Woning te koop? Gratis Ipad en kosteloos verhuurd!

Wist u dat u uw woning naast te koop, ook tegelijkertijd te huur kunt aanbieden?

Nu tijdelijk bij verhuur een luxe iPAD cadeau voor de verhuurder.
En u betaald voor de bemiddeling helemaal niets!

Zeker in deze tijd van economisch mindere tijden kan dat misschien voor een beetje verlichting zorgen. Op deze manier ondervangt u de dubbele woonlasten die u wellicht heeft of maakt het de overstap naar een andere woning nu wèl mogelijk.

Graag laat ik u kennismaken met JeCeMoon Verhuurmakelaars. Een toonaangevende organisatie van 14 persoonlijke verhuurmakelaars gespecialiseerd in verhuur en beheer van particuliere woonruimte. Al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner op de verhuurmarkt met een landelijke dekking. Welke maar liefst van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar zijn, zowel telefonisch als voor afspraken buiten de deur.

U kunt kosteloos gebruik maken van onze verhuurdienstverlening omdat wij voor wij voor onze inspanningen betaald worden door de huurder(s). Wij werken onder andere jarenlang samen met grote betrouwbare organisaties die hun buitenlandse werknemers bij ons aanbieden welke doorgaans steeds voor gemiddeld een jaar woonruimte zoeken.
Ook zetten wij desgewenst uw woning op meer dan 25 websites om uw woning onder de aandacht te brengen.

U wil graag een betrouwbare huurder?! Wij checken de kandidaat-huurder onder andere op inkomen, geldigheid van identiteitspapieren, eventuele kredietregistraties/schulden en gerechtelijke uitspraken. Zeker ten aanzien van tijdelijke verhuur en de daarmee gepaard gaande huurbescherming geven wij u goede en juridisch sluitende adviezen.

Voor meer informatie kijk op: WWW.IKWOONLEUK.NL of stuur vrijblijvend een email voor meer informatie naar: Wilbert@JeCeMoon.nl

Bent u belegger in onroerende zaken? Vraag naar ons aantrekkelijke introductieaanbod!
Reeds meer dan 10 jaar SVM/ WOZ gecertificeerd verkoop/verhuurmakelaar, hypotheek adviseur en assurantie adviseur in zelfstandigheid. Ik snap wat een belegger beweegt en bouw duurzame relaties, waarbij ik echt een stapje harder loop.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Wilbert Jansen
0639063003
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger