de 1e woonlaag,keuken en wasruimte zijn voorzien van plavuizen.

2e woonlaag:overloop met aan de achterzijde een ruime slaapkamer met kasten.Aan de voorzijde zijn ook nog 2 slaapkamers liggend aan een zonnig balkon.Op de vloeren ligt laminaat en de wanden zijn allemaal gestuct.De badkamer is voorzien van een ligbad en 2e toilet en wastafel.De wanden en vloer z ijn voorzien van plavuizen.

De huurprijs van dit appartement is €1200.00 euro incl.servicekosten(dit is inclusief water) en exclusief gas en licht en telefoon en internet.

Tevens zijn er in de woning verschillende huishoudelijke artikelen aanwezig zoals;stofzuiger,strijkijzer,strijkplank,linnegoed,beste
k,servies,eigenlijk
is alles aanwezig dus direct leefbaar.

De ligging van dit appartement is perfect want er is genoeg parkeerruimte,je zit op 5 min van het centrum af en er zijn diverse uitvalswegen.
Station Lammenschans is op 5 min loopafstand.

De woning is per direct beschikbaar.

Bel of mail voor eventuele info over de contractvoorwaarde.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger