vakantie huis appartement te huur in centrum Dordrecht

Lux en royaal appartement te huur in Hollands oudste stad Dordrecht.
Ontdek het historisch stadscentrum dat verscholen ligt tussen de drie rivieren, de Oude Maas, Noord en Merwede, die samenvloeien in het historisch havengebied op het drierivierenpunt. Diverse culturele uitstapjes mogelijk, waaronder het Dordts museum. Ook kunt u het Nationaal Park De Biesbosch bezoeken, waarvan een groot deel ligt op Dordts grondgebied.
Het appartement is gelegen in hartje centrum, op de begane grond en heeft een zonnige binnenplaats. Vanwege de ruime gang is het ook toegankelijk voor rolstoelgebruik. Nabij parkeergarage en op 7 minuten loopafstand van treinstation.

Aanwezig 2 slaapkamers voor vier personen, een ledikant, kleuterbed en speelgoed.
Geheel appartement voorzien van vloerverwarming.

Prijzen:
Weekend van vrijdag 15.00u tot maandag 10.00u: €295,-
Midweek van maandag 15.00u tot vrijdag 10.00u: €295,-
Prijzen zijn inclusief eindschoonmaak en beddengoed.

Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met: 0613076209, of stuur een mail. Andere wensen zijn in overleg bespreekbaar.
meer info

tehuur;;sfeervol appertement in dordrecht

tehuur;;Sfeervol apprtement aan de rand van het centrum van dordrechtdit verasende appartement heeft een prachtig uit zicht op de stads tuinvan de singel wie van rust houdt en toch in de binnen stad wil wonen zal die zeer aan spreken; indeling woonkamer slaapkamer badkamer met douch en keukenPrijs is incl glw
meer info

3 kamerwoning te Huur in Vlaardingen

3 kamerwoning op de 4e verdieping van de wooncomplex voor max. 4 personen- ruime badkamer met ligbad 12m2 - ruime luxe toilet 3m2 - 2 slaapkamers 10m2 en 15m2 - woonkamer 25m2 - inbouwkeuken met inbouw aparatuur--- kookplaat, vaatwasser, oven en koelkast (Open keuken) - CV installatie NEVIT HR Combi - Kunstof kozijnen - Woning is gestofeerd - Huurprijs €900.- per mnd excl g/w/e - 1mnd borg bij levering sleutel vanaf 1 september beschikbaar
meer info

Leiden appartement te huur/ to rent direct/immediate

te huur per direct authentieke benedenwoning met veel glas in lood ramen en deuren te Leiden centraal gelegen aan het Levendaal; twee kamers aan suite , deels gemeubileerd en gestoffeerd; keuken , toilet en berging met wasmachine ,beschut buitenterras te bereieken via openslaande deuren
de prijs is zonder energie en water; kan ook inclusief voor 850

to rent immediatly appartment on ground floor in leiden near the centre; street is levendaal; partly furnished two rooms ; toilet ; kitchen and separate store with washingmachine ; outside terras
price is ex energie and water ; price inclusive is 850 euro
meer info

Fraaie 4-kamer appartement met luxe keuken & badkamer!!

Wij bieden voor de slimme koper een fraaie 4-kamerappartement voor maar liefst € 300,- per maand aan hypotheek lasten. Het appartement ligt in een rustige woonwijk in de buurt van een winkelcentrum Zuidplein waar u uw dagelijkse boodschappen kunt halen. Op ongeveer 100 meter van het huis bevindt zich een bushalte.

Deze woning is totaal gerenoveerd en heeft nu een nieuwe keuken. De keuken is voorzien van een compleet nieuwe keukenblok met luxe inbouwapparaturen; koelkast (Merk: Hotpoint Ariston)/vriezer (Merk: Hotpoint Ariston/magnetron (Merk: Hotpoint Ariston)/ ESPRESSO Maker (Merk: Whirlpool)/ vaatwasser (Merk: Hotpoint Ariston)/oven en een 5 gaspit fornuis (Merk: Hotpoint Ariston)

De badkamer is nu voorzien van een luxe douchecabine, een design wasmeubel en een design hangradiator. Tevens is de vloer en de wanden volledig betegeld, ook de leidingen zijn volledig vervangen. Daarnaast krijgt u van ons gratis een wasmachine(Merk: Hotpoint/Ariston)

Dit appartement heeft maar liefst 3 slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken.

Bijzonderheden:
- Kunststof kozijnen met dubbelglas
- Nieuwe CV- ketel 2012
- Nieuwe groepenkast met 5 groepen.

Meer informatie verkrijgen over deze woning, bel direct AJHWonen B.V., 010- 88 000 80 of stuur een mail naar sales@ajhwonen.nl!!

Woonkamer: l 4.50m x b 3.00m
Hal: l 3.50m x b 1.00m
Keuken: l 3.00m x b 2.00m
Douche & WC: l 4.50m x b 1.75m
Slaapkamer: l 3.00m x b 2.00m
Slaapkamer 2: l 3.75m x b 2.00m
Slaapkamer : l 3.75m x b 2.00m
meer info

Woning te koop? Gratis Ipad en kosteloos verhuurd!

Wist u dat u uw woning naast te koop, ook tegelijkertijd te huur kunt aanbieden?

Nu tijdelijk bij verhuur een luxe iPAD cadeau voor de verhuurder.
En u betaald voor de bemiddeling helemaal niets!

Zeker in deze tijd van economisch mindere tijden kan dat misschien voor een beetje verlichting zorgen. Op deze manier ondervangt u de dubbele woonlasten die u wellicht heeft of maakt het de overstap naar een andere woning nu wèl mogelijk.

Graag laat ik u kennismaken met JeCeMoon Verhuurmakelaars. Een toonaangevende organisatie van 14 persoonlijke verhuurmakelaars gespecialiseerd in verhuur en beheer van particuliere woonruimte. Al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner op de verhuurmarkt met een landelijke dekking. Welke maar liefst van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar zijn, zowel telefonisch als voor afspraken buiten de deur.

U kunt kosteloos gebruik maken van onze verhuurdienstverlening omdat wij voor wij voor onze inspanningen betaald worden door de huurder(s). Wij werken onder andere jarenlang samen met grote betrouwbare organisaties die hun buitenlandse werknemers bij ons aanbieden welke doorgaans steeds voor gemiddeld een jaar woonruimte zoeken.
Ook zetten wij desgewenst uw woning op meer dan 25 websites om uw woning onder de aandacht te brengen.

U wil graag een betrouwbare huurder?! Wij checken de kandidaat-huurder onder andere op inkomen, geldigheid van identiteitspapieren, eventuele kredietregistraties/schulden en gerechtelijke uitspraken. Zeker ten aanzien van tijdelijke verhuur en de daarmee gepaard gaande huurbescherming geven wij u goede en juridisch sluitende adviezen.

Voor meer informatie kijk op: WWW.IKWOONLEUK.NL of stuur vrijblijvend een email voor meer informatie naar: Wilbert@JeCeMoon.nl

Bent u belegger in onroerende zaken? Vraag naar ons aantrekkelijke introductieaanbod!
Reeds meer dan 10 jaar SVM/ WOZ gecertificeerd verkoop/verhuurmakelaar, hypotheek adviseur en assurantie adviseur in zelfstandigheid. Ik snap wat een belegger beweegt en bouw duurzame relaties, waarbij ik echt een stapje harder loop.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Wilbert Jansen
0639063003
meer info

Mooi hoekappartement in Leiden centrum

Mooi hoekappartement in centrum van Leiden met ruime lichtinval. Huur: EUR 975,= excl. g/w/l. Direct beschikbaar. 3 kamers (81 m2). Inlichtingen: 06-20308610 (Chris)
meer info

Gemeubileerd 2 kamer woning in Schiebroek - All inclusief

Gemeubileerd 2 kamer woning in Schiebroek - All inclusief

Adriaen van der Doeslaan 243,
3054EC Schiebroek
meer info

huur

Zeer ruime eengezinswoning. Indeling
-Begane grond:Grote woonkamer(ca.40m2)met plavuizen vloer met vloerverwarming,kunststof ramen/deuren met isolerende beglazing.
Aan de achterzijde betegeld toilet.
Aan de voorzijde en dichte keuken met luxe inrichting met veel kastruimte.
Achtertuin met waterpartij en een grote houten schuur.
-Eerste verdieping:Twee flinke slaapkamers,beiden ook met kunststof ramen/deuren met isolerende beglazing.
Een luxe badkamer met stoomcabine en whirlpool,wastafel en 2e toilet.dakterras aan de achterzijde.
-Tweede verdieping:Nogmaals Twee grote slaapkamers en één kleine kamer,ook met kunststof ramen/deuren met isolerende beglazing.
Balkon achterzijde,dakkapel aan de voorzijde.
meer info

Rustig gelegen geschakelde 2/1 kap woning in de Bonsen Hoek

Hellevoetsluis - De Bonsen Hoek

Rustig gelegen exclusieve geschakelde eengezinswoning met cv, voor en zonnige achtertuin en losse berging. Speeltuinen aan de voor en achterkant, school en anderevoorzieningen zoals C1000, apotheek, bakker, kapper etc. op 2 minuten loopafstand. Gelegen in de gewilde rustige wijk den Bonsen Hoek.

Indeling begane grond:
Entre hal: Toilet met fonteintje, meterkast en opbergkasten, woonkamer met trapkast en schuifpui, open keuken met standaard inrichting en afzuigkap, erker. De gehele begane grond is voorzien van een parket vloer. Achtertuin op het zuidwest met stenen berging.

1e verd.
Overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 met grote dakkapel, badkamer met ligbad en raam, 2de toilet, wastafel en douche. De gehele 2 de verdieping is voorzien van een beuken laminaat vloer

2 de verd.:
Via vaste trap te bereiken onverdeelde ruime zolder waar eventueel een 4 de kamer te realiseren is. C.V. combiketel, waschmachine aansluiting, motor mechanische afzuiginstallatie een steekraampje. De derde verdieping (zolder) is voorzien van een laminaat vloer, de tekeningen voor een te realiseren dakkapel zijn aanwezig.


  • Type woning: geschakelde 2/1 kap
  • Totale oppervlakte: 168 m²
  • Inhoud woning: ca. 375m³
  • Bouwjar: 1993
  • Berging: ja
  • Garage: nee
  • Tuin: voor en achter/ zuid west
  • Verwarming: HR CV combiketel 2012
  • Woonkamer: grote schuifpui naar de tuin
  • Vloer: parket
  • Badkamer: ligbad, douche, wastafel en 2 de toilet
  • Zolder: vaste trap
  • Dubbele beglazing: gehele woning
  • Isolatie: muren en dak
  • Tuin: ca. 8 m breed x 11 meterDe woning is gemeubileerd, voorzien van waschmaschine en droger op de zolder. De slaapkamers met bedden en kastruimte. De keuken is voorzien van koelkast, gasfornuis, vaatwasser en magnetron.

meer info

Goedereede!!! hoekwoning Goeree Overflakkee nabij europoort

Te huur: een sfeervolle woning in de monumentale kern van Goedereede met grote achtertuin. Gezellige authentieke sfeer met binnen- en buitenluiken, mooie eikenhouten vloeren, balkenplafonds en muurankers.

Begane grond: Grote woonkamer met eettafel. Voorkamer is gezellig ingericht met chesterfields en vv open haard. Ruime keuken met diverse apparatuur.
Bovenverdieping: 4 slaapkamers waarvan: 2 kamers met een 2 persoonsbed en 2 kamers met een 1 persoonsbed. Ook is er een kinderbedje beschikbaar.Badkamer met ligbad met douche.

Tuin
: Diepe zonnige tuin met in de zomer vanaf 7.30 tot 's avonds 19.30 altijd een plekje in de zon en/of schaduw. Geheel omsloten waardoor ook ideaal voor kinderen. Lommerrijke kersenboom die ruime kersenoogst geeft eind juni. Tuinset en vrijstaand kindertuinhuisje beschikbaar. Uitzicht op de toren. ruime schuur.

Te huur voor periode:
vanaf 1 juli 2012 voor 1 jaar (t/m juli 2013).Huurprijs 1100 euro per maand gemeubileerd. Excl. gas, water, licht, internet.


meer info

Leuke eensgezinswoning in het centrum van Gouda; Raam 49

Voorheen alleen te koop (€145.000) maar nu vanaf juli 2012 ook te huur voor €700,- per maand exclusief GWL! Adres is Raam 49, 2801 VJ in het centrum Gouda. Reageren via email: lidiaatje@hotmail.com

Aan de rand van het centrum gelegen, geheel gemoderniseerde 3 kamerwoning met aanbouw en buitenplaats, voorzien van een hardhouten vlonder. Deze woning is in laatste jaren gemoderniseerd.
Ligging op loopafstand van diverse voorzieningen in het Centrum zoals winkels, uitgaansgelegenheden, NS station en ontsluitingswegen.

Bouwjaar 1910
Perceeloppervlakte 45 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 63 m²
Gebruiksoppervlakte overig 6 m²


INDELING:

Begane grond:
Entree/hal met meterkast (3 groepen met aardlekschakelaar).
Toegang naar woonkamer welke is voorzien van een fraaie laminaatvloer (2008) en spiltrap naar de bovengelegen verdieping. Tevens openslaande deuren naar achtergelegen plaats.
Deze is voorzien van hardhouten vlonderdelen, alwaar beschut genoten kan worden.
Open keuken, welke in aanbouw gerealiseerd is, heeft een moderne rechte opstelling en is voorzien van spoelbak, 4 pits gasstel, afzuigkap en losse apparatuur.
Toegang naar toiletruimte, deze is volledig betegeld en voorzien van toilet en fonteintje.

Verdieping:
Overloop met fraaie paneeldeuren en vaste kast met aansluiting voor wasmachine en ideaal voor bergruimte.
Gehele verdieping is voorzien van lichte wand en plafondafwerking met de karakteristieke houten balken.
Slaapkamer aan de voorzijde heeft fraaie raampartijen, garantie voor veel licht, een design wandradiator en een laminaatvoer.
Slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft een designradiator en een dakraam.
Badkamer is modern en volledig betegeld, voorzien van royale douchegelegenheid met thermostaatkraan, design wandradiator, wastafel en zeer fraai weggewerkte ruimte voor opstelling CV ketel, waardoor deze niet in het zicht is. De c.v.ketel is een combiketel van het merk Remeha Avanta, bouwjaar 2006.

Afmetingen:
- woonkamer: ca. 28 m2 .excl. entree (8.47 x 3.50 ,incl. entree)
- open keuken: ca. 2.83 x 1.57 m.
- patio/buitenplaats: ca. 3.51 x 1.78 m.
- slaapkamer voorzijde: ca. 3.49 x 3.05 m.
- slaapkamer achterzijde: ca. 3.49 x 2.57 m.
- badkamer: ca. 2.39 x 1.21 m.

Bijzonderheden
- Gehele begane grond voorzien van fraaie laminaatvloer (2008).
- Moderne keuken voorzien van diverse apparatuur (2004).
- Moderne badkamer voorzien van douche en wastafel (2006).
- Bitumen dakbedekking (2005) met garantie.
- C.v. combiketel Remeha Avanta (bouwjaar 2006).
- Schilderwerk binnen- en buitenzijde (2011).
- Veel lichtinval door raampartijen en openslaande deuren naar de patio.
- Een snoepje van een woning, waar u niets aan hoeft te doen!

Maatvoering conform de NEN norm 2580.
Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen geen aanspraken worden ontleend.
meer info

Huis huren NIeuwerkerk '‚¬ 999,- p.m. WOENSDAG 20.06 Open huis

Schitterende woning in het hart van de randstad in Nieuwerkerk aan den Ijssel, in de Zuidplas: Lelieveld 129

Ruime woning te huur met 4 slaapkamers en ruime tuin op het zuiden.

Bij het huren van deze woning voor minstens 1 jaar krijg je 2 weken vakantie in het Sauerland cadeau!

Kijk voor verder info op de website.
meer info

Hoekwoning te huur voor buitenlandse werknemers

Mooie hoekwoning voor 4 buitenlandse werknemers te huur in het centrum van Streefkerk op 20 mtr. van supermarkt en andere winkels. Prijs 1150,00 per maand incl. Eneco
meer info

T.H. tweekamer-appartement met dakterras in centrum leiden

Te huur een groot tweekamerappartement met dakterras aan het Levendaal.
Dit LUXE EN GOED ONDERHOUDEN appartement bevindt zich vlakbij het centrum en de uitvalswegen naar de snelweg.
  • * De indeling van het appartement is als volgt:*Gezamenlijke entree met marmeren vloer
  • Grote woonkamer met laminaatvloer
  • Ruime slaapkamer met laminaatvloer
  • Luxe keuken met ingebouwde koelkast, afwasmachine en
  • combimagnetron
  • Toilet
  • Badkamer met douche, wastafel en wasmachine
  • Dakterras op het Westen
Dit appartement is voorzien van CV-verwarming en is in zeer goede staat van onderhoud.Oplevering: per direct beschikbaar of op korte termijn
De huurprijs is € 820,00 per maand
inclusief energiekosten. Geen verplichte huurperiode Samenwoning toegestaan Goede parkeervoorzieningen Wij werken uitsluitend op no cure - no pay basis en berekenen geen inschrijfgeld of administratiekostenU betaalt alleen bemiddelingskosten bij een geslaagde bemiddelingVoor inlichtingen of het maken van een afspraak belt u PSC Vastgoed071 – 513.25.54 of 06 – 24.40.37.40 tussen 10.00 - 18.00 uur op werkdagen Email: psclegal@zonnet.nl
meer info

Studio's in nieuwbouwpand, ideaal voor studenten! DEN HAAG

16 studio's in geheel nieuw pand in DEN HAAG Studio's van 16 tot 21 m2
  • Huurprijzen vanaf 425 euro tot 585 euro inclusief gas water en licht
  • Maximale leeftijd 29 jaar
  • Aantoonbaar inkomen en/of borgstelling ouders
  • 2 maanden borg
  • Per half juli beschikbaar, bezichtigen wel mogelijk.
  • van der Duynstraat Den Haag
  • Loopafstand van de Haagse Hogeschool
  • Eigen badkamer en toilet in de woning
  • Grote gedeelde keuken, voorzien van fornuizen en koelkasten.
  • GEEN HUURTOESLAG MOGELIJK!
  • Internet aansluiting optioneel
  • Er is geen andere aanbieder van deze ruimte!

Zoekwoorden:Studio, studio's, students house,
meer info

Te huur prachtige ruime maisonnettewoning in Gouda

Centraal gelegen ruime maisonnettewoning op een gewilde locatie aan de Anna van Hensbeeksingel op de 2 etage nabij centrum en station van Gouda (7 min. lopen).
Ruime ingerichte woonkamer met ruime (gevel brede) balkon, grote ramen en uitzicht op een groengebied.
Half open keuken met apparatuur (koel/vries combi, oven met gasfornuis)! Veel bergruimte onder de trap in de woonkamer en balkon aanwezig. Op de tweede verdieping zijn 2 ruime ingerichte slaapkamers met dakkapel, een badkamer met ligbad en douche, wastafel en designradiator.
Tevens is er een washok met wasmachine aanwezig. Ruime zolder verdieping.
Op de begane grond is een afgesloten eigen berging aanwezig. De woning is voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem, zonnescherm, laminaatvloeren, dubbel glas, intercom. De woning is gestoffeerd en kan gemeubileerd verhuurd worden. Bijzonderheden: Vrij parkeren. Actieve VVE!. Het geheel is netjes onderhouden. Huur 895 euro excl. energie en servicekosten. Borg 1 maand huur. Te aanvaarden in overleg. Tel. 06-45241760

Indeling:
Parterre:
  • entree/gang,meterkast, toilet
  • woonkamer met provisiekasten ca. 6.25 x 4.50m
  • via woonkamer toegang tot ruime gevelbreedte balkon
  • moderne keuken met ruime kastruimte ca. 3.30 x 2.20m
1e verdieping:
  • overloop met kast en w.m.-aansluiting
  • ruime slaapkamer met dakkapel ca. 4.30 x 3.90m
  • ruime slaapkamer met dakkapel ca. 3.50 x 3.30m
  • volledig betegelde badkamer met ligbad wastafel en design-radiator ca. 2.15 x 1.80m
2e verdieping:
  • via vlizotrap bereikbare zeer ruime zolder
Bijzonderheden:
  • laminaatvloer, zonnescherm, intercom, dubbel glas
  • nabij station, winkels, uitvalswegen, sport en recreatie
  • vrij parkeren

meer info

Garabox te huur Zwijndrecht

Kortenaerstraat 134, 3333 TL Zwijndrecht:
Nette garagebox te huur in rustige/kindvriendelijke buurt. Box bevindt zich onder een flatgebouw (dus vorstvrij), met voldoende ruimte aan de voorzijde om er gemakkelijk in te kunnen rijden of in- en uit te laden. Station, snelweg, bushalte en winkelcentrum ("Kort Ambacht") in de directe omgeving. Standaard huurcontract, 1 maand borg vooraf, voorkeur gaat uit naar verhuur voor tenminste 1 jaar.
Maten: 5,80 diep x 2,80 breed, met extra uitsparing/nis achterin voor kleine werkbank of opbergrek (zie foto).
Stalen kanteldeur, geen elektra.
Huursom is 110,-- per maand, btw (kan dus evt. teruggevorderd worden), WOZ en maandelijkse bijdrage VVE zijn daarbij inbegrepen.
Neem gerust contact op voor extra informatie.
meer info

ruime zolderetage in Leeuwendaal/Rijswijk

Per 1 augustus te huur deze zolderetage. De etage bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer van ca. 3 x 4 m, een kamertje van ca. 3 x 2.5 m, een ruime badkamer met ligbad en aparte douche,en toilet. De huurprijs is excl. eneco en water (dit is ca. € 125,--). Eigen meter en eigen opgang.Het geheel is gestoffeerd.De etage wordt v erhuurd aan één werkend persoon.
meer info

Te huur: prachtig huis in centrum Maassluis!

Prachtig huis te huur in centrum van Maassluis!

Aan 3 zijden vrijstaand rijksmonument, in uitstekende staat. ca. 100 m2. Geheel gestoffeerd en gemeubileerd,
'turn key'.

Rustig gelegen bij groen en water, op 3 minuten lopen van supermarkt en winkels.
7 minuten lopen van het station. Vrij parkeren.

Indeling:
- Begane grond: grote woonkamer met goed werkende openhaard en origineel balkenplafond; bergkast;
keuken met fornuis/afzuigkap/oven/magnetron; moderne ruime badkamer met ligbad.
- 1ste verdieping: ruime doorgebroken kamer (voorheen 2 kamers); bergkast.
- 2de verdieping: ruime slaapverdieping; aparte ruimte voor kleding en berging.

Per direct beschikbaar voor min. 6 maanden. Geen bemiddelingskosten.
Te bezichtigen op afspraak: eweegenaar@hotmail.com. tel. 06-16108887. Ook 's-avonds.

Een buitenkans voor wie rustig en comfortabel wil wonen in het historische centrum van Maassluis, op 20 min van het centrum van Rotterdam!
meer info

TE HUUR- Souterrain in Noordwijk aan Zee

TE HUUR

Souterrain in Noordwijk aan Zee

voor permanente bewoning van 1 persoon.

inclusief: water/gas/elektra en voorzien van kabel.

met volledige inventaris/inrichting.

per 1 augutus 2012 (of eerder in overleg..met huidige bewoner)

prijs: 700 euro per maand (1 maand borg bij aanvang huurcontract)
meer info

Zeer fraai gemeub. 3 kamer app. in Leiden op leuke locatie

Darius Milhaudstraat 28 te Leiden

Het appartement maakt deel uit van een net en ruim opgezet luxe complex dat in 2003 is gerealiseerd. Het appartementencomplex beschikt over een ruime ondergrondse parkeergarage, een grote binnentuin en uiteraard een lift. Naast de eigen parkeerplaats beschikt u over een berging in de onderbouw. Ligging op korte afstand van uitvalswegen naar A4 en A44, winkelcentrum Vijf Meiplein/Luifelbaan en diverse sportfaciliteiten. Het gezellige centrum van Leiden op slechts 10 fietsminuten afstand.
Indeling: gesloten portiek met bellen- en brievenbussentableau, traphuis en lift, entree appartement op de 2
e verdieping, hal met meterkast en modern luxe toilet met fontein, slaapkamer (ca. 3.80 x 2.45), ruime woonkamer voorzien van een laminaatvloer en moderne luxe open keuken welke is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat en afzuigkap, vanuit de woonkamer is het riante zonnige terras (ca. 4.00 x 2.50) te bereiken, tussengang met ruime inpandige berging v.v. wasmachine-, droger- en CV opstelplaats, ouderslaapkamer (ca. 4.75 x 3.00) met toegang tot de badkamer welke is voorzien van een ligbad, wastafel en handdoekenradiator.
Fietsenberging onder het gebouw.

Huurprijs € 950,= per maand gedeeltelijk gemeubileerd eventueel parkeerplaats beschikbaar in ondergelegen parkeergarage voor € 50,= per maand extra.
meer info

Leuke eengezinswoning te huur in Koudekerk aan den Rijn

Gemeubileerde/gestoffeerde woning met zonnige voor- en achtertuin in rustige kindvriendelijke woonomgeving op loopafstand van winkels, scholen en sportfaciliteiten (zwemmen, tennis, voetbal, schaatsen etc).

Begane grond: hal met toilet en bergkast, doorzonwoonkamer met landelijke keuken met complete inventaris, deur naar zonnig eachtertuin op het westen met schuur en achterom.

Eerste verdieping: ruime badkamer met bad/douche, 2e toilet en wastafel met meubel. 2 ruime slaapkamers en 3e kleine slaapkamer, nu in gebruik als waskamer. Wasmachine en droger aanwezig.

Tweede verdieping: vaste trap naar royale lichte slaapkamer met dakopbouw met
2-persoonsboxspring. Voldoende bergruimte.

Directe omgeving: Heerlijk fietsen en wandelen in het Groene Hart. Voor ieder wat wils: een voetbalkooi, skatebaan, tennisbanen, voetbalvelden en een heus open luchtzwembad!

Omringende plaatsen: Hazerswoude, Alphen aan den Rijn, Leiderdorp, Zoeterwoude, Leiden

Huur: € 975 excl. gas/water/licht/internet/tv/vaste telefoon

Deze fijne woning is voor langere tijd te huur en staat (nog) niet te koop.

Bel of mail me voor meer informatie of een bezichtiging!
meer info

Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger