Mooie studio te huur, gunstig gelegen!!

Wegens verhuizing te huur: Mooie studio van 28m2 in de Obrechtstraat, Den Haag. Gelegen in de wijk Duinoord, vlakbij de gezellige winkelstraat: Reinkenstraat. Openbaar vervoer op minder dan 3 minuten lopen. De studio heeft een eigen keuken voorzien van koelkast, kastruimte, gootsteen en kookplaat. De douche is naast de keuken gelegen en is voor privé gebruik. De woon/slaapkamer is voorzien van een prachtig plafond met sierwerk en een kroonluchter. Tevens zijn hier 2 inbouwkasten aanwezig. Een mooie schouw (niet werkend) geeft de studio een huiselijke aanblik. Het toilet wordt gedeeld met 1 andere huursters (een nette jonge vrouw).
De studio wordt gestoffeerd opgeleverd, d.w.z. voorzien van tapijt, zeil, gordijnen en verlichting.
In het complex is een wasmachine en droger aanwezig, deze kan gebruikt worden dmv betaling van 3 euro voor 3 uur wassen en drogen.
De huurprijs bedraagt 495 euro per maand en dit is inclusief gas, water, elektriciteit, internet (wifi) en kabelTV.
Er worden geen bemiddelingskosten gerekend omdat ik je direct in contact breng met de eigenaar van de studio. De eigenaar/verhuurder vraagt een borg van 2 maanden huur (990 euro). De borg krijg je uiteraard terug als je de studio in dezelfde nette staat weer oplevert.
De verhuurder zoekt een werkend persoon.
Gratis over te nemen zijn: een net 2,5 zits bankstel (kleur: grijs), een tv en een kastje voor in de woon/slaapkamer. Dit is echter optioneel en indien niet gewenst zorg ik dat ze verwijderd worden.
Reageer snel op deze unieke studio in het bruisende duinoord. Voor bezichtiging neem contact met mij op.
De studio is al vanaf 17 oktober 2012 te huur, maar in overleg is een latere ingangsdatum uiteraard mogelijk.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger