Reeuwijk, Ruim 2-kamer appartement met dakterras.

Reeuwijk, Pascalstraat 5, appartement inclusief ruim dakterras.

Vrijstaand bedrijfsgebouw met royale bovenwoning op de tweede verdieping. Een object dat bij uitstek geschikt is voor ieder die houdt van rust en ruim wonen waarbij het ruime zonneterras uniek is. Het betreft een woning gelegen boven een bedrijfsruimte met een oppervlakte van circa 110m².
Het appartement is gelegen op bedrijventerrein Zoutman te Reeuwijk. De stand van deze omgeving valt te karakteriseren als een plaatselijk bedrijventerrein. In de directe omgeving van het appartement staan bedrijfruimtes met gecombineerd gebruik van werken en wonen. Het appartement heeft veel parkeerruimte en qua openbaarvervoer is het object uitstekend gelegen.
Indeling:De woonruimte is gelegen op de 2
e verdieping welke bestaat uit 110m². Entree met gescheiden voordeur, opslagruimte, trap naar 2
e verdieping, gang, woonkamer(90m²) voorzien van plavuizenvloer, moderne openkeuken voo rzien van lichte keukenopstelling en inbouwapparatuur en ruime zonneterras welke beschut is, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, ruimte voorzien van aansluitingen voor wasmachine/droger en garderobe met opstelplaats voor CV-ketel.
De huurpijs is exclusief energiekosten. Voordeel hiervan is dat het appartement recent door middel van moderne materialen is geisoleerd. Het appartement is recent gerenoveerd en daarom is het zonder aanpassingen of kosten direct te betrekken.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger