Aangeboden: Wassenaar: Tussenherenhuis in topstaat!

- Prijs: € 465.000 - Datum: Vandaag - Volledig geheel gemoderniseerd en in stijl gerenoveerd tussenherenhuis met voortuin en zeer zonnige achtertuin van ca 8 meter diep op het zuidwesten houten schuur en achterom...

Volledig geheel gemoderniseerd en in stijl gerenoveerd tussenherenhuis met voortuin en zeer zonnige achtertuin van ca. 8 meter diep op het zuidwesten, houten schuur en achterom, aan een doodlopend straatje dat parallel is gelegen aan de van Zuylen van Nijeveltstraat 159 te Wassenaar. Aan de voorzijde uitkijkend op brede groen strook/ plantsoen aan de achterzijde heeft u zicht op de Molen en de Willibrorduskerk. De ligging is centraal, op loopafstand tot de winkels in de dorpskern, de lagere scholen en het openbaar vervoer.

Indeling:
vestibule, gang met meterkast, bergruimte onder de trap, nieuw toilet, gehele begane grond voorzien van een nieuwe houten vloer, sfeervolle zit/eetkamer ensuite (ca. 10.85 x 3.8 à 3.05 m.) met moderne open haard in het midden van de zitkamer en geheel nieuwe, moderne keuken voorzien van diverse apparatuur, waaronder groot 5-pits RVS Boretti fornuis, Siemens vaatwasser, ijskast en vriezer, en openslaande deuren naar zonnig hardstenen terras en tuin. Beide verdiepingen nieuw gestoffeerd en geschilderd in fraaie kleurstellingen.

1e verdieping: grote ouderslaapkamer over de volle breedte en 2 inbouwkasten, 2e slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon (over de volle breedte) met eveneens 2 inbouwkasten, nieuwe uitgebouwde moderne badkamer voorzien van bad, aparte douche, toilet en dubbele wastafel.

2e verdieping: grote overloop, twee slaapkamers met dakkapellen, dakkapelachterzijde nieuw aangebracht en 2e nieuwe, moderne badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

Bijzonderheden:
Achtertuin op het zuidwesten, achterom;
Nieuwe cv ketel;
Electrisch zonnescherm over de volle breedte van het huis;
Nieuwe uitgebreide electrische installatie;
Nieuw gestoffeerd;
Fraai verlicht;
Bijzonder hang- en sluitwerk;
Geheel voorzien van dubbele beglazing;
Geen EPA certificaat;
Ouderdomsclausule van toepassing;
Bewonersclausule van toepassing;
Eventueel gemeubileerd te koop.

- Tevens te huur voor € 2.950,- per maand -
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger