Mooie studio te huur, gunstig gelegen!!

Wegens verhuizing te huur: Mooie studio van 28m2 in de Obrechtstraat, Den Haag. Gelegen in de wijk Duinoord, vlakbij de gezellige winkelstraat: Reinkenstraat. Openbaar vervoer op minder dan 3 minuten lopen. De studio heeft een eigen keuken voorzien van koelkast, kastruimte, gootsteen en kookplaat. De douche is naast de keuken gelegen en is voor privé gebruik. De woon/slaapkamer is voorzien van een prachtig plafond met sierwerk en een kroonluchter. Tevens zijn hier 2 inbouwkasten aanwezig. Een mooie schouw (niet werkend) geeft de studio een huiselijke aanblik. Het toilet wordt gedeeld met 1 andere huursters (een nette jonge vrouw).
De studio wordt gestoffeerd opgeleverd, d.w.z. voorzien van tapijt, zeil, gordijnen en verlichting.
In het complex is een wasmachine en droger aanwezig, deze kan gebruikt worden dmv betaling van 3 euro voor 3 uur wassen en drogen.
De huurprijs bedraagt 495 euro per maand en dit is inclusief gas, water, elektriciteit, internet (wifi) en kabelTV.
Er worden geen bemiddelingskosten gerekend omdat ik je direct in contact breng met de eigenaar van de studio. De eigenaar/verhuurder vraagt een borg van 2 maanden huur (990 euro). De borg krijg je uiteraard terug als je de studio in dezelfde nette staat weer oplevert.
De verhuurder zoekt een werkend persoon.
Gratis over te nemen zijn: een net 2,5 zits bankstel (kleur: grijs), een tv en een kastje voor in de woon/slaapkamer. Dit is echter optioneel en indien niet gewenst zorg ik dat ze verwijderd worden.
Reageer snel op deze unieke studio in het bruisende duinoord. Voor bezichtiging neem contact met mij op.
De studio is al vanaf 17 oktober 2012 te huur, maar in overleg is een latere ingangsdatum uiteraard mogelijk.
meer info

6kmr - Royale vrijstaande woning te huur in Oude-Tonge

Te huur,

Royale moderne vrijstaande woning met aanpandige garage en heerlijke zonnige tuin op 350m² eigen grond.
Woning bevindt zich in een hele goede kindvriendelijke nieuwbouwwijk in Oude-Tonge en veel voorzieningen zoals AH, Aldi, Kruidvat, restaurants en haven op loopafstand. Ook grenst de woonwijk aan een rustieke groenomgeving waar ook een strand aanwezig is.
De indeling is als volgt:

  • Begane grond: entreehal met meterkast, toilet, trapopgang, zeer royale woonkamer 9.50 x 4.50, half open keuken 5.00 x 3.00 met toegang tot de garage.
  • 1e verdieping: overloop, slaapkamer I 4.00 x 4.00, slaapkamer II 3.40 x 2.80, slaapkamer III 4.50 x 2.60, badkamer 3.00 x 2.50. Alle slaapkamers zijn voorzien van electrische rolluiken.
  • 2e verdieping: royale zolder met dakkapel, cv-opstelling, wtw installatie
De in 2005 gebouwde woning wordt gekenmerkt door licht, ruimte en hoog afwerkingsniveau.
Woonkamer met stijlvolle natuurstenenvloer waaronder vloerverwarming.
De (Tieleman) keuken is luxe uitgevoerd in wit met natuurstenen blad en uiterst complete inbouwapparatuur
zoals vaatwasser, 5-pits gascomfort, magnetron en oven, koelkast.
Op de 1e verdieping drie praktische slaapkamers en een complete badkamer met ligbad (duo), inloopdouche en tweede toilet.
De 2e verdieping biedt mogelijkheid nog eens extra slaapkamer(s) te realiseren.
De tuin heeft een prima zonligging en is voorzien van een blokhut. Parkeerplaats op eigen terrein voor meedere auto's.

Omschrijving Oude-Tonge
Oude-Tonge is een welvarend dorp met ruim 5000 inwoners. Een centraal gelegen dorp met veel en goede uitvalswegen naar steden als Rotterdam (40 min), Bergen op Zoom 45 (min), Breda (45 min) Roosendaal (45 min) en Antwerpen (60 min). Daarnaast biedt Oude-Tonge veel voorzieningen voor de inwoners, zoals huis-, tanda rtspraktijk, gemeentehuis, centrale punt voor busvervoer (busstation + halte), restaurants, winkelcentrum, veel recreatiemogelijkheden, 3 basisscholen, kerken etc. Uiteraard heeft Oude-Tonge ook zijn rustieke omgeving met water- en bosrijke omgeving.

Woning kan ook gemeubileerd verhuurd worden, huurprijs 1300,- euro excl. voorschotkosten. Per direct beschikbaar, maar uiteraard ook in overleg voor een latere intreding.

  • Min. huurperiode 6 maanden of anders in overleg.
  • Borg bedraagt 1 maandhuur.


Voor verdere vragen, kunt u gerust bellen of mailen.


Mvg.


Dhr. Tang

0655752975


meer info

Huis te huur 2-onder-1-kapwoning met garage en berging

INSTAPKLAAR! Deze ruime 2-onder-1-kapwoning met garage, vrijstaande berging en een ruime oprit met plaats voor 2 auto's is gebouwd in 1990. De woning is gesitueerd aan een kindvriendelijke straat aan de voorzijde en een speeltuin aan de achterzijde. De woning heeft een oppervlakte van circa 100 m² en een inhoud van 350 m³ (excl. garage). Het geheel beschikt o.a. over een royale woonkamer met veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Hierdoor heeft u een mooi uitzicht over de ruime achtertuin. Daarnaast is de woning v.v. een luxe open keuken, 4 slaapkamers en een nette badkamer. Kortom: een fraaie woning op prettige locatie, welke u zó kunt betrekken! Door de goede locatie is dit woonhuis ideaal voor een gezin met kinderen.
Begane grond: entree; nette hal met meter-/bergkast, garderobe, toilet met fontein en een trapopgang; ruime L-vormige woonkamer met een plavuizen vloer met vloerverwarming, een openhaard, toegang tot de serre, welke gelegen is aan de achterzijde v an de woning en toegang tot de achtertuin; open keuken v.v. koelkast, vriezer, keramische kookplaat (4-pits), oven en een spoelbak. De garage is via de voor- en achterzijde van de woning te bereiken. De garage is o.a. voorzien van witgoedaansluitingen en een keukenblok. De aangebouwde garage heeft een vloeroppervlakte van ca. 19 m² en een inhoud van ca. 55 m³.
Eerste verdieping: overloop; 3 slaapkamers, waarvan 1 zeer ruim; geheel betegelde badkamer met een ligbad, een douchebak, een tweede toilet en een wasbak.
Tweede verdieping: bereikbaar middels een vaste trap; voorzolder met een berging (achter knieschotten), een dakraam en de CV-opstelling; vierde slaapkamer met berging achter knieschotten en een dakraam.
Tuin: zeer riante achtertuin, welke beschikt over een serre, een grindpad, diverse terrassen, een vrijstaande houten berging met houtopslag en een achterom. De voortuin is fraai aangelegd en beschikt over een oprit met plaats voor 2 auto's.
Algemee n: De woning is goed onderhouden en wordt op keurige wijze bewoond. Daarnaast heeft de woning een hoog afwerkingniveau.
Ligging: Kedichem ligt in het groene hart van Nederland, op circa 30 minuten rijden van Utrecht, 's-Hertogenbosch en Rotterdam. Een afwisselend landschap van weilanden, boomgaarden, grienden en rietvelden omringt het dorp. Deze bij uitstek geschikte omgeving voor rustzoekers maakt deel uit van de Vijfheerenlanden, een veenweidegebied dat tussen de Betuwe en de Biesbosch ligt. U ontdekt er schitterende stukjes ongerepte natuur. Tussen het uitbundige groen kronkelt de Linge, omzoomd door vaak prachtige uiterwaarden. Tijdens de ruilverkaveling is nadrukkelijk rekening gehouden met het oorspronkelijke milieu, zodat het landelijk karakter van de vele weggetjes en fietspaden onaangetast bleef. Hoe u het Kedichemse land ook verkent, te voet, op de fiets, met de auto of per boot, u zult steeds weer bijzondere plekjes ontdekken, waarvan u niet wist dat ze nog b estonden. Het meest geniet u natuurlijk van de natuur en het landschap als u er doorheen wandelt of fietst. Daartoe kunt u gebruik maken van één van de vele fiets- en wandelroutes, maar u kunt natuurlijk ook zelf op ontdekkingsreis gaan, als u rust en ruimte wilt ervaren in een groen land.
meer info

Overwinteren in heerlijke recreatiewoning in Den Haag

Recreatie huisje te huur :

Vanaf heden tot half april 2013.
Alles er op en aan cv / geisoleerd /dubbel glas , zonnige ,warme serre en mooie tuin.(ommuurd)
Met was/droog combi en oven/magnetron / flatscreen /dvd / internet . Pas geverfd .
Geschikt voor 1/2 personen . Geen ( binnen ) rokers of (grote) honden .
Apart voorschot energie van 150 euro te verrekenen na afloop. Een maand borg.
U zit heerlijk vrij en 5 minuten van Voorburg.

Voor info bel : 0624629983
meer info

te huur Appartement

te huur vanaf 1 november een mooi gestoffeerd 2 kamer appartement op de aletta jacobsplantsoen in Voorschoten
een simpel maar nette keuken incl koelkast en kookplaat
1 maand borg
de huurkosten is incl. voorschot verwarming
er is een gemeenschappelijke fietsenberging
meer info

Te huur 4 kamer appartement (maisonette) in leiden

Te huur een gemeubileerde 4 kamer appartement(maisonette).

Omschrijving
Begane grond: afgesloten centraal entree, postbussen, bellentableau en intercom met camera, lift en toegang tot de berging (2.40 x 3.10) voorzien van electra en de centrale afgesloten fietsenstalling.

1e woonlaag:entree,hal,meterkast,via de hal komt u in de woonkamer(35m2)met een open trap naar de 2e woonlaag,toilet.De keuken is voorzien van een 5 pitsgasstel en vaatwasser en vrijstaande koel-vrieskast.Via de keuken komt u in de wasruimte waar een wasmachine staat.De woning is voorzien van houten vloerdelen op de 1e woonlaag,keuken en wasruimte zijn voorzien van plavuizen.

2e woonlaag:overloop met aan de achterzijde een ruime slaapkamer met kasten.Aan de voorzijde zijn ook nog 2 slaapkamers liggend aan een zonnig balkon.Op de vloeren ligt laminaat en de wanden zijn allemaal gestuct.De badkamer is voorzien van een ligbad en 2e toilet en wastafel.De wanden en vloer z ijn voorzien van plavuizen.

De huurprijs van dit appartement is €1200.00 euro incl.servicekosten(dit is inclusief water) en exclusief gas en licht en telefoon en internet.

Tevens zijn er in de woning verschillende huishoudelijke artikelen aanwezig zoals;stofzuiger,strijkijzer,strijkplank,linnegoed,beste
k,servies,eigenlijk
is alles aanwezig dus direct leefbaar.

De ligging van dit appartement is perfect want er is genoeg parkeerruimte,je zit op 5 min van het centrum af en er zijn diverse uitvalswegen.
Station Lammenschans is op 5 min loopafstand.

De woning is per direct beschikbaar.

Bel of mail voor eventuele info over de contractvoorwaarde.
meer info

Huurkoop chalet: '‚¬650 p/m

Kan je nu geen lening krijgen bij de bank, maar wil je eigenlijk wel een huis kopen? Dan is huurkoop een optie voor je.

Maar hoe werkt dat dan? Bij huurkoop huur en koop je tegelijk. Met een deel van de huur betaal je de rente op de lening en met het andere deel los je de lening af. Zo wordt je steeds meer eigenaar van het huis.

Het volgende chalet bieden we tegen huurkoop aan. Dit is al mogelijk vanaf €650 per maand (exclusief gas, water, licht en parkkosten).


Beschrijving chalet:
  • Vrijstaande ligging
  • L-vormig chalet, 55 m2
  • Woonkamer en 2 slaapkamers
  • Woonkamer: Ruime rechtvormige lichte woonkamer. Openslaande deuren naar de tuin. met houten vloer.
  • Keuken: Een open keuken in L-vorm met een koel/vriescombinatie, gasfornuis. Kleurstelling vanille met kersenkleur keukenblad. Voer; Liminaat hout.
  • Slaapkamers: Twee slaapkamers: beide zijn voorzien van ingebouw de schuifkasten. Met veel opbergruimte. Vloer linolium.
  • Badkamer: Douche met cabine. Wit betegeld, electrische ventilator, design radiator, toilet en aansluiting voor wasmachine en droger aanwezig.
  • Schuur aanwezig
  • Tuin op het Zuiden
  • Staat op eigen grond
  • Perceelgrootte: 160 M2
  • Park: 365 dagen open en vrij toegankelijk
  • TV, telefonie en internetaansluitingen aanwezig
  • Voorzien van een Nefit HR-ketel en dubbel glas.
  • Parkeergelegenheid voor de deur!!

Interesse in chalet of meer weten over de voorwaarden huurkoop?

Neem contact op via 06-11382429 of rickvandici@gmail.com
meer info

Woonhuis te huur

Mooievrijstaande vakantie woning te huur, compleet ingericht met 2 slaapkamers voor 4 a 5 personen.
Prijs ongveer tussen de 1.000 en 1.400 Euro per maand.
De huur is inclusief gas, water, electra en wifi internet.
De huur is ook inclusief stalling van eventuele huisraad.

Kijk voor foto's op de website.


meer info

Mooie appartement te huur

Leuk appartement met 3 slaapkamers in Zwijndrecht. Het appartement beschikt oa over een ruime woonkamer met aangrenzende eetkamerVanuit de woonkamer kom je op een ruim balkon waar veel zon in de middag is.In de badkamer is een douche en een wastafel.Appartement is mogelijk om gestoffeerd te huren, prijs is bespreekbaar.Dit appartement ligt vlak bij Rotterdam en Dordrecht.Voor meer informatie neem gerust contact op.
meer info

Knus huis te huur in het centrum van Leerdam

Aan de rand van het centrum staat deze woning te huur. Het is een knusse tussenwoning die op de stadswal gebouwd is. De woning heeft een prachtig uitzicht op de Linge. Door een korte steeg naast de woning loop je zo het gezellige centrum van Leerdam in. De woning bevind zich in een voetgangers gebied.

INDELING:
entree met meterkast, trapkast, toilet en apparte ruimte waar de verwarmingsketel hangt.
De woonkamer is knus met ramen aan de voorzijde welke uitkijken uit op rivier de Linge. Aansluitend bevind zich de keuken welke eenvoudig maar zeer gezellig en ruim is. Tussen de keuken en de woonkamer zijn schuifdeuren geplaasts waardoor beide ruimtes van elkaar af te sluiten zijn.

Boven is 1 ruime slaapkamer met drie inbouwkasten. Boven het slaapgedeelte bevind zich een klein zoldertje welke is afgezet met louvredeurtjes. Ook de badkamer met regendouche bevind zich op de bovenverdieping.
De woning heeft een gezellig dakterras. Deze is aan de achterzijde van de woning dus je geniet daar volledige privacy.

De woning is voor minimaal 1 jaar te huur. De huurprijs bedraagd €800 per maand exclusief gas, water en licht. Wil je de woning langer huren dan valt er over de huurprijs te onderhandelen.
meer info

Katwijk: Vakantiewoning te huur op 1 min.van strand + centr.

Omschrijving woning :
Te huur in Katwijk aan Zee op toplokatie : 1 minuut van strand en centrum.
De woning is in het hele jaar te huur vanaf 6 oktober 2012, dit kan per week of per weekend.
( Niet in het weekend tijdens vakantieperiodes, zie onderaan ).
Het huis wordt in principe alleen aan gezinnen/partners verhuurd.

Indeling : Woonkamer, keuken met inbouwapparatuur. 2 slaapkamers beschikbaar :
1 met een 2-persoonsbed en 1 kleine slaapkamer met stapelbed. Er kan eventueel van een 5e bed gebruik
gemaakt worden. Nieuwe moderne badkamer.
TV/Radio/Internet/Wifi aanwezig. Tevens wasmachine. (geen wasdroger).

Plaats met teak tuinmeubilair. (elektrische bbq aanwezig).

Prijzen : Herfstvakantie 13 oktober t/m 27 oktober 2012 : € 650 per week (zaterdag-zaterdag).
Voorjaarsvakantie 16 februari t/m 23 februari 2013 : € 650 per week.
Meivakantie 27 april t/m 4 mei 2013 : € 650 per week.

Weekenden : vrijdag 13.00 uur of 17.00 uur t/m maandag 17.00 uur : € 350

Zomervakantie 2013 (6 juli t/m 31 augustus) : € 700 per week (zaterdag-zaterdag)

Buiten de vakanties ook per week te huur voor € 500 per week.

- Linnengoed te huur voor € 5 per bed.

- Inclusief G/W/E

- Parkeerkaart aanwezig (gratis)

- In het huis mag niet gerookt worden en huisdieren worden helaas niet toegestaan.

- Wij vragen geen borg, we rekenen op de eerlijkheid van de huurder.


Verdere info 06-10556825 of 071-4073418 (telefoonnr inspreken).

E-mail : tijdelijkdezeff@hotmail.com (zie ook het contactformulier) of
vakantiekatwijk@hotmail.nl
meer info

Ruime bovenwoning te Dordrecht

- 6 kamers:
* ruime woonkamer
* keuken (incl. fornuis en afzuigkap)
* badkamer (met douche, wasbak en gloednieuw toilet)
* 3 overige kamers (waarvan 2 geschikt als slaapkamer)
+ balkon (5m x 1.10m);

- Alle ruimten zijn gestoffeerd en voorzien van een verwarming;
- Eigen voordeur;
- Station Dordrecht en winkels op loopafstand;
- €570,- per maand exclusief gas, water en licht (af te sluiten op eigen naam).

Wij zijn op zoek naar: gegadigde(n) met een fulltime dienstverband.

Bezichtiging op afspraak. Bij interesse graag even voorstellen per e-mail.
meer info

Te huur 2 kamer bungalow in de Noordwijkse Duinen!

Te huur: Op een prachtige lokatie aan de rand van de duinen, met daarachter de zee ligt het bungalowpark Duinpan. In deze zeer aangename omgeving bieden wij u voor een langere periode te huur een vrijstaande chalet, gelegen op 300 m2 grond met een grote zeer goed verzorgde tuin, berging buiten en eigen parkeerruimte voor de auto. De bungalow is netjes afgewerkt, veel licht en één heel groot zeer fraaie tuin aan het water!


Indeling; de bungalow is gelijkvloers en heeft een Slaapkamer. De entree heeft een open verbinding met een fraaie met veel ramen voorziene woonkamer met open keuken. Keuken is compleet met 4 pits fornuis, koelkast, afzuigkap, koffiemachine, waterkoker, servies, glazen, bestek.



Buiten heeft u ook een eigen berging waar een wasmachine aan sluiting zich bevindt. Verder heeft u een prachtige tuin met terras aan het water.


Prijs van 620,- euro is exclusief GEW en parkkosten á 130 euro.Via de eigenaar,kun t U zich inschrijven in de gemeente.
Huisdieren zijn in overleg toegestaan.Geen honden!



Bijzonderheden;
- Fraaie ligging in duin en bollenstreek tegen de rand van Noordwijk en Noordwijkerhout.
- Korte afstand van Schiphol, Haarlem en Leiden.
- Eigen CV ketel voor verwarming en water (met eigen meterstanden).
- Eigen sleutel (Borg van 50 euro) voor slagboom van het prive park.
- Borg, 1 maand huur.
- Afmetingen circa; Woonkamer; 21 m2 Slaapkamer; 8,5 m2 Badkamer; 3 m2
meer info

Mooi gerenoveerd 2 kamer-appartement te huur

Dit mooie gerenoveerde 2 kamerappartement is heel goed onderhouden en is in een kleinschalig appartementen complex.
Op 2 minuten loopafstand van metro en bus aan de rand van Rotterdam. In de buurt van diverse winkel centra.

Dit mooie appartement heeft een inpandig balkon vanaf 2 uur de zon totdat de zon ondergaat , dubbelglas , inbouwkeuken met koelvriescombinatie en vaatwasser. de woonkamer is geheel gestoffeerd en gemeubileerd!

Aan de slaapkamerzijde is er een fransbalkon , de slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en via de slaapkamer heb je de badkamer met wasautomaat en droger. het toilet is apart in de hal.

Het appartement ligt op de eerste verdieping!

Het Appartementen comlex zelf is ook pas gerenoveerd en wordt zeer goed onderhouden.

Er is voldoende parkeergelegenheid en het is { niet betaald parkeren ook niet voor vergunninghouders} !

Het is zeer Gunstig en plezierig wonen!!!
meer info

House for rent in the centre of Delft

Completely renovated, four-room house (115 m2) with 30 m2 living room, 10 m2 patio (to the west), in quiet street in centre of Delft (close to 'Noordeinde'), at 11-minute walking distance of train station, with tram stops 1 and 19 to The Hague at one minute. Parking spots available in (partially roofed) parking lot.

Historic inner-city house with 3 bedrooms, two of which on first floor (both 12 m2) separated by luxury bathroom with bath, double basin and separate shower; third bedroom on spacious loft (26 m2). House is recently renovated with new wiring, plumbing, roof and modern kitchen with 5 meter worktop.

Kitchen (10 m2) fully furnished with fridge, large freezer, microwave oven, 4 burner gas cooker, and dishwasher. Kitchen opens to sunny 10 m2 patio.

This house is offered for temporary rent from 1 November 2012 for a minimum of 6 months and a maximum of 5 years. It is offered to a small family or a maximum of three PhD-students. Pets all owed. Agreement concluded after submission of proof of income of main tennant plus a photocopy of passports.

The monthly rent price is EUR 1500, excluding gas/water/electricity. House is delivered fully-furnished and decorated, including weekly cleaning service for common areas including living room, toilets and bathroom. Rent includes use of household appliances such as vacuum cleaner, washing machine, etc.

If you are interested, please send us an email in which you introduce yourself to meneervanvugt@gmail.com. Please state the number of people who will be moving in, as well as the projected or estimated period of renting. Thank you kindly for your interest, Mr and Mrs Van Vugt, Delft
meer info

eengezinswoning met tuin

Gerenoveerd - Direct te huur via eigenaar

ik heb eventueel een leuke gezellige 5 kamer eengezinswoning met tuin huur 1150,00 exl.

Pas gestukt en geferfd huis bevindzich in R'dam Overschie paralel straat 19. 10 minuten lopen van af de centraalstation. Bus halte paar minuten vandaan, Gratis parkeren.
indeling;
bagenegrond; 1x Keuken 3000 x 1750 – 1x woonkamer 4150 x 3300 – 1 x slaapkamer 3800 x 2500- gang 4000 x 1750 – 1 x toilet 1000 x 2500 en de Tuin.

De Tuin is 28 m2 gelegen zuidwesten -7000 x 4000 er si ook een opberg kelder aanwezig, via de keuken bereikbaar, tevens is de tuin aan de achterkant bereikbaar via een pad ,het is voorzien van een deur met slot alleen met sleutel kan je de pad op anders niet.

1e verdieping; 1x slaapkamer 3800 x 2500 – badkamer (betegel)-ligbad en toile
zolder; 1 x slaapkamer

de woning is voorzien van centrale verwarming ( hangt nieuwe zuinige ketel)
kunststofkozijnen, e r is nieuwe laminaat gelegd, woonkamer,keuken,slaapkamers,gangen over de hele huis
meer info

Huurtoeslag mogelijk, 3 kamer appartement Rotterdam


  • Een sfeervol en goed onderhouden 3 kamer appartement, gelegen op de vierde etage op een zeer centrale locatie in Rotterdam.
  • Binnen 2 minuten zit u zowel op de Ring A20 als op het centraal station.
  • Centrum Rotterdam ligt op circa 10 minuten.
  • De woning beschikt over 2 ruime balkons

De huurprijs bedraagt exclusief gas, water en elektra

Tevens is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen
U kunt ons bellen of mailen voor een bezichtiging

meer info

Zomerhuis/ huurhuis in Katwijk aan Zee

Zomerhuis te huur in Katwijk aan Zee.
Per direct tot 31-5-2013
Dicht bij strand en centrum.
Volledig gemeubileerd.
Internet aanwezig.
Huurprijs 650 euro incl.

Contact via de mail.
meer info

Te Huur Chalet in Noordwijk aan Zee

Te huur Chalet in Noorwijk aan Zee,

4 personen , mooie badkamer(douche wc wastafel)
beddegoed aanwezig ,prachtige omheinde tuin,veel privicie,
vlakbij strand tegenover bos, vlakbij Langervelderslag 5 km. van hondenstrand Noordwijk
Gezellige haard op electriciteit,alles inclusief,honden welkom.
Geen bijkomende kosten.

Te huur vanaf 20 oktober(herfstvacantie)450 euro per week,
ook weekendverhuur mogelijk.
meer info

Woonruimte met prachtig uitzicht over de polder te huur!

Te huur aangeboden:

3-kamer appartement van ca.
100 m² gelegen boven een voormalig winkelpand in de dorpskern van Berkenwoude.

Het appartement is voorzien van:
- een balkon op het zuiden met een prachtig uitzicht over de polder van de Krimpenerwaard
- ruime woonkamer met open keuken
- keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en aansluiting voor de wasmachine
- 2 slaapkamers
- badkamer met ligbad/douche en wastafel
- separaat toilet

Huurperiode in overleg bespreekbaar, korte huurtermijn ook bespreekbaar. Ideaal als overbruggingsperiode naar een andere woning.

Huurprijs € 650,- per maand, excl. kosten voor gas, water en elektra.

Beschikbaar per direct!

Onze voorkeur gaat uit naar een alleenstaande dame of heer uit de regio.

Reacties a.u.b. na 18:00 uur of via e-mail.
meer info

PER DIREKT - 5-kamer hoekwoning Hardinxveld

PER DIREKT TE HUUR !!!

In een keurige straat in de woonwijk Over 't Spoor vind u deze uitstekend onderhouden en ruime 5-KAMER HOEKWONING uit de jaren 30. In 2007 is er een opbouw geplaatst, hierdoor is er aanzienlijk meer ruimte gecreëerd. De woning beschikt onder meer over een doorzon woonkamer met open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur, een praktische bijkeuken, keurig afgewerkte badkamer met ligbad en 2de toilet, 4 slaapkamers en een bergzolder. De achtertuin is keurig aangelegd en voorzien van een blokhut met openslaande deuren en een veranda. Diverse openbare voorzieningen als het winkelcentrum, scholen, het treinstation en uitvalswegen bevinden zich in de directe omgeving.

Pandtype Hoekwoning
Bouwjaar 1938
Inhoud 330 m³
Woonoppervlakte 110 m²
Perceeloppervlakte 173 m²

Begane grond:
Entree/hal met toegang tot de doorzon woonkamer met een praktische trap-/kelderkast v.v. meterkast. De open, lichte keuken is v oorzien van een keukenblok in hoekvorm met combimagnetron en diverse inbouwapparatuur als een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en koelkast met vriesvak. Voorts biedt de keuken een afgesloten trapopgang naar de 1ste etage en toegang tot het achterportaal. Achterportaal met toegang tot de achtertuin, toiletruimte en bijkeuken. De zeer praktische bijkeuken is voorzien van de wasmachine-/drogeropstelling, een wastafel en designradiator.

1ste etage:
Overloop met vaste open trap naar de 2de etage. De keurige badkamer is voorzien van een ligbad met douchegelegenheid, zwevend toilet, wastafel, designradiator en een dakkapel. De 1ste ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een vaste kast. De 2de slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en beschikt over een dakkapel en vaste kast.

2de etage:
Overloop met veel bergruimte en toegang tot de bergzolder over de gehele breedte van de woning. De 3de slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een dakkapel. Ook de 4de slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een vaste kast, dakkapel en vaste berging met cv-installatie.

Tuin:
Nette voortuin aangelegd met sierbestrating en siergrind. De zijtuin is bestraat en biedt middels een poort toegang tot de achtertuin. De fraaie achtertuin is geheel omheind middels een schutting en aangelegd met sierbestrating en een gazon v.v. kunstgras. De tuin beschikt over een blokhut met openslaande deuren, een veranda, elektra en wateraansluiting.

Bijzonderheden - In 2007 is een opbouw geplaatst waardoor veel extra ruimte is gecreëerd.
- De woning is v.v. (hard)houten en onderhoudsvrije kunststof kozijnen.
- De (hard)houten kozijnen zijn in 2010 nog geschilderd.
- De woning is vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Het dakkapel aan de voorzijde op de 1ste etage is v.v. een rolluik.
- Het raam op de begane grond aan de voorzijde is v.v. zonwering.
- Aan de zijkant op de begane grond beschikt het raam over een screen.

Voor verdere informatie bel : 06-51242571
meer info

Gemeubileerd vrijstaand bungalowtje in Meerkerk

Op het park Merwerde in Meerkerk staat een leuk bungalowtje per 1 oktober te huur. Het heeft een grote en een kleinere slaapkamer, met een fantastische tuin er om heen. U kunt zich hier echter niet inschrijven, maar wel kunt u een postbus nemen voor uw post.

In 2009 is het van top tot teen gerenoveerd met zelfs vloerverwarming en een nieuwe keuken,
nieuwe doucheruimte met toilet en wastafelmeubel,
nieuwe kozijnen met dubbel glas en een nieuw dak. De muren zijn ook aangepakt.

Het huisje bestaat uit woonkamer, keuken apart, 2 slaapkamers 1 groot en 1 klein.
Ruime bijkeuken/berging met wasmachine, Nette doucheruimte met wastafelmeubel en toilet.
In de tuin klein schuurtje voor het tuingereedschap.

De maandhuur is incl. parkkosten en excl. energiekosten.

Als u belangstelling heeft voor deze woning, kunt u het beste eerst naar onze website gaan, www.jecemoon.nl
Wilt u een afspraak maken? Mail dan naar mon ique@jecemoon.nl en wij zullen zeker contact met u opnemen.

M.vr.gr.
Monique de Groot/Jecemoon Verhuurmakelaars
meer info

Liefste huisje van Delft te huur!

Perfect leuk huisje te huur in gewilde buurt (Westerkwartier) in centrum van Delft. Met plaatsje en schuur.
Beneden: entree, uitgebouwde woonkamer met open keuken. Verdieping: badkamer met douche, vwt en toilet. Ruimte vrij in te delen (nu: voor slapen en achter studeren). Via uittrektrap bereikbare zolder met wasmachineaansluiting en c.v.ketel.
Ideaal voor samenwonend stel!
Perdirect beschikbaar.
meer info

Waaldijk 6 Ridderkerk

Voorzieningen en feiten
Nostalgische Arbeiderswoning, gebouwd in 1895, perceel van 135 m2, wooninhoud 225 m3, fundering op zand, vliering voor opslag, openslaande tuindeuren, centrale verwarming, nieuwe elektra, dubbel glas, 2 slaapkamers, nieuwe Keuken uitgevoerd in Hoogglans Wit, nieuwe badkamer, HR Rendementsketel, ruime berging.

Gehele woning is gestuct, geschuurde plafonds, grotendeels nieuwe hardhouten kozijnen, loopuitgang naar de Rijksstraatweg, geheel betegelde achtertuin, de woning is compleet aangepast aan de moderne eisen van deze tijd.

Afmetingen kamers
Woonkamer – ca. 15 m², Keuken – ca. 5,5 m², Hoofdslaapkamer – ca. 15m², Slaapkamer – ca. 6,5 m², Hal – ca. 10,5 m², Badkamer – ca. 4 m²
Nabije omgeving
Gelegen in de nostalgische wijk Rijsoord, creche, peuterspeelzaal en 2 basisscholen, Sportpark, nabij de rivier "Het Waaltje", Waalbos (in aanbouw)
Kosten

Huurprijs: € 750,00 p.m.
Eneco/water: € 150,00 p.m.
meer info

Te huur per 11 september gemeubileerd chalet in Noordwijk

Te huur, per 11 september a.s. onze prachtige, compleet gemeubileerde bungalow op het rustig gelegen bungalow/chaletpark "De Duinpan" aan De Duinpan 34 te Noordwijk. Geschikt voor maximaal 2 personen.Prijs: € 750,00 incl. parkkosten, exclusief energiekosten.
  • Op 10 minuten loopafstand van strand en bos.· Woonkamer met serre/schuifpui naar de grote tuin.· Keuken met koelkast met vriesvak, gaskookplaat, oven, afzuigkap en magnetron.· Badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine · Slaapkamer met 2-pers.boxspringbed en inbouw kastenwand met spiegeldeuren.· Kleine slaapkamer met stapelbed.· Gehele chalet voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en centrale verwarming.· Buiten een blokhut met droger, tuinmeubilair, tuingereedschap en waar fietsen gestald kunnen worden.· Parkeerruimte voor eigen deur voor 2 auto's.· Tuin van 210 m2 met diverse terrassen, hele dag zon.· Internetten mogelijk via naastgelegen camping (Wifi). · Satelliet T.V. aanwezi g. · Wasmachine en droger.· Door de vrije ligging kunt u bij mooi weer van 's morgens vroeg tot 's avonds laat van de zon genieten. · Géén huisdieren. · Niet roken (uiteraard buiten wel toegestaan) · Huurperiode bespreekbaar.· Prijs 750,00 Euro per maand , inclusief parkkosten en satelliet T.V., exclusief energiekosten.· Voorschot energie € 150,00 per maand.· Voor Nederlands sprekende huurder/ster.· 1 maand borg.· Geen makelaarskosten.Inl.: Marianne Hoogervorst, tel. 06-43 45 52 94.

meer info

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger