PER DIREKT - 5-kamer hoekwoning Hardinxveld

PER DIREKT TE HUUR !!!

In een keurige straat in de woonwijk Over 't Spoor vind u deze uitstekend onderhouden en ruime 5-KAMER HOEKWONING uit de jaren 30. In 2007 is er een opbouw geplaatst, hierdoor is er aanzienlijk meer ruimte gecreƫerd. De woning beschikt onder meer over een doorzon woonkamer met open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur, een praktische bijkeuken, keurig afgewerkte badkamer met ligbad en 2de toilet, 4 slaapkamers en een bergzolder. De achtertuin is keurig aangelegd en voorzien van een blokhut met openslaande deuren en een veranda. Diverse openbare voorzieningen als het winkelcentrum, scholen, het treinstation en uitvalswegen bevinden zich in de directe omgeving.

Pandtype Hoekwoning
Bouwjaar 1938
Inhoud 330 m³
Woonoppervlakte 110 m²
Perceeloppervlakte 173 m²

Begane grond:
Entree/hal met toegang tot de doorzon woonkamer met een praktische trap-/kelderkast v.v. meterkast. De open, lichte keuken is v oorzien van een keukenblok in hoekvorm met combimagnetron en diverse inbouwapparatuur als een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en koelkast met vriesvak. Voorts biedt de keuken een afgesloten trapopgang naar de 1ste etage en toegang tot het achterportaal. Achterportaal met toegang tot de achtertuin, toiletruimte en bijkeuken. De zeer praktische bijkeuken is voorzien van de wasmachine-/drogeropstelling, een wastafel en designradiator.

1ste etage:
Overloop met vaste open trap naar de 2de etage. De keurige badkamer is voorzien van een ligbad met douchegelegenheid, zwevend toilet, wastafel, designradiator en een dakkapel. De 1ste ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een vaste kast. De 2de slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en beschikt over een dakkapel en vaste kast.

2de etage:
Overloop met veel bergruimte en toegang tot de bergzolder over de gehele breedte van de woning. De 3de slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een dakkapel. Ook de 4de slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een vaste kast, dakkapel en vaste berging met cv-installatie.

Tuin:
Nette voortuin aangelegd met sierbestrating en siergrind. De zijtuin is bestraat en biedt middels een poort toegang tot de achtertuin. De fraaie achtertuin is geheel omheind middels een schutting en aangelegd met sierbestrating en een gazon v.v. kunstgras. De tuin beschikt over een blokhut met openslaande deuren, een veranda, elektra en wateraansluiting.

Bijzonderheden - In 2007 is een opbouw geplaatst waardoor veel extra ruimte is gecreƫerd.
- De woning is v.v. (hard)houten en onderhoudsvrije kunststof kozijnen.
- De (hard)houten kozijnen zijn in 2010 nog geschilderd.
- De woning is vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Het dakkapel aan de voorzijde op de 1ste etage is v.v. een rolluik.
- Het raam op de begane grond aan de voorzijde is v.v. zonwering.
- Aan de zijkant op de begane grond beschikt het raam over een screen.

Voor verdere informatie bel : 06-51242571
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger