Tophuis (195 m2) met kantoor/winkel en grote tuin te huur

Ruime en lichte 5-kamer dubbele parterrewoning (ca. 200m2) met de mogelijkheid voor kantoor/winkel/praktijkruimte en grote zonnige achtertuin. Gelegen op loopafstand van de gezellige Herenstraat (oud Rijswijk) De indeling van de woning is geschikt voor meerdere doeleinden en is als volgt.

Indeling kantoorgedeelte (aan de voorzijde): hal met meterkast, aparte glazen deur naar kantoor ca 60m2 ( 7.85x7.59 ) afgewerkt met wengepanelen en laminaat (licht). De hoge pui is van glas waardoor de ruimte bijzonder licht is. De winkelruimte is voorzien van elektrische metalen rolluiken binnen, een krachtstroominstallatie en een afzuiginstallatie.

Indeling woongedeelte: entreehal, gang, garderobe, bergruimte voorzien van brandslang met moderne plavuizen, apart toilet met fontein. De ruime lichte woonkamer met fraaie houten vloerdelen(ca 55m2)bestaat uit een hoge serre en een eetkamer, 2 openslaande deuren naar de tuin. De moderne keuken (ca11m2), met lichte plavuizen, is van alle inbouw apparatuur voorzien, afzuigkap, 4-pitsgasfornuis, (2010) boiler (2004), vaatwasser, eethoek voor 2 personen, opstelplaats voor CV-ketel (Vaillant 2002), in de keuken toegang naar achtertuin.

De eerste slaapkamer (ca 4,59x2,62 ) met vaste wastafel is te bereiken vanuit de woonkamer. De daarachter gelegen slaap/tuinkamer ( ca 5,59x2,50 ), is voorzien van een plavuizen vloer en openslaande deuren naar achtertuin. De master bedroom (ca 4,80x3,82 ) heeft schuifdeuren naar de woonkamer en sluit direct aan op de hal met toilet en badkamer. Vanuit de master bedroom komt men via een hal ( ca 4,86x2,05 ) met zwevend toilet, en grote kledingkast in de moderne badkamer( ca 3,52x2,65 ), ligbad, douchecabine, vaste wastafel, designradiator.

Verder heeft de woning een flinke bergruimte (ca 3,07x0,97 ), in een tussenhal waar tevens de wasmachineaansluiting is.

De met liefde aangelegde tuin heeft een groot L-vormig terras van tropisch hardhout. In de grote tuinkast kunnen o.m. alle tuingereedschappen worden opgeborgen.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger