Aangeboden: top appartement w de withstraat 30 Papendrecht 138.000 VON

- Prijs: € 138.000 - Datum: Vandaag - Witte de Withstraat 30 te Papendrecht 138 000 V O N Omschrijving Op de derde verdieping van dit perfect gelegen appartementencomplex ligt dit werkelijk uitstekend onderhouden...

Witte de Withstraat 30 te Papendrecht 138.000 V.O.N

Omschrijving
Op de derde verdieping van dit perfect gelegen appartementencomplex ligt dit werkelijk uitstekend onderhouden drie kamer appartement.
Dit appartement is tot in de puntjes verzorgd en is voor het grootste gedeelte voorzien van kunststof puien met dubbel glas en draai-kiep ramen.
Het appartement heeft een heerlijk balkon op het oosten, vrij uitzicht op een grote vijverpartij en in de verte zicht op de Merwedebrug. De woning is grotendeels voorzien van laminaatvloeren en in de woonkamer zijn de wanden afgewerkt met spachtelputz. Er zijn scholen in de nabijheid en ook de N3 ligt op enkele autominuten van het appartement verwijderd. Het gezellige centrum ligt op ca. 5 fietsminuten van het appartement.

Het appartement
Op de derde etage komt u via de entree, in de hal, die afwerkt is met bruine wandafwerking en een grijze laminaatvloer die doorloopt in de ruime keuken.
Hier vindt u de garderobeplaats, de meterkast, die voorzien is van vier groepen, een keurig verzorgd toilet (wandcloset), welke geheel betegeld is met een lichte wandtegel met een sierrand en een blauwe vloertegel.
De badkamer (2.30m x 1.10m) is betegeld met een lichte wandtegel met daarin verwerkt een sierrand en een blauwe vloertegel. Een ruime inloopdouche met een schuifwand en een verzorgde wastafel met een onderbouwkast en een aparte spiegelkast erboven met ingebouwde verlichting.
Een verlaagd plafond met inbouwverlichting geven een extra dimensie aan deze knusse badkamer. Ook is er een mechanische ventilatie aanwezig.
De royale keuken (2.82m x 3.60m + 1.18m x 1.10m) is voorzien van een L-vormige keuken- opstelling die voorzien is van een mielle 'geluidstille' vaatwasser, een gaskookplaat en een afzuigkap. De fronten van de keuken zijn roomwit en het aanrechtblad is in "granito" look uitgevoerd.
In de keuken vindt u apart de wasmachine- en droger opstelling en de warmwatervoorziening die middels een boiler verzorgd wordt. In de keuken is er een toegangsdeur naar het balkon.
De woonkamer (3.60m x 6.55m) is voorzien van een eiken laminaatvloer, een spachtelputz wandafwerking en twee openslaande deuren, voorzien van dubbelglas, naar het balkon.
Het balkon (3.60m x 1.35m) is voorzien van een lichte plavuizenvloer en een rolluik aan de voorzijde. Het gehele balkon is verder in lichte kleuren afgewerkt.
De ouderslaapkamer (2.90m x 3.60m) is voorzien van een eiken laminaatvloer en heeft een glasvlies wandafwerking. In deze slaapkamer vindt u ook twee inpandige kastruimten.
De tweede slaapkamer/werkkamer is aan de achterzijde van het appartement gesitueerd en is voorzien van een lichte vloerbedekking en een glasvlies wandafwerking.

In de ondergelegen berging heeft deze woning nog een inpandige kelderbox van ca.6 m2 en is voorzien van elektra.

Overige
Het bouwjaar van de woning is 1968. De inhoud van het appartement is 170m3 en heeft een woonoppervlakte van 66m2. De kelderbox meet 6m2 en de bijdrage VvE, inclusief voorschot stookkosten, komt op € 150,- per maand. De woning beschikt niet over een energielabel.


Bijzonderheden
Op een paar plekjes zijn er wat beschadigingen aan het laminaat.
Het afvoerputje in de douche behoeft wellicht enige voorziening.

Kortom als u een woning zoekt waar u zo in kan heeft u hem NU gevonden.

kijk voor het complete overzicht op www.sterkmakelaardij.nl of bel met 078-6159997
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger