Aangeboden: Luxe Woonschip Sharq Explorer - Avontuurlijk Leven!

- Prijs: € 865.000 - Datum: Vandaag - Met je eigen luxe appartement van 105 m2 reizend door Europa in je eigen tempo Of iedere maand wonen op een andere locatie maar wel in je eigen huis Maar ook met je drijvend...

Met je eigen luxe appartement van 105 m2 reizend door Europa, in je eigen tempo. Of iedere maand wonen op een andere locatie, maar wel in je eigen huis? Maar ook: met je drijvend kantoor gewoon naar je klanten toevaren. Mogelijkheden te over met het nieuwe en bijzondere woonschip Sharq Explorer.

Deze bijzonder vormgegeven varende woning heeft alle comfort van thuis; van airco tot Quooker en van design-keuken tot een ruime badkamer met een bad, een aparte douche-cabine en een dubbele wastafel.

Een klein vaarbewijs en een marifooncertificaat zijn voldoende om met dit 23,85 m. lange woonschip van Scandinavië naar Zuid-Frankrijk te mogen varen. Het schip heeft de 'Franrijk maat' met haar 5 m. breedte en lage kruiphoogte van 3,45 m. (met ballast). Door de dubbele voortstuwing van ieder 110 pk, aangevuld met een boegschroef, is het schip optimaal te manouvreren over ruime vaarwateren en krappe stadsgrachten. Voor het afmeren bij afgelegen natuurgebieden zijn er spudpalen aangebracht. Middels een touch-screen scherm kunnen alle systemen en navigatie-apparatuur, de 4 camera's en de verlichting worden bediend. Het stalen schip is uiterst duurzaam gebouwd en heeft onder meer zonnepanelen aan boord.

Met mooi weer is het comfortabel vertoeven op het ruime bovendek met ingebouwde ronde bank en zachte kussens. Tevens is hier de tweede stuurstand om met lekker weer buiten te varen en de voorbijtrekkende omgeving nog meer te ervaren.

Vanaf prijs: Euro 865.000,-- incl. BTW.


Getoonde afbeeldingen en technische beschrijving betreffen de Sharq Explorer, met luxe uitrusting en 'full options' Euro 965.000, incl. BTW.


Bel of email voor een bezichtiging of proefvaart!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger