Huis te huur 2-onder-1-kapwoning met garage en berging

INSTAPKLAAR! Deze ruime 2-onder-1-kapwoning met garage, vrijstaande berging en een ruime oprit met plaats voor 2 auto's is gebouwd in 1990. De woning is gesitueerd aan een kindvriendelijke straat aan de voorzijde en een speeltuin aan de achterzijde. De woning heeft een oppervlakte van circa 100 m² en een inhoud van 350 m³ (excl. garage). Het geheel beschikt o.a. over een royale woonkamer met veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Hierdoor heeft u een mooi uitzicht over de ruime achtertuin. Daarnaast is de woning v.v. een luxe open keuken, 4 slaapkamers en een nette badkamer. Kortom: een fraaie woning op prettige locatie, welke u zó kunt betrekken! Door de goede locatie is dit woonhuis ideaal voor een gezin met kinderen.
Begane grond: entree; nette hal met meter-/bergkast, garderobe, toilet met fontein en een trapopgang; ruime L-vormige woonkamer met een plavuizen vloer met vloerverwarming, een openhaard, toegang tot de serre, welke gelegen is aan de achterzijde v an de woning en toegang tot de achtertuin; open keuken v.v. koelkast, vriezer, keramische kookplaat (4-pits), oven en een spoelbak. De garage is via de voor- en achterzijde van de woning te bereiken. De garage is o.a. voorzien van witgoedaansluitingen en een keukenblok. De aangebouwde garage heeft een vloeroppervlakte van ca. 19 m² en een inhoud van ca. 55 m³.
Eerste verdieping: overloop; 3 slaapkamers, waarvan 1 zeer ruim; geheel betegelde badkamer met een ligbad, een douchebak, een tweede toilet en een wasbak.
Tweede verdieping: bereikbaar middels een vaste trap; voorzolder met een berging (achter knieschotten), een dakraam en de CV-opstelling; vierde slaapkamer met berging achter knieschotten en een dakraam.
Tuin: zeer riante achtertuin, welke beschikt over een serre, een grindpad, diverse terrassen, een vrijstaande houten berging met houtopslag en een achterom. De voortuin is fraai aangelegd en beschikt over een oprit met plaats voor 2 auto's.
Algemee n: De woning is goed onderhouden en wordt op keurige wijze bewoond. Daarnaast heeft de woning een hoog afwerkingniveau.
Ligging: Kedichem ligt in het groene hart van Nederland, op circa 30 minuten rijden van Utrecht, 's-Hertogenbosch en Rotterdam. Een afwisselend landschap van weilanden, boomgaarden, grienden en rietvelden omringt het dorp. Deze bij uitstek geschikte omgeving voor rustzoekers maakt deel uit van de Vijfheerenlanden, een veenweidegebied dat tussen de Betuwe en de Biesbosch ligt. U ontdekt er schitterende stukjes ongerepte natuur. Tussen het uitbundige groen kronkelt de Linge, omzoomd door vaak prachtige uiterwaarden. Tijdens de ruilverkaveling is nadrukkelijk rekening gehouden met het oorspronkelijke milieu, zodat het landelijk karakter van de vele weggetjes en fietspaden onaangetast bleef. Hoe u het Kedichemse land ook verkent, te voet, op de fiets, met de auto of per boot, u zult steeds weer bijzondere plekjes ontdekken, waarvan u niet wist dat ze nog b estonden. Het meest geniet u natuurlijk van de natuur en het landschap als u er doorheen wandelt of fietst. Daartoe kunt u gebruik maken van één van de vele fiets- en wandelroutes, maar u kunt natuurlijk ook zelf op ontdekkingsreis gaan, als u rust en ruimte wilt ervaren in een groen land.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger