Aangeboden: 2 kamer app (gemeubileerd met tuin) in centrum van R'dam

- Prijs: € 850,00 - Datum: Vandaag - Goed verzorgd en gemoderniseerd 2 kamer appartement in het centrum nabij Weena Coolsingel en alle andere voorzieningen van het centrum zoals winkels horeca grote markt musea en...

Goed verzorgd en gemoderniseerd 2 kamer appartement in het centrum, nabij Weena, Coolsingel en alle andere voorzieningen van het centrum zoals winkels, horeca, grote markt, musea en theaters en toch in een zeer rustige omgeving. Het betreft een appartement op de begane grond totaal ca. 55 m2 groot, met gezellig terras en een mooi uitzicht over het groene en rustige wandelplantsoen. De staat van onderhoud maakt dit appartement zeer aantrekkelijk voor mensen die hier direct willen intrekken.

Omschrijving
Begane grond: entree, hal, modern betegeld toilet, woonkamer met mooi uitzicht en toegang tot gezellig terras. Open keuken met keukenblok in wandopstelling.
Slaapkamer aan de entreezijde met toegang naar betegelde badkamer voorzien van ligbad, wastafel, desing radiator en wasmachineaansluiting.
Afmetingen:
- Woonkamer/keuken : 6,20m x 4,75m
- Slaapkamer : 3.40m x 3,00m
- Badkamer : 2,30m x 1,70m

Bijzonderheden
- Deze goed onderhouden woning verkeert in goede staat;
- Woonoppervlakte ca.55m2, inhoud ca. 145m3;
- Eigen royale fietsberging;
- Nette keuken bj.2010;
- Gedeeltelijk dubbelglas;
- Kindvriendelijke omgeving;
- Gemeubileerd
- Oplevering per direct;
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger