Aangeboden: Geheel gemeubileerd en gestoffeerd parterre appartement

- Prijs: € 1.350,00 - Datum: Vandaag - Vanaf 15 augustus te huur direct van particulier Een volledig ingericht parterre appartement met eigen ingang en parkeergelegenheid exclusief gelegen in een landelijke omgeving...

Vanaf 15 augustus te huur direct van particulier:
Een volledig ingericht parterre appartement met eigen ingang en parkeergelegenheid, exclusief gelegen in een landelijke omgeving van Zwartewaal (Brielle) op Voorne Putten. Het appartement is zeer netjes verzorgd en smaakvol ingericht en is geschikt voor max. 2 personen.
1 x per week wordt het appartement geheel schoon gemaakt en voorzien van schoon beddengoed, hand- en theedoeken. Hierdoor is het appartement uitermate geschikt voor tijdelijke werknemers van bijvoorbeeld de Maasvlakte. Gebruik van de tuin is toegestaan.

Informatie :
  • Woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een elektrisch fornuis (halogeen) met oven en een aparte magnetron. Daarnaast is de keuken volledig ingericht waaronder ook een koffieapparaat en waterkoker. Naast de keuken is een aparte eethoek.

  • 1 slaapkamer met een vast tweepersoonsbed (160 x 200) en inloopkast.

  • Vanuit de slaapkamer is toegang tot de badkamer die is voorzien van een vaste wastafel, douche en toilet. Vanwege een trapje van twee treden is de badkamer niet geschikt voor minder validen.

  • Gebruik van wasmachine en wasdroger in aparte ruimte.

  • De auto kunt u parkeren op privé-terrein dat wordt afgesloten d.m.v. een elektrisch beweegbaar hek.

  • Tv met digitenne.

  • Toegang tot internet is mogelijk.

  • Busverbinding naar Spijkenisse, Rotterdam, Hellevoetsluis en Brielle op loopafstand. Frequentie 4 x per uur.

  • Een grote privé tuin met kleine boomgaard. De tuin en boomgaard omvat een oppervlakte van ongeveer
2400 m2en is voorzien van diverse zitjes, een vijver, en verlichting. Kortom: heerlijk ontspannen in een landelijke omgeving.

Verbod
In het appartement geldt een rookverbod.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Kosten
€ 1.350 per maand inclusief verwarming (zie noot onderaan), water, elektriciteit, digitenne, internetgebruik, schoonmaakkosten en gebruik van linnengoed en hand- en theedoeken.

Betaling van 1 maand huur vooruit (te verrekenen met de laatste maand) + € 75 voor de afstandsbediening van het beweegbare hek.
Huurperiode in overleg, het huren voor korte perioden is mogelijk.

NB: Gedurende de maanden november t/m maart geldt een extra toeslag van € 100 per maand.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger