Aangeboden: TOP! Dak app. 3 kmr, haard, terras 50 m2, strand, N'wijk

- Prijs: Bieden - Datum: Vandaag - In het pittoreske Noordwijk binnen op de bovenste verdieping van het kleinschalige appartementencomplex gelegen Top appartement met groot zonneterras van ca 50 m2 op het...

In het pittoreske Noordwijk binnen, op de bovenste verdieping van het kleinschalige appartementencomplex gelegen TOP-appartement met groot zonneterras van ca. 50 m2 op het zuidwesten en fantastisch vrij uitzicht over Noordwijk.

Dit unieke, uitstekend onderhouden, 3 kamer appartement is in 2004 grotendeels vernieuwd met o.a. een luxe keuken en modern sanitair.

Dit zonnige appartement alwaar u volop van de vrijheid en privacy geniet, heeft een beveiligde centrale entree en beschikt over een afzonderlijke berging.

Vanwege de centrale ligging in het gezellige centrum van Noordwijk Binnen heeft u alle voorzieningen binnen handbereik.

Noordwijk: super centraal voor STRAND, SCHIPHOL, AMSTERDAM, DEN HAAG

Indeling appartement:
Entree, centrale hal met intercom. Entree appartement, hal met modern licht betegeld toilet, meterkast, royale lichte woonkamer met veel bergruimte, voorzien van fraaie parketvloer, openhaard en grote schuifpui naar het riante op het zuidwesten gelegen dakterras (50 M2), luxe open keuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur zoals: vaatwasser, oven, gaskookplaat, afzuigkap en koelkast met laden vriezer, in lichte kleurstellingen betegelde badkamer met duo-ligbad, wastafel en aansluitingen wasapparatuur, (ouder)slaapkamer aan de achterzijde met veel bergruimte en 2e slaapkamer aan de achterzijde tevens met veel bergruimte. Afzonderlijke ruime berging met opstelling cv-combiketel.

Energieprestatiecertificaat aanwezig.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger