Aangeboden: TE KOOP: Hoekhuis met garage in Oostpolder Papendrecht

- Prijs: € 275.000 - Datum: Vandaag - Op kindvriendelijke locatie in de wijk Oostpolder ligt deze perfect onderhouden hoekwoning met garage Deze zeer verzorgde woning is modern vorm gegeven en afgewerkt met een luxe...

Op kindvriendelijke locatie in de wijk Oostpolder ligt deze perfect onderhouden hoekwoning met garage. Deze zeer verzorgde woning is modern vorm gegeven en afgewerkt met een luxe keuken, zeer verzorgd sanitair en riante woonkamer (circa 30m2). Op de 1e verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers en de verzorgde geheel betegelde badkamer met 2e toilet, en douche/badcombinatie. Door de dakopbouw heeft de woning een 2e verdieping gekregen waardoor hier een prima werkplek of 4e slaapkamer is gecreëerd. De tuin, gelegen op het westen, is zeer fraai aangelegd en biedt toegang tot de garage. De garage biedt de eventuele benodigde extra ruimte of maakt een lang gekoesterde hobby mogelijk.

Begane grond:
Entree met garderobekast, laminaatvloer en een meterkast met 7 groepen en een aardlekschakelaar, gedeeltelijk betegelde, zeer verzorgde, toiletruimte met wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie, ruime woonkamer (ca. 4.85 x 5.47m.) welke zeer speels in te richten is, keurige wandafwerking, een laminaatvloer en toegang tot de achtertuin, open keuken (ca. 3.55 x 2.82m.) met een L- vormige opstelling een laminaatvloer en diverse inbouwapparatuur, te weten: gaskookplaat, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, oven, magnetron en een afzuigkap.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en een bergkast, aan de voorzijde gelegen ouderslaapkamer (ca. 2.75 x 4.40m) met behang wandafwerking, een vaste kast en tv-aansluiting, aan de achterzijde gelegen tweede slaapkamer (ca. 2.60 x 3.03m.) met behang wandafwerking, aan de achterzijde gelegen derde slaapkamer (ca. 3.62 x 2.37m) met behang wandafwerking, geheel betegelde badkamer (ca. 1.90 x 2.37m.) met ligbad met douche-/badcombinatie, een tweede toilet en wastafel. De badkamer is neutraal betegeld en zeer verzorgd te noemen.

Zolder:
Via een vaste trap te bereiken voorzolder (ca. 2.57 x 2.90m.) met wasmachine aansluiting en opstelling cv-ketel, ruime, vierde slaapkamer (ca. 3.34 x 2.90m.) met tapijtvloer.

Tuin:
De fraai aangelegde achtertuin (ca. 7.50 x 5.50 m) met toegang tot de garage, voorzien van een eigen achterom en is gelegen op het westen.

Garage:
Middels tuin te bereiken stenen garage met overheaddeur en voorzien van elektra.

Algemeen:
Verwarming/ warmwatervoorziening:
De woning is voorzien van een CV-combiketel van het merk Agpo uit 1997.

Isolatie:
De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing.

Vaste lasten:
Eneco : ca. € 226,- per maand
O.z.b. : € 440,- per jaar
Waterschapslasten : € 100,-

Energielabel:
De woning beschikt niet over een energielabel.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger