Aangeboden: Nette gemeubileerde benedenwoning te huur in Rotterdam

- Prijs: € 730,00 - Datum: Vandaag - In verband met een reis naar het buitenland wil ik mijn benedenwoning in Bergpolder grenzend aan de wijk Blijdorp verhuren per 1 augustus voor 10 maanden eventueel in overleg 9...

In verband met een reis naar het buitenland, wil ik mijn benedenwoning in Bergpolder (grenzend aan de wijk Blijdorp) verhuren per 1 augustus voor +/- 10 maanden (eventueel in overleg 9 of 11 maanden).
De benedenwoning is verzorgd,goed onderhouden en ligt in een rustige wijk op 10 minuten afstand (fietsen/openbaar vervoer) van het centrum. Tram- bushalte bevinden zich op de hoek van de straat. Het Vroesenpark, supermarkt, winkeltjes en sportgelegenheden zijn gelegen op 5 min loopafstand.

Indeling:
Entree/hal met meterkast, douche/toilet combinatie en een vaste kast. De ruime woonkamer bevindt zich aan de tuinzijde en is voorzien van klapdeuren die leiden naar de grote tuin. De woonkamer is voorzien van een gashaard, eettafel en een grote vaste kast. De vaste kast fungeert tevens als afscheiding naar een studeerkamer met groot bureau en boekenkast. De slaapkamer is vanaf de gang te betreden en is gelegen aan de straatzijde (nogmaals het is wel een zeer rustige buurt). Hierin staan een tweepersoonsbed, een tweetal kasten en ladeblokken. De keuken heeft een witte wandopstelling met onder- en bovenkasten,aanrechtblad en aansluiting voor wasapparatuur. ook vanuit de keuken is de tuin te betreden.
De woning wil ik graag gemeubileerd verhuren. Alle nodige huishoudelijke zaken zijn dan ook aanwezig; van pannen tot een bankstel, van gordijnen tot eetkamertafel. De gehele inboedel verkeerd in zeer goede staat aangezien deze vorige zomer nieuw zijn aangeschaft.

Algemeen:
Grootte: 73m2 Bouwjaar ca. 1938. Warm water d.m.v. een geiser en verwarming d.m.v. een gashaard.

Bijzonderheden
1 maand borg en ondertekening van tijdelijk contract. De huurprijs is inclusief alle maandelijkse kosten. Inschrijving niet mogelijk.

Kijkdag: zaterdag 11 juni 15:00-19:00. Stuur mij een e-mail (huistehuurrdam@hotmail.com) om een tijd af te spreken.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger