Zeer luxe woonruimte Noordwijk

Per medio september komt ons zeer luxe vakantiehuis in Noordwijk beschikbaar voor tijdelijke woonruimte of voor huur voor een langere vakantie, periode in overleg eigenaar. De kosten van energie worden middels een voorschotbijdrage per maand betaald en achteraf naar het werkelijke verbruik verrekend. Het betreft hier een zeer luxe BeachHouse waarbij u als gast gratis gebruik kunt maken van een aantal faciliteiten op het park, waaronder een prachtig overdekt zwembad en een schitterend overdekt speelland. Voor algemene beschrijving zie onderstaande tekst:
Zeer luxe chalet aangeboden gelegen op een prachtig recreatiepark in Noordwijk nabij Langervelderslag en Noordwijkerhout. Chalet is gelegen op een zeer ruime kavel met eigen parkeerruimte voor 2 auto,s.
Op het park treft u o.a. het volgende aan: -dagelijks geopende receptie, -fietsverhuur, -uitstekend restaurant, -bar, -overdekt speelland, -buiten speelgebeuren, -gamehal, -tafeltennis, -tafelvoetbal, -overdekt zwembad, etc. etc.
Het chalet is werkelijk zeer luxe ingericht, naast een zeer groot flatscreen tv heeft u de beschikking over een tweede tv toestel op de slaapkamer. Op de ouderslaapkamer 2 1-persoons boxspringbedden waar met name aan de matrassen extra aandacht is besteed. In de huiskamer luxe leren bankstel, stereo. volledig ingerichte keuken met o.a. vaatwasser, een 5 pits gas toestel, een grote ijskast, een grote vriezer, een combi oven, gewoon koffiezet apparaat, een senseo, een waterkoker, apothekerskasten etc. etc.
Chalet is standaard ingericht voor 5 personen en het aantal slaapplaatsen kan d.m.v. een bijzetbed uitgebreid worden naar 6 slaapplaatsen. Chalet is half december 2009 geplaatst en is dus hagelnieuw!
Noordwijk is een mondaine badplaats waar het goed vertoeven is, de winkels zijn hier de hele week geopend, dus ook op zondag. Bent u gek op winkelen? Bezoek dan ook de winkelsteden Haarlem-Amsterdam, Leiden of Den Haag. Al deze fantastische winkelsteden liggen binnen een acceptabel aantal autominuten van Noordwijk. Liever lekker flaneren in een van de mooie badplaatsen langs de kust? Bezoek dan Scheveningen, Noordwijk, Katwijk, Zandvoort of Bloemendaal. Bent u fiets of wandelliefhebber dan kunt u uw hart ophalen, de omgeving is prachtig, u raakt er niet uitgekeken!
Voor het uitgaansleven kunt u uiteraard ook bij al deze plaatsen terecht. Noordwijk en omgeving heeft echt veel te bieden, in de maanden april en mei kunt u genieten van de prachtige bollenvelden welke de streek rijk is. Wist u dat het Bloemencorso altijd vanuit Noordwijk vertrekt? Voor uitgebreide informatie en mogelijkheden adviseren wij u informatie op te vragen bij de VVV Noordwijk en Noordwijkerhout.
U kunt ons voor informatie bereiken via de mail (r.debruyn@quicknet.nl) of mobiel: 06-55.145.178 Graag tot ziens! Bekijk ook onze website www.vakantieinnoordwijk.nl en voor ons tweede chalet in Noordwijk www.noordijkseduinen.tk Dit chalet ligt midden in de prachtige duinen van Noordwijk op de hoogte van Noordwijkerhout.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger