Ruime vakantiewoning aan Reeuwijkse Plassen te huur

Onze Reeuwijkse Plashut ligt op het eerste eilandje aan de Ree, het pad dat loopt tussen de 's Gravenbroekse Plas en de Elfhoevenplas. Het huis is te bereiken via een brug. De Ree is een wandelpad, maar op 50 meter afstand van het huis is parkeergelegenheid aan het eind van de Notaris d'Aumerielaan. Vanuit het huis heeft u een schitterend uitzicht over de hele plas. Het huis heeft drie slaapkamers en is geschikt voor maximaal 7 personen. De Reeuwijkse Plashut is in 2010 herbouwd naar de originele Plashut die hier al sinds 1920 stond.
De Reeuwijkse Plassen liggen midden in een mooi natuurgebied. Je kunt hier fietsen, varen, vissen, paardrijden, zwemmen, wandelen en skaten. Rondom de plassen zijn verschillende recreatieve routes uitgezet. Reeuwijk ligt centraal in Nederland, nabij Gouda. Vanuit Reeuwijk zijn de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht per auto bereikbaar in 20 tot 45 minuten.
Bij mooi weer kunt u genieten van prachtige zonsondergangen, tikkende stagen van de zeilboten, watervogels die scharrelen door de tuin, watersport en de prachtige natuur rondom de Reeuwijkse Plassen, bij minder mooi weer van stevige wandelingen of fietstochten, natuurijs, mooie wolkenluchten, regen of hagel op het dak, de vuurkorf of de houtkachel, een heerlijk stil en verwarmd huis met alle luxe. Het huis heeft een grote tuin met klimbomen. Er kan gevoetbald en gevolleybald en ook gezwommen worden, via een zwemtrap klimt u terug op de steiger. Er zijn twee overdekte veranda's en een houten terras met naar keus ochtend-, middag-of avondzon. U kunt altijd beschut zitten. Aan de steiger van het huis ligt een zeilboot, een Randmeer, die echter alleen gebruikt mag worden door gediplomeerde zeilers.

De huurprijzen zijn vast en staan vermeld op de site.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger