Aangeboden: Direct Wonen in Rotterdam / Bent u Eigenaar van een Woning..

- Prijs: Gratis - Datum: Vandaag - Bent u eigenaar van een woning en wilt u deze verhuren Dat kan bij RoxWonen nl u kunt de woning aanmelden door het invullen van het contactformulier op de website of kom langs...

Bent u eigenaar van een woning en wilt u deze verhuren? Dat kan bij RoxWonen.nl, u kunt de woning aanmelden door het invullen van het contactformulier ( op de website ) of kom langs, of bel 010- 2262959 of stuur een e-mail. Wij nemen contact met u op voor voor het geven van inlichtingen en het maken van een afspraak om uw woning op te nemen in het bestand.
Heeft u zelf geen ervaring als het gaat om het verhuren van uw woonruimte dan kunt u bij RoxWonen.nl alle informatie krijgen over hoe het verhuren van woonruimte in zijn werk gaat en op welke wijze wij u kunnen helpen.
Een adviseur kan ook bij u langs komen om foto's te maken en eventueel de huurprijs vast te stellen. Wij plaatsen uw woning binnen 24 uur op de website van RoxWonen.nl en plaatsen de woning door op meer dan 15 andere Websites

Wat zijn de kosten.

Voor de verhuurder zijn er geen kosten, RoxWonen.nl verzorgt kosteloos voor het verhuren van uw woning en uw nieuwe huurder.
Als huurder betaald u ook geen hoge kosten voor het vinden van uw nieuwe woning. Bij RoxWonen.nl hanteren wij voor woningverhuur een prijs die gelijk is aan de huurprijs met een maximum van 595,- incl. BTW, voor kamerverhuur een prijs die gelijk is aan de huurprijs met een maximum van 295,- incl. BTW.

Vrijblijvend advies op maat.

Zelf op zoek gaan naar een geschikte kandidaat voor uw huurwoning kan een tijdrovende en kostbare aangelegenheid zijn. U moet advertenties plaatsen, tijd vrijmaken voor het bezichtigen en contracten opmaken.

RoxWonen.nl neemt u al deze zorgen uit handen. Wilt u een woning, een appartement of een kamer te huur aanbieden, dan komt één van onze adviseurs vrijblijvend bij u langs om het object op te nemen en u te adviseren over belangrijke zaken als huurprijs, tijdsduur van de overeenkomst, al dan niet gestoffeerd en/of gemeubileerd.

Begeleiding van deur tot deur.

Bij bezichtiging is altijd een adviseur van de RoxWonen.nl aanwezig. Zodra wij een kandidaat hebben gevonden, nemen wij contact met u op en sturen wij u ter goedkeuring de gegevens, waaronder kopieën van legitimatie, loonstrook en/of arbeidsovereenkomst. Zodra u een accoord gegeven heeft, stellen wij het huurcontract op en laten dit door nieuwe huurders ondertekenen. Geen enkele nieuwe huurder ontvangt sleutels voordat het huurcontract is ondertekend en de huur en borg zijn voldaan.



RoxWonen.nl
Makelaars
Bergweg 99
3037 ED Rotterdam
Tel. 010- 226 29 59
Fax. 010-265 35 30
info@roxwonen.nl
www.roxwonen.nl

Voor meer informatie bezoek de website.


meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger