3-k app. in Oegstgeest M.H. Tromplaan 72

- Prijs: € 800,00 - Datum: Gisteren - Met zeer leuk vrij uitzicht gelegen 3 kamer appartement gelegen op de 3e top verdieping Het appartement is gelegen op loopafstand van winkelcentra de Lange Voort en De...
meer info

Te huur luxe chalet in Noordwijk

- Prijs: € 750,00 - Datum: Gisteren - Te huur onze compleet gemeubileerde bungalow in Noordwijk op het rustig gelegen bungalow chaletpark De Duinpan Prijs 750 00 incl parkkosten exclusief energiekosten op 10 minuten...
meer info

Per direct te huur: PRACHTIG APPARTEMENT HARTJE STAD!

- Prijs: € 975,00 - Datum: Gisteren - Per direct te huur Prachtig Appartement In De Leidse Binnenstad Uiterstegracht 1 hoek Nieuwe Rijn Omschrijving indeling Fraai appartement in de Leidse binnenstad Uitstekend...
meer info

Schitterend gerenoveerde 'cottage' nabij Delft 80m2

- Prijs: € 1.250,00 - Datum: Gisteren - Unieke eeuwenoude woning gelegen in groene oase nabij het pittoreske dorpje t Woudt De voormalige wagenschuur is een monument uit 1761 en is deze zomer volledig gerenoveerd...
meer info

appartement in scheveningen tijdelijk te huur

Prachtig appartement te huur vanaf 20 november t/m 27 december. Wij verhuren dit vanaf 60 euro per nacht. Als het om een langere periode gaat maken wij natuurlijk een mooie prijs. Het appartement is van alle gemakken voorzien en ligt in de leukste straat (dirk hoogenraadstraat) van scheveningen. De zee en boulevard is op 500 meter afstand. Het appartement is geschikt voor 4 personen.
Uiteraard is er een magnetron, grote oven, gaspit, vaatwasser, televisie & video en wifi verbinding. Neem gerust een kijkje op de website.
meer info

Ruim herenhuis, Loenhorst 1, Alphen a/d Rijn (ook huur)

Zeer ruim 2-onder-1 kap herenhuis met 4 slaapkamers, zolder en garage.

Ook te huur!

Een huis met karakter, dat we met pijn in ons hart hebben moeten verlaten. Het is ideaal voor een gezin met opgroeiende kinderen, en ook bijzonder geschikt voor een klein bedrijf aan huis. Locatie op loop-afstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. Gunstige ligging ten opzichte van alle uitvalswegen, en vlakbij het nieuwe AquaRijn zwembad.

De fotoos zijn nog van de tijd dat we er zelf woonden, en slechts bedoeld om een eerste indruk te geven. Nieuwe fotoos zijn vanaf medio december beschikbaar, en extra fotoos van de oude situatie op aanvraag. Zelf komen kijken kan natuurlijk ook, tot 1 maart echter alleen op werkdagen.

Plattegrond beschikbaar op aanvraag.

Indeling en beschrijving

Op de begande grond is de achterzijde van de woning in 1998 uitgebouwd, tegelijk is de keuken naar de voorzijde verplaatst. Als r esultaat is er nu een bijzonder ruime L-vormige woonkamer met toegang naar de achtertuin op het noorden via een groot schuifpui. Aan de voorzijde bevindt zich de prettige, lichte woonkeuken. De keuken heeft een vaatwasser, groot 6-pits gasfornuis, koel-vries-combinatie, close-in boiler en afzuigkap. Er is ruimte voor een oven onder het fornuis. De vloer op de hele begane grond is geolied eiken. Het schuurwerk plafond zorgt voor een gezellige sfeer.

Naast de woonkamer ligt de bijkeuken met witgoed aansluitingen en doorgang naar de tuin en de garage. De garage is ruim genoeg voor een flink aantal fietsen, eventueel motors, of een kleine auto. De voortuin is in 2008 door een hovenier ontworpen en aangelegd, de achtertuin van 8x8m is bestraat met borders rondom. In de gang is toegang tot de kruipruimte, daarin liggen schelpen voor betere isolatie. De meterkast heeft 7 groepen, 2 aardlekschakelaars, en aansluiting voor krachtstroom.

De 1e verdieping heeft dr ie slaapkamers. De twee voorste kamers zijn naar schatting 4x3m en 4x2m, voorzien van laminaat. De achterste slaapkamer is 5x3m, met inloopkast waardoor er bijzonder veel bergruimte is. Ook de overloop is ruim, met genoeg plek voor extra kasten. Door het raam aan de zijkant is het er licht en goed te ventileren.

De badkamer uit 2006 is voorzien van vloerverwarming met klokthermostaat, design radiator, groot ligbad, glazen douchecabine en wand-toilet. De wastafel is ruim genoeg voor twee personen.

Op zolder is een vierde slaapkamer aan de achterzijde met velux raam (2009) en dakkapel (1998). De voorzijde van de zolder is nog kaal. De dakkapel aan de voorzijde (1998) en aanwezige aansluitingen maken het mogelijk een tweede zolderkamer en een tweede badkamer met toilet te realiseren. De leidingen kunnen ook eenvoudig worden weggewerkt als ze niet nodig zijn. Op zolder zit de nieuwe Remeha Avanta CV ketel (2010) met ruim voldoende rendement. Boven de zolder is een vliering met sta-hoogte, bereikbaar via een vlizo-trap.

Het huis is structureel in goede staat, en alles is per direct functioneel te bewonen. Dat neemt niet weg dat er op korte termijn dingen aan vervanging toe zijn. De keuken is van 1998, zelfs de hoogwaardige Miele apparaten en Bruijnzeel kastjes is dat aan te zien. Ook is het toilet beneden nog 'authentiek' oud-bruin. Op de 1e verdieping is alle beglazing enkel glas. Het binnen-schilderwerk op de 1e verdieping en de zolder is aan een lik verf toe. De bijkeuken is momenteel nog helemaal kaal, maar de planning is om die begin volgend jaar te laten stucen en verven.

Werkzaamheden van de afgelopen periode:
buitenschilderwerk 2012
eiken vloer schuren en olien 2011
schilderwerk keuken en woonkamer 2010/2011
zolderkamer achter 2010
Remeha Avanta CV ketel 2010
slaapkamer 1e verdieping achter 2009
voortuin 2008
schelpen in kruipruimte 2008
badkamer 2006

Overdracht in overleg. De woning kan ook gehuurd worden, de huurprijs voor de gestoffeerde woning bedraagt 1150 euro per maand, exclusief servicekosten.
meer info

Recreatie woning te huur

recreatie woning in warmond te huur.
woonkamer en 2 slaapkamers.
badkamer.
schuur met was en droog apparatuur grote tuin.

voor info bellen met jan tel 0651527701

700,- incl electriciteit
excl gas
meer info

Per direct te huur 4 kamer appartement / Appartment for rent

Nederlands :
Te Huur PER DIRECT , nette 4 kamer hoek appartement (3 slaapkamers ) aan de Augustinusstraat in Rotterdam Lombardijen (ROTTERDAM).
Laminaatvloer en luxe keuken, 1x balkon, 1x douche,1x toilet.
Mooie uitzicht + 1 min loopafstand van station lombardijen en Maasstad Ziekenhuis ( om de hoek). Openbaar vervoer voor de deur en winkelstraat op 2 min lopen !
Prijs bedraagt EXCLUSIEF € 850,- excl GLW
Wij zijn opzoek naar een familie/Ambassade-personen/Expats of Werkenden.
Voor meer informatie kunt u bellen naar 0657579698
De woning staat zowel te koop als te huur. Mail ons voor meer fotos

English :
For rent as from now 4 rooms house ( 3 sleeping rooms ), at Augustinusstraat in Rotterdam Lombardijen ( ROTTERDAM ).
Wooden floor en luxury kitchen, 1x balcony, 1x shower + 1x toilet.
Nice view and 1 min from the station LOMBARDIJEN and Maasstad Hospital,
Price is EXCLUSIF € 850
We are searching for family / Embassy-people/Expats or Working People 
For more information you can call 0657579698
The appartment is also for sale
Please mail us for more information or pictures
meer info

Aantrekkelijke eensgezinswoning/ hoekwoning in Aarlanderveen

Leuke, complete eensgezinswoning gelegen aan een leuk hofje middenin het Groene Hart.Centraal gelegen tussen Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Schiphol, Alphen aan den Rijn, Leiden, Nieuwkoop en Ter Aar
 
Parkeerruimte voor de deur.
Indeling: hal met (hangend) toilet. Ruime lichte woonkamer met laminaatvloer, overlopend in een luxe keuken (2006) met 5 pitsgasstel en inbouwapparatuur.Naast een achterdeur ook een grote schuifpui naar de onderhoudsvrije tuin. Achter de tuin ligt een klein speeltuintje.
Op de eerste etage bevinden zich 3 slaapkamers: 2 grote, waarvan 1 met grote schuifkast, en een wat kleinere slaapkamer.Een zeer ruime, lichte badkamer met ligbad, aparte douche en 2 wastafels.
Op zolder een 4e slaapkamer mer dakkapel en heel veel bergruimte.Aparte ruimte voor wasmachine, droger en wasrek.
Aarlanderveen is een prachtig dorpje op korte afstand van de Nieuwkoopse plassen.
Er is een basisschool, peuterspeelzaal en een kinderdagverblijf .
Adres: Dokter van der Windhof 24 in Aarlanderveen
Neem gerust contact op voor een vrijblijvende bezichtiging! 06-28909200

De woning staat ook te koop!
Advertentie 540847484
meer info

Mooi 2-kamerappartement Te Huur in Rijswijk

Vlak nabij het mooie winkelcentrum 'De Boogaard' in Rijswijk staat een mooie appartement te huur, gelegen op de 4e verdieping. De woning ligt op loopafstand van het treinstation in Rijswijk, dus het openbaar vervoer is makkelijk te bereiken. Ook ligt het appartement in de directe nabijheid van aansluitingen op het rijkswegennet. Er zijn daarnaast op de begane grond van de flat een aantal winkels te vinden.

Het appartement beschikt over 2 kamers. Ook beschikt het over een mooie badkamer met een ruime badkuip.
Na de hal bevindt zich de woonkamer met een mooie, gloednieuwe open keuken. Aan de woonkamer ligt een ruim balkon met een mooi uitzicht.

Deze woning is per direct beschikbaar. Voor meer informatie of voor een afspraak kunt u een mail sturen.
meer info

Zeer goed onderhouden 2 (voormalig 3) kamerwoning in Delft

Zeer goed onderhouden en van alle gemakken voorzien 2 (voormalig 3) kamerappartement op de 10e etage. De gehele woning is voorzien van een mooie houten vloer.

Keuken: Mooie keuken die van alle gemakken is voorzien. Een prima wasmachine, oventje, combimagnetron en een grote koelkast met vriescombinatie.

Doorgebroken woon en eetkamer: Een mooie grote woonkamer met een prachtige uitzicht over de binnenstad van Delft.

Badkamer: Een forse badkamer die is voorzien van een wasbak, wc, twee vaste kasten en een douche/grote badkuip.

Slaapkamer: Een redelijke slaapkamer met voldoende ruimte voor een groot twee persoonsbed, grote kledingkast en nachtkastjes.

Balkon: De woning heeft over de hele lengte een balkon. Waar de mogelijkeid bestaat voor het plaatsen van bloemen of een klein frans setje.

Kelderbox: De woning beschikt over een kelderbox.

Parkeren: Parkeren is geheel vrij bij de flat, dus GEEN betaald parkeren.

Omgeving: Onder de flat is een supermarkt plus verder zijn er       

De woning is op de 10e en tevens de hoogste etage. De flat is voorzien van twee grote liften en heeft een grote portiek waar ook de postbakjes zijn.    

De woning is per direct te huur.

Huurprijs 850 euro excl. g/w/l

Bij interesse bellen naar: 06-51547847
meer info

Tijdelijke woonruimte (zomerhuisje) te huur

Te huur aangeboden :

Zomerhuisje, gelegen achter woonhuis. Beschikbaar tot 1 juli 2013. Op loopafstand van zee, duinen en centrum. Indeling begane grond: keuken, douche en toilet, woonkamer. Boven 2 slaapkamertjes. Geschikt
voor max. 2 werkende personen.
meer info

Beautiful furnished top floor apt (The Hague, Bezuidenhout)

Super central, situated nearby the bustling Theresiastraat, very bright and charming 2nd floor (TOP) 4 room apartment with spacious (nearly 40m2) bright living room, luxury bathroom, 2 bedrooms, around window frames including double glazing and rear balcony (full width) on the afternoon / evening sun. This spacious (85m2) apartment offers many features! Shops can be found around the corner, and also the easy accessibility of recreation, main roads and public transport.

Entrance on the 1st floor, hall and staircase with storage capabilities (through beautiful staircase) to the 2nd floor. Spacious, bright and playful landing with skylight. Modern toilet. Spacious bathroom with bathtub and shower facility, sink + cabinet, radiator and washer. Spacious bedroom approx. 3.10 x4m with large wall closet. 2nd bedroom at the back approx. 4.05 x2,15m. Light living / dining room with fireplace, approx. 10.70 x3,50m, with modern open kitchen with appliances (stove, hood). From the kitchen is (through double doors) access to a lovely and sunny (SW) rear balcony overlooking green (balcony completely replaced in 2007, hardwood decking installed in 2010).

  • No agency fee applies.* Possible to rent with furniture for additional €50 per month.

For further information contact by email peter [at] krekel.nl or phone +31 6 4510 6989.
meer info

Te huur mooie vrijstaande bungalow

Te huur per direct

Luxe bungalow op bungalowpark Sollasi te Noordwijkerhout (Langevelderslag).
Bungalow is voorzien van moderne keuken.
In de keuken (uitbouw) bevinden zich tuindeuren naar het terras.Ruime woonkamer met open haard en eetgedeelte met tuindeuren naar het
2de terras.


Op de begane grond bevindt zich ook de luxe badkamer met douge en het toilet.
Op de 1te etage 1 ruime slaapkamer met grote inbouwkast (bergruimte) en open
vide welke eventueel gebruikt kan worden als slaapruimte.

In de tuin is er een tuinhuisje als bergruimte.

De omgeving is fantastisch en op het park zijn verschillende restaurants, een supermarktje
en een tennisbaan.

Verhuur liefst voor langere periode.

Huurprijs: N.O.T.K.

Contact : 06.250 72 641 Sylvia Feeleus
meer info

Zolderetage Copernicusstraat - gerenoveerd

Zolderetage (3e verdieping) Copernicusstraat, Den Haag, te huur aangeboden. De etage is zojuist gerenoveerd en daarom nu per direct beschikbaar.

Indeling: badkamer met douche, toilet en wastafel, keuken met gasstel, afzuigkap en wasmachine-aansluiting, eetkamer, zitkamer, slaapkamer. Totaal opp. 80 m2.

Geschikt voor bewoning door max 2 personen.

Huurprijs is inclusief €100 energie en water.
1 maand borg.
meer info

TE HUUR! Zeedijk 36 te stad A/H haringvliet (ook te koop)

TE HUUR EVENTUEEL OP KORTE TERMIJN! Zeedijk 36 te Stad a/h Haringvliet

Unieke bungalow met ondergelegen bedrijfsruimte en geweldig uitzicht over het Haringvliet en de jacht haven. Ideaal voor wonen en praktijk aan huis.
Indeling: Entree, hal trapopgang en toegang tot het kantoor, de schuur en een van de 3 garages. De eerste verdieping is de woonetage, vanuit de 'hal'zijn de 4 slaapkamers, de living en het toilet te bereiken. De aanwezige terassen bereikt u vanuit de hal, de woonkamer of de bijkeuken.

De woning is ook te koop vraagprijs €349.000,- k.k.

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met Auperlé Vastgoed te bereiken via telefoonnummer
06-51792812 of E-mail: info@auperlevastgoed.nl
meer info

Rotterdam Kralingen Crooswijk 3 kamer massionette woning

EEN CENTRAAL GELEGEN GOED ONDERHOUDEN 3 KAMERAPPARTEMENT. CENTRAAL STATION, CENTRUM VAN ROTTERDAM, KRALINGSE PLASSEN EN KRALINGSE BOSSEN ZIJN ALLEMAAL OP LOOPAFSTAND TE BENADEREN. OPENBAAR VERVOER IS VOLGENDE AANWEZIG.

Gelegen in een rustige kindvriendelijke gelegen wijk op de 1e verdieping, is dit een ideale woning. Na 2 "trappen" kom je in de midden van de woning. Rechts is de keuken en links de woonkamer. De 2 slaapkamers en een grote overloop bevinden zich een etage hoger. De woning is volledig gemeubileerd. Voorts is de woning voorzien van een grote balkon. Centrum van Rotterdam is op loopafstand. Openbaar vervoer is goed bereikbaar.
Voor de woning is een speelplein. Huurprijs bedraag EUR 1.100,- per maand inclusief gas, water en electriciteit en TV en Internet Beschikbaar PER DIRECT.
Description apartment

A CENTRAL LOCATED WELL MAINTAINED 3 BEDROOM APARTMENT. CENTRAL STATION, CENTER OF ROTTERDAM, KRALINGSE WATERS AND FO RESTS ARE ALL WITHIN WALKING DISTANCE TO APPROACHING. PUBLIC TRANSPORT THIS IS PRESENT. Located in a quiet child friendly neighborhood located on the first floor, this is an ideal home. After two "steps" to get in the middle of the house. Right is the kitchen and left the living room. The two bedrooms and a large landing there is a higher floor. The house is fully furnished. Furthermore, the home features a large balcony. Rotterdam center is within walking distance. Public transport is easily accessible. The house is a playground. Rent amount is EUR 1.100, - per month including gas, water and electricity, TV and internet.
meer info

Woning Te Huur / Te Koop

In goed Lokatie, Laak kwarteer Grens ( Rijswijk en Den Haag ) met goede onderhoud Beneden woning
met Ruime en licht 4 kamer met Ruime tuin en bergingen tegen over Bos en groen zicht
met gratis en veel parkeer gelegenheiden voor de deur

Deze woning is voorzien van volgende punten ,

6 groep elektra
Dubbel beglazing en kunst stof ramen voor kant
Genoeg inbouw kasten in de kamers en in de gang
overall houd fleur met mahonie kleur
overall in het huis verwarmingen
Nieuwe Combie kettel met Energie klase ( A )
Keuken met inbouw kasten en inbouw Gas kookplaat
Ruime Bad kamer met lichbad en wasmaschine aansluitingen en was tafel
Apparte WC
Open slaande deuren naar tuin
Dicht bij Auto snelweg
loop afstand naar Bus en Tram halten en ook naar Rijswijk en winkels

Deze woning is vrij van 20 Des 2012 ,
het is een nette woning met goede onderhoud

Geintreseerden moeten weten , om te huren van deze woning moet
Voldoende Inkomen hebben
2 maand Borg

Gemeubleerd huur prijs ( 1,450 Euro ) pm ex GEW
Gestofeerd ( 850 Euro ) pm ex GEW

Huis dieren met overleg !!

info ,, 06- 51 777 555

meer info

Whatever your requirements are for housing, Nu Wonen

Rental via Nu Wonen
Whatever your requirements are for housing, the staff of Nu Wonen have the knowledge and appraisement to provide you quickly and adequate of the desired housing. When you choose to register at Nu Wonen, you choose consiously for an effective and relibale way to find a good living space quickly and without waiting lists. Many clients already have a new home within one week.
What to do in case you wish to rent a house ?
Please fill in the registration form with your requirements. Automatically Nu Wonen will contact you in order to arrange a suitable home for you.

The advantages of renting via Nu Wonen


  • Direct and up-to-date information on our website
  • Comprehensive offers of rental houses with daily new extra's
  • Each interesting house can be inspected
  • Professional and friendly staff, always available for your wishes
  • No waiting lists H uren via Nu Wonen
Wat uw wensen ook zijn voor uw woning, de medewerkers van Nu Wonen hebben de kennis en de expertise in huis om u zo snel en adequaat mogelijk te voorzien van uw gewenste woning. Wanneer u kiest om zich in te schrijven bij Nu Wonen, dan kiest u bewust voor een effectieve en efficiënte manier om snel een goede woonruimte te vinden, zonder wachtlijsten! Vele klanten hebben al binnen één week een nieuwe woning!
Wat te doen, als u een woning wilt huren?
Uiteraard kunt u het inschrijfformulier invullen met daarbij uw woonwensen. Er zal vervolgens contact opgenomen worden met u, om zodoende ervoor zorg te dragen dat u de geschikte woning vindt!


De voordelen van huren via Nu Wonen:


  • Direct en up-to-date het totale aanbod op onze website;
  • Een uitgebreid aanbod van huurwoningen, met dagelijks nieuw aanbod;
  • Elke woning waar uw interesse naar uit gaat kunt u bezichtigingen;
  • Professionele en vriendelijke medewerkers, die altijd voor u klaar staan;
  • Geen wachtlijsten.
www.nuwonen.eu
meer info

maisonnette/eengezinswoning, goed onderhouden en ruim

In groen en ruim opgezet hofje binnen project ˜De Grote Hof" gelegen, goed onderhouden en ruim bemeten (hoek)maisonnette/eengezinswoning. De woning is gelegen in de nabije omgeving van uitvalswegen (A4, A13, en A12), openbaar vervoer, winkelcentrum, scholen en een recreatiegebied. De Grote Hof is een autovrij woongebied, wat het wonen rustig maakt. De woning beschikt over een eigen prive parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Indeling: entree, royale hal (2.42 x 3.78), meterkast, toilet, ruime en lichte woonkamer met luxe open leefkeuken. De keuken is voorzien van een modern schiereiland met diverse inbouwapparatuur o.a. vaatwasser, keramische kookplaat, wasemkap en een halfhoge kastenwand met koeler en vriezer en combi-oven. Begane grond is geheel voorzien van kwaliteitslaminaat en gladgestucte wanden. Zonnig terras (Delftse stoep) aan voorzijde. Eerste verd: overloop (1.87 x 3.12), toegang tot moderne badkamer (1.85 x 3.09) met vloerverwarming, extra diep ligb ad met douchegelegenheid en thermostaatkraan, en design wastafel. Bergruimte met opstelplaats voor wasmachine en (condens)droger. Twee ruime, zonnige slaapkamers resp. (2.45 x 5.55) en (5.03 x 4.38) met grote raampartij. Eerste verdieping is voorzien van hoogwaardige vaste vloerbedekking. Vanuit de hoofdslaapkamer via vaste trap toegang tot tweede verdieping met royale entresol (5.02 x 3.19) met vide. Deur naar bergruimte (2.42 x 3.19) eveneens met vide. Op deze verdieping kan een vierde kamer gerealiseerd worden. MODERN & RUIM WONEN, BINNEN DE GEZELLIGHEID & NOSTALGIE VAN EEN HOF! Incl: Wasmachine3+2 zits bank en salontafelEettafel met 4 stoelenBoekenkastKledingkastKapstokTuinsetTV-beugel en kast
U kunt ook eventueel via Direct Wonen huren of rechtstreeks via de eigenaar
meer info

Te Huur Royaal modern appartement met zeer groot balkon

Te huur modern appartement in het Groene Hart(Waarder gem Reeuwijk) met groot balkon en prachtig uitzicht op het groen.Appartement is recent gebouwd(2006),voorzien v. alle gemakken en heeft veel lichtinval. Goede bereikbaarheid naar de A12.
Indeling appartement:
Ruime woonkamer(42m2)
Half open keuken voorzien v. alle moderne app.
slaapkamer 1 (20m2)met ruim buitenbalkon van 15m2
slaapkamer 2 v. ruim 10m2
Moderne badkamer met ligbad
Aparte toilet en aparte ruimte voor wasmach. droger enz.
Appartement heeft een zeer ruim balkon(halfrondom)van 60m2 met prachtig uitzicht op het Groene Hart.
In het gehele appartement is een modern eiken houten parket aangelegd.
Beneden is een berging/fietshoken een eigen vuilcontainer ruimte.
Service kosten €65 per maand
Huur 795,= per maand
meer info

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger