Aangeboden: Zomerhuisje te Oostvoorne

- Prijs: € 10.000,00 - Datum: Vandaag - Gemeubileerd zomerhuisje te koop aan Larixhof 33 op het park Kruininger Gors te Oostvoorne Het park grenst aan het Brielse Meer en in het centrum van het park zijn onder meer...

Gemeubileerd zomerhuisje te koop aan Larixhof 33 op het park Kruininger Gors te Oostvoorne. Het park grenst aan het Brielse Meer en in het centrum van het park zijn onder meer een supermarkt, slagerij, fietsverhuur, speeltuin, snackbar en een restaurant. De stranden van het Oostvoornse Meer, Oostvoorne, Rockanje en Slufterstrand bevinden zich op enkele kilometers afstand.

Het zomerhuisje is aan de buitenzijde met brandvertragende rabatdelen afgewerkt. Het huisje heeft een woonkamer met zitgedeelte en eethoek, verwarming, radio, televisie, dvd-speler en kast voor servies e.d.; in de grote slaapkamer staan een tweepersoonsbed (160/200), 2 bedtafeltjes, een 3-deurslinnenkast en zijn er openslaande deuren naar de tuin; in de kleine slaapkamer staan een eenpersoonsbed (90/200) plus ladenkast; de keuken is voorzien van koelkast, elektrische kookplaten, kleine oven, geiser en allerhande keukenapparatuur; de badkamer heeft een vaste wastafel, toilet en douche; in de hal staat een 2-deurslinnenkast en in deze hal is tevens ruimte om tuinmeubelen en kussens op te bergen. Het tuinmeubilair bestaat uit 6 stoelen, 2 ligbanken, tafel en kussens.

In de tuin staat een houten schuur (200/200) voor gereedschap, fietsen e.d. Ook bevindt zich in de tuin aan de linkerzijde van het huisje een prieeltje en aan de rechterzijde van het huisje staat een in/uitschuifbaar zonnescherm. Het huisje is aangesloten op elektriciteit, kabeltelevisie, riolering en water. Indien gewenst kan tegen betaling gebruik worden gemaakt van internet.

De erfpacht is afgekocht tot 2017 en is in de prijs inbegrepen, tevens zijn de jaarlijkse kosten ad EUR 955 voor 2011 al voldaan. De jaarlijkse kosten van EUR 955 betreffen milieuheffing, toeristenbelasting, rioolbelasting, parkeervergunning, verbruik water, aansluiting kabel, e.d. Het seizoen is van 1 april tot 1 oktober; huisdieren zijn niet toegestaan op het park.
Voor inlichtingen over het zomerhuisje, bezichtiging of het doen van een bod kunt u bellen naar 06-4221 9263 of mailen naar yvanneerbos@gmail.com
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger