Zeer fraai gemeub. 3 kamer app. in Leiden op leuke locatie

Darius Milhaudstraat 28 te Leiden

Het appartement maakt deel uit van een net en ruim opgezet luxe complex dat in 2003 is gerealiseerd. Het appartementencomplex beschikt over een ruime ondergrondse parkeergarage, een grote binnentuin en uiteraard een lift. Naast de eigen parkeerplaats beschikt u over een berging in de onderbouw. Ligging op korte afstand van uitvalswegen naar A4 en A44, winkelcentrum Vijf Meiplein/Luifelbaan en diverse sportfaciliteiten. Het gezellige centrum van Leiden op slechts 10 fietsminuten afstand.
Indeling: gesloten portiek met bellen- en brievenbussentableau, traphuis en lift, entree appartement op de 2
e verdieping, hal met meterkast en modern luxe toilet met fontein, slaapkamer (ca. 3.80 x 2.45), ruime woonkamer voorzien van een laminaatvloer en moderne luxe open keuken welke is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat en afzuigkap, vanuit de woonkamer is het riante zonnige terras (ca. 4.00 x 2.50) te bereiken, tussengang met ruime inpandige berging v.v. wasmachine-, droger- en CV opstelplaats, ouderslaapkamer (ca. 4.75 x 3.00) met toegang tot de badkamer welke is voorzien van een ligbad, wastafel en handdoekenradiator.
Fietsenberging onder het gebouw.

Huurprijs € 950,= per maand gedeeltelijk gemeubileerd eventueel parkeerplaats beschikbaar in ondergelegen parkeergarage voor € 50,= per maand extra.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger