Aangeboden: Prachtig hoek-appartement te koop.

- Prijs: € 184.500 - Datum: Vandaag - Op een fantastische locatie in Bodegraven is dit mooie hoekappartement te koop waar je al bij binnenkomst vrolijk wordt van de lichtinval en het uitzicht Je kijkt over een groot...

Op een fantastische locatie in Bodegraven is dit mooie hoekappartement te koop waar je al bij binnenkomst vrolijk wordt van de lichtinval en het uitzicht. Je kijkt over een groot deel van Bodegraven uit en door het zijraam kun je in de avond genieten van een zonsondergang. Kortom een plezier om hier te wonen.

Via de lift of trap kom je aan op de bovenste verdieping. Meteen de eerste deur op de galerij kan jouw voordeur worden. Achter de voordeur bevindt zich de gang die toegang geeft tot 2 slaapkamers de badkamer en de woonkamer. In de gang vinden we ook de meterkast met 4 groepen (aardlek) en ADSL aansluiting. Dus de woning heeft al een internet aansluiting waarvan de kosten in het service abonnement (65 euro/maand) zijn verwerkt.

Er licht in het gehele appartement een mooie licht houtenvloer/laminaat. De keuken is naar eigen smaak in te richten en in de kamer is er toegang tot een grote bergkast waar de wasmachine en droger een plekje hebben gevonden.

De badkamer is geheel vernieuwd in 2008. Hierbij is hoogwaardig materiaal gebruikt. Je kunt in het bad (180-80 cm) met z'n tweeen heerlijk badderen en douchen, tevens is de badkamer uitgerust met een design wastafel en radiator.

De grote slaapkamer is voorzien van een grote inbouwkast over de hele breedte van de kamer, met daarvoor 3 groten schuifdeuren. Deze is voorzien van 3 vakken, de buitenste met legplanken en de middelste met hanggedeelte.

Het appartement op het zuiden gericht, dus de hele dag zon, is gebouwd in 1997 en heeft zoals gezegd een prachtige ligging. Aan de voorzijde bevindt zich een brede waterpartij waar met helder weer je de karpers kunt zien zwemmen. Eens per half uur komt er aan de overzijde van het water een trein voorbij.

Zien doet kopen. Als je een mooi appartement wilt voor een betaalbare prijs is dit een buitenkans.
Bijzonderheden: De schitterende ligging;
Lage service kosten (65 euro/maand)
Veel ligtinval;
Prachtige badkamer;
Dichtbij alle openbare voorzieningen.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger