Aangeboden: Super leuke kant en klare woning in Gouderak

- Prijs: € 212.500 - Datum: Vandaag - Goed onderhouden woonhuis met berging en zonnige tuin op het zuid westen op 145m eigen grond gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving met voetpad aan voor en achterzijde en...

Goed onderhouden woonhuis met berging en zonnige tuin op het zuid-westen op 145m² eigen grond, gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving met voetpad aan voor- en achterzijde en uitzicht op singel. Bouwjaar 1974. Inhoud 350m³.

Indeling;

Begane grond; entree, hal met leistenen vloer en spachtelputz, toilet met fonteintje, mechanische ventilatie en halogeenverlichting, trapkast, nieuwe meterkast uit 2009 met aardlekschakelaar, zeer gezellige en lichte living van 38m² met houten vloerdelen, spachtelputz en fraai uitzicht op singel, toog naar ruime keuken in hoekopstelling met vaatwasser uit 2010, combi-oven, gaskookplaat, afzuigschouw, koelkast, vriezer, houten vloerdelen en deur naar zonnige achtertuin op het zuid-westen met houten berging.

1e verdieping; overloop met spachtelputz, 3 ruime slaapkamers met laminaat en spachtelputz van respectievelijk 4.45 x 3.15, 3.80 x 3,15 en 3,30 x 2,78 en een vergrootte luxe badkamer van 2.48 x 2,65 uit 2007 met groot hoekligbad met jetstreams, douchecabine met regendouche, wastafelmeubel, zwevend toilet, designradiator en geheel betegeld tot plafond met halogeenverlichting, mechanische ventilatie en speakers.

2e verdieping; voorzolder met laminaat, spachtelputz en bergruimte, berging met aansluiting wasmachine, HR combi-ketel uit 2007 en dakraam, grote 4e slaapkamer met dakkapel, wastafel, laminaat, spachtelputz en bergruimte.

Bijzonderheden; deze aantrekkelijke, goed onderhouden woning is rustig gelegen aan een singel met voetpad aan de voor- en achterzijde in een zeer kindvriendelijke woonomgeving, nabij scholen, zwembad, sporthal, winkels, openbaar vervoer en op loopafstand van het natuurschoon van de Krimpenerwaard. De zonnige tuin is gelegen op het zuid-westen, zodat het elektrische zonnescherm geen overbodige luxe is. Achter in de tuin staat een houten berging met elektra.
De woning is goed onderhouden, heeft dakisolatie en is geheel voorzien van dubbel glas. De buitenzijde is in 2009 geschilderd en de dakbedekking van de dakkapel is vernieuwd. In 2010 is de houten gevelbekleding vervangen door kunststof. De badkamer is in 2007 vergroot en geheel vernieuwd, tevens is er een nieuwe cv-ketel geplaatst. Oorspronkelijk heeft dit type woning een open trap naar de 1e verdieping. De huidige eigenaar heeft de trap dichtgemaakt en een handige trapkast gerealiseerd. Nieuwsgierig geworden naar deze ruime, sfeervolle en goed onderhouden woning? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

Oplevering; in overleg
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger