Aangeboden: Sfeervol Appartement te koop in Voorburg

- Prijs: € 165.000 - Datum: Vandaag - Op zeer centrale locatie op 1e verdieping gelegen uitstekend onderhouden 2 3 kamer appartement met zeer zonnig balkon op het zuidwesten en een ruime eigen fietsenberging te...

Op zeer centrale locatie op 1e verdieping gelegen uitstekend onderhouden 2/3-kamer appartement met zeer zonnig balkon op het zuidwesten en een ruime eigen fietsenberging te bereiken via achterom . Verder is dit sfeervolle appartement voorzien van een fraaie laminaat vloer (white wash eiken), dit appartement heeft een vernieuwde combiketel en grotendeels dubbel glas. Ideale ligging nabij het NS-station, de leuke Herenstraat en uitvalswegen naar de A12, A13 en A4.

Indeling

Entree:
Ruime hal, royale woon-/eetkamer van ca. 10,50 x 4.00 met 2 vaste kasten en toegang tot het zonnige balkon op het zuidwesten voorzien van buitenverlichting en een balkonkast, fraaie keuken aan de voorzijde voorzien van o.a. gaskookplaat, oven en schouwafzuigkap, ruime slaapkamer aan de achterzijde van ca. 3,20 x 3,70 m met vaste kledingkast en eveneens toegang tot het balkon, volledig ingerichte badkamer voorzien van witte facettegels, toilet, douchecabine, wastafel, design radiator en verlaagd plafond met halogeen verlichting, inpandige bergruimte met o.a. aansluiting wasmachine en opstelplaats CV Combiketel (Nefit 2006). De ruime eigen fietsenberging is te bereiken via een afgesloten achterom.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1931- 1944
- Woonoppervlakte: ca. 75 m2
- Actieve VVE van ca. 90,-- per maand
- Oplevering in overleg
- Uitstekend onderhouden
- Moderne badkamer en nette keuken
- Veel lichtinval door grote raampartijen
- Balkon op Zuid/Westen
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing en deels voorzien van kunststof kozijnen
- Direct gelegen nabij parkje, openbaar vervoer en uitvalswegen.
- CV Combiketel uit 2006
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger