Aangeboden: Kamer te huur in appartement met twee gezellige huisgenoten!

- Prijs: € 375,00 - Datum: Vandaag - Hoi Wij zijn twee meiden 19 jaar studeren Pedagogiek en Chinees in Leiden en zijn op zoek naar een nieuw huisgenootje De desbetreffende kamer is ongeveer 11m2 en in hele goede...

Hoi! Wij zijn twee meiden, 19 jaar, studeren Pedagogiek en Chinees in Leiden en zijn op zoek naar een nieuw huisgenootje. De desbetreffende kamer is ongeveer 11m2 en in hele goede staat. Er ligt zwarte vloerbedekking en er is een donkergrijs rolgordijn aanwezig, het enige wat er nog in moet zijn wat meubels. De kamer is in een appartement, dat we met z'n drieën delen. Voor 375 euro krijg je niet alleen de kamer, maar het hele appartement, aangezien we meestal samen koken, eten, bankhangen en lachen. Niet echt een standaard studentenkamer dus, maar wel heel gezellig!
Bij het appartement hoort ook een berging voor bijvoorbeeld de fietsen. Verder ligt het naast een bushalte (15 min -> centrum Leiden, fietsend ook 10-15 min), tegenover de c1000, park, kapper, bakker, etc. We hebben ook draadloos internet, wat bij de maandelijkse prijs inbegrepen zit. Verder is er ook een wasmachine aanwezig, erg handig!
Kortom, we zoeken een leuk en gezellig huisgenootje (vrouw, 18-24 jaar) voor in ons appartement. Mail me voor meer info!
Groetjes, Lian en Kim

P.S. Ik heb op het moment geen foto van de kamer zelf, ik zal proberen die zo spoedig mogelijk toe te voegen bij deze advertentie. De beschikbare foto's zijn van de woonkamer en keuken.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger