Aangeboden: Prachtig gerenoveerd 2/3-kmr app. in R'dam Hillegersberg!

- Prijs: € 795,00 - Datum: Vandaag - Prachtig mooi gerenoveerd 2 3 kamer appartement op de derde etage in de zeer geliefde wijk Rotterdam Hillegersberg Het appartement bevindt zich in een net rustig...

Prachtig mooi gerenoveerd 2/3 kamer appartement op de derde etage in de zeer geliefde wijk Rotterdam Hillegersberg. Het appartement bevindt zich in een net, rustig appartementencomplex nabij de Bergse Plas, de Bergse Dorpsstraat en op loopafstand van het openbaar vervoer!

Het appartment is gestoffeerd met laminaat en van alle gemakken voorzien zoals centrale verwarming, een nieuwe badkamer en toilet en keuken welke is uitgerust met luxe apparatuur! Verder is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en beschikt u in de onderbouw over een eigen berging.

Indeling:
Entree, ruime hal met toegang tot de keuken voorzien van luxe inbouwapparatuur zoals combimagnetron, vaatwasmachine, koel/vries-combinatie, 4-pits kookstel en wasmachine. Tevens biedt de keuken toegang tot het balkon aan de voorzijde van de woning. Badkamer voorzien van ruime douche en wastafel. Toilet in zwart/wit-kleurstelling met closet. Ruime, lichte doorzon woonkamer van ca. 366x1000 met grote raampartij en toegang tot het balkon aan de voorzijde en toegang tot het balkon aan de achterzijde. Slaapkamer van 240x315.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst berekenen wij;
- 1 maand huur
- 2 maanden waarborgsom

Een prachtig appartement op een zeer geliefde locatie!

Beschikbaarheid: in overleg
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger