Aangeboden: Geweldig appartement voor 3 of 4 personen !

- Prijs: € 1.050,00 - Datum: Vandaag - Appartement in Rotterdam Lange Hilleweg 1050 exclusief G W E Ruim appartement op de eerste en tweede etage dat onlangs volledig is gerenoveerd Trapopgang naar 1e verdieping op...

Appartement in Rotterdam , Lange Hilleweg, € 1050,- exclusief G/W/E.

Ruim appartement op de eerste en tweede etage dat onlangs volledig is gerenoveerd.

Trapopgang naar 1e verdieping: op de hele verdieping ligt laminaat. Hal met toegang naar alle vertrekken. Aan de voorzijde zijn de woonkamer met veel lichtinval en een kleine slaapkamer te vinden. Luxe, ruime badkamer met ligbad, aparte douche, wastafelmeubel, designradiator en wasmachine. Aan de achter is nog een ruime kamer te vinden met openslaande deuren naar het balkon en de gesloten ruime keuken met alle benodigde apparatuur en ook een deur naar balkon. Op deze verdieping is tevens een apart toilet.

2e verdieping: ook deze verdieping is voorzien van laminaat. Ruime overloop met 2e keukenopstelling. Doucheruimte met douche en wastafel, apart toilet en nog 2 ruime slaapkamers.

Kortom een ruim appartement dat geschikt is om te delen met meerdere personen!
meer info


Aangeboden: Woning te huur in Hardinxveld Giessendam

- Prijs: € 700,00 - Datum: Vandaag - In Hardinxveld Giessendam staat deze pittoreske dijkwoning te huur De woning bestaat uit drie verdiepingen met boven één grote slaapzolder De woning is vanaf 1 januari 2011...

In Hardinxveld Giessendam staat deze pittoreske dijkwoning te huur. De woning bestaat uit drie verdiepingen met boven één grote slaapzolder. De woning is vanaf 1 januari 2011 beschikbaar en de huurperiode is in nader overleg te bepalen. De woning is gestoffeerd en de voorgestelde huurprijs is exclusief gas, water en licht. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.
meer info


Aangeboden: zelfstandige royale ZIT/SLAAPKAMER te huur

Prijs: € 575,00 - Datum: Vandaag - Bent u een niet rokende werkende alleenstaande man of vrouw en zoekt u een rustige zelfstandige woonruimte dan kan ik u in het centrum van Vianen onderstaande zit slaapkamer met...

Bent u een niet rokende, werkende, alleenstaande man of vrouw en zoekt u een rustige, zelfstandige woonruimte,
dan kan ik u in het centrum van Vianen onderstaande zit/slaapkamer met groot, zonnig dakterras te huur aanbieden. Afmeting kamer ca. 8.00 x 3.20 m.
Tevens is er een eigen douche/toilet en keuken voor gezamenlijk (met 1 persoon) gebruik.
Er is een Internet- en TV-aansluiting. Huurprijs € 575,=/mnd. Borg € 575,=
Uw reactie gaarne per mail naar: r.huisheer@online.nl
meer info


Aangeboden: Really nice studio to rent

- Prijs: € 500,00 - Datum: Vandaag - Renovated fully furnished studio for single expats Rent 500 per month incl gas water electricity tv signal Two month quarantee No smoking and no pets Income 1500 per month If...

Renovated fully furnished studio for single expats. Rent € 500,-- per month incl. gas, water, electricity, tv signal.
Two month quarantee. No smoking and no pets. Income € 1500,-- per month. If you are interested pls mail the owner.
meer info


Aangeboden: Luxe kamer studio rust ruimte en vrijheid

- Prijs: € 525,00 - Datum: Vandaag - Te huur mooi lichte ruime kamer keuken voorzien van oven magnetron wasmachine droger strijkijzer ed prijs incl gas licht water en internet directe verbinding met Interliner...

te huur mooi lichte ruime kamer, keuken voorzien van oven, magnetron, wasmachine, droger,strijkijzer ed
prijs incl. gas, licht, water, en internet.
directe verbinding met Interliner Utrecht en Rotterdam. NS Station Hardinxveld en Gorinchem op 10-15 min. fietsen. Hier kunt u vrij genieten van rust en ruimte.
Tehuur en te bewonen door één persoon. Geen huisdieren.
meer info


Aangeboden: Ideaal voor starters!! Goed onderhouden 1 kamer appartement.

- Prijs: € 118.000 - Datum: Vandaag - Maerten Trompstraat 13 Hillegom Goed onderhouden 1 kamer appartement gelegen op de begane grond met Frans balkon op het zuiden Ideaal voor Starters Het betreft hier een...

Maerten Trompstraat 13 Hillegom,

Goed onderhouden 1 kamer appartement gelegen op de begane grond met Frans balkon op
het zuiden. Ideaal voor Starters!

Het betreft hier een appartement gelegen in een rustige buurt, dicht bij het centrum,
sportvelden en het NS station.
Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten entree met intercom installatie.
De lichte woonkamer is voorzien van een moderne laminaatvloer. en volledig
voorzien van dubbel glas. De servicekosten bedragen 77,- Euro per maand inclusief water.

Indeling: Entree, Hal, Toilet, Badkamer met douche en wastafel,
Bergkast voor eventueel wasmachine en droger, modern ingerichte
woon/slaapkamer met moderne lichte keuken,
Gemeenschappelijke fietsenberging met eigen schuurtje
meer info


Aangeboden: mooie maissonette in centrum bij het strand

- Prijs: € 200.000 - Datum: Vandaag - Mooie maisonnette in het centrum van een rustig gelegen dorp op loopafstand van het strand en in de buurt van het bos Met actieve vereniging van eigenaren 110 euro per maand dit...

Mooie maisonnette in het centrum van een rustig gelegen dorp ,op loopafstand van het strand, en in de buurt van het bos.
Met actieve vereniging van eigenaren 110 euro per maand dit is inclusief opstal verzekering glazen wasser en portiek verlichting.
De maisonnette bevat op de onder verdieping een eiken planken vloer.
meer info


Aangeboden: tehuur per 13 dec. 3 k app in vlaardingen

Prijs: € 900,00 - Datum: Vandaag - Per 13 dec is ons appartement tehuur voor een langere periode aan de sportlaan in vld het is een 3 kamer app op de zesde etage met lift uitzicht over vlaardingen nabij de...

per 13 dec is ons appartement tehuur voor een langere periode.aan de sportlaan in vld. het is een 3 kamer app op de zesde etage(met lift) uitzicht over vlaardingen nabij de snelweg en de winkels. woning is deels gemeubeleerd en gestoffeerd. de huur bedraagt 900,00 euro per maand inc gas,water en licht bij normaal verbruik. de huur prijs staat vast!! wij vragen een maand borg.
voor meer informatie kunt u mij bellen.0624677458
petra
meer info


Aangeboden: Te huur 2 kamerwoning in maaskade R'dam.

- Prijs: € 895,00 - Datum: Vandaag - huurbemmideling Is 80 Van De Maandhuur Inclusief Btw Te huur nette2 kamer boven woning in Maaskade noorder eiland Rotterdam A locatie met waanzinnige uitzicht op de maas Met...

HUURBEMMIDELING IS 80% VAN DE MAANDHUUR INCLUSIEF BTW.

Te huur nette2 kamer boven woning in Maaskade, noorder eiland, Rotterdam, A locatie, met waanzinnige uitzicht op de maas.


Met vrij parkeren.
Het is een woning met hoge plavond, laminaten vloer, moderne inbouwkeuken, met vaatwasser, koelkast, en kookplaat.

Voor meer info klik op onze website. link en of U kunt os 7 dagen per week bellen van 11.00 tot 21.00 uur tel. 0642657225.

op enkele minuten afstand van centrum rotterdam.

Per direct beschikbaar.

Bezichtiging kunnen zowel s 'avonds als in het weekeind!

tot ziens op .www.expolease-wonen.nl.
meer info


Aangeboden: te huur huis en v.a 250 euro

Prijs: Bieden - Datum: Vandaag - Alles Moi Huizen V A 250 Euro Tm 1000 Euro Alles Inc G E W

ALLES MOI HUIZEN V.A 250 EURO TM 1000 EURO ALLES INC. G.E.W
meer info


Aangeboden: Boulevard villa met inpandige garage, aan de Oude Maas

- Prijs: € 309.900 - Datum: Vandaag - Spijkenisse Maasboulevard 52 Zeer scherp geprijsde zeer ruime en volledig geïsoleerde boulevard villa met royale inpandige garage twee terrassen en een balkon Bouwjaar 1997...

Spijkenisse
Maasboulevard 52

Zeer scherp geprijsde, zeer ruime en volledig geïsoleerde boulevard villa met royale inpandige garage, twee terrassen en een balkon. Bouwjaar 1997. Ligging aan water, rustige weg, vrij uitzicht.

Indeling. Begane grond:
Entree, werkkamer, toilet, aparte ruimte met keukenblok en ruimte voor wasmachine en droger, zeer ruime garage met elektrische geïsoleerde overhead deur.

Eerste verdieping:
Entree aan de voorzijde, zeer ruime woonkamer, voorzien van laminaatvloer, met balkon op het zuiden. Half open keuken, voorzien van apparatuur waaronder een inductie kookplaat, combimagnetron, afzuigkap, koelkast, vaatwasmachine.

Tweede verdieping:
Zeer ruime overloop. Twee (voorheen drie) ruime slaapkamers, waarvan een met ruime inloopkast, badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel met meubel, handdoekradiator.

Derde verdieping:
Zeer ruime studio met schuifpui naar het op het zuiden gelegen royale dakterras en deur naar het balkon/terras op het noorden.

Deze woning ligt op een zeer mooie locatie, prachtig uitzicht op de Oude Maas, gebouwd onder GIW garantie en gelegen op 104 m2 eigen grond.

Bijzonderheden: achtertuin, voortuin, parkeren op eigen terrein, enkele elektrische rolluiken, airconditioning, nieuwe combiketel Vaillant.

Inruil woning tot +/- 150.000,- euro bespreekbaar
meer info


Aangeboden: 3-kamerappartement Rotterdam Centrum

- Prijs: € 190.000 - Datum: Vandaag - Te koop Mooi 3 kamerappartement 75m2 in het centrum van Rotterdam 2 ruime slaapkamers en een grote lichte woonkamer Cv combiketel 2010 en dubbele beglazing In de kelder is een...

Te koop:
Mooi 3-kamerappartement (75m2) in het centrum van Rotterdam. 2 ruime slaapkamers en een grote lichte woonkamer
CV-combiketel (2010) en dubbele beglazing.
In de kelder is een ruime berging aanwezig.
Het appartement is gelegen aan de Carel van Nieveltstraat 13c te Rotterdam. Openbaar vervoer op loopafstand bereikbaar. Ook bent u binnen een paar minuten op de snelweg.

Prijs:
190.000 kk

De woning kan per direct betrokken worden.

Zonder tussenkomst van makelaar mogelijk. A.u.b. even per e-mail contact opnemen.
meer info


Aangeboden: Te koop zeer net woonhuis in Goudswaard

- Prijs: € 189.500 - Datum: Vandaag - Te Koop mooie Tussenwoning Goudswaard Van Almondestraat 21 Eengezinswoning met berging Bouwjaar 1991 122 m2 eigen grond Verwarming C V gas Goed onderhouden tussenwoning in...

Te Koop mooie Tussenwoning
Goudswaard
Van Almondestraat 21

Eengezinswoning met berging.
Bouwjaar: 1991
122 m2 eigen grond
Verwarming: C.V – gas

Goed onderhouden tussenwoning in rustige wijk nabij school en supermarkt.

Begane grond: hal, toilet, woonkamer 5.46x5.14 voorzien van laminaat vloer, granol en een tuindeur naar terras, open keuken van 2.65x2,67 voorzien van inbouwapparatuur( afzuigkap,koelkast, friteuse, vaatwasmachine en kickspace)

1
everdieping:
overloop,badkamer van 1.63x 2.10 met wasbak, douchcabine en designradiateur, 3 slaapkamers van resp.4.40x3.00 met groot veluxraam,2.61x3.00 voorzien van vloertapijt en spachtelpoets muren, 3.40x 2.07 met veluxraam voorzien van laminaatvloer en spachtelpoets.

2
deverdieping:
vaste trap, ruime zolder met dakraam en bergruimte.

Diverse: de woning is goed geïsoleerd, en vrijwel geheel voorzien van dubbel glas. De leuk aangelegde achtertuin bevat een extra stenen berging. De tuin ligt op het zuidoosten.
De woning is aan de voorzijde voorzien van 2 rolluiken en aan de achterzijde van een zonnescherm.

Compleet gezien als een ruime woning die technisch goed is onderhouden.

Oplevering in overleg.

Particuliere verkoop bereikbaar op telefoon nummer 06-51342846 of per mail m.hoekveld@upcmail.nl
meer info


Aangeboden: Wij zijn zeer dringend op zoek naar woonruimte!!!

- Prijs: Op aanvraag - Datum: Vandaag - Wij zijn zeer dringend op zoek naar woonruimte Omschrijving Voor Een Aantal Van Onze Klanten Zijn Wij Dringend Op Zoek Naar Woonruimte Heeft U Woonruimte Te Huur Aarzel Dan...

Wij zijn zeer dringend op zoek naar woonruimte !!!


Omschrijving:
VOOR EEN AANTAL VAN ONZE KLANTEN ZIJN WIJ DRINGEND OP ZOEK NAAR WOONRUIMTE !!!!!

HEEFT U WOONRUIMTE TE HUUR AARZEL DAN NIET OM DEZE AAN TE BIEDEN BIJ ONS !!!!!

WIJ ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR KAMERS, STUDIO´S, ETAGES, APPARTEMENTEN, WONINGEN, BUNGALOWS, EENGEZINSWONINGEN, LUXE VRIJSTAANDE WONINGEN, PENSIONS, HOTELS, WOONBOTEN, DRIVE-IN WONINGEN, LUXE VILLA´S, PENTHOUSES, GROEPSACCOMMODATIES,
PERSONEELSHUISVESTING, HUISVESTING BUITENLANDSE ARBEIDERS-WERKNEMERS.


ER IS OOK EEN MOGENLIJKHEID DAT WIJ DE WONINGEN ZELF AANHUREN, VOOR MEER INFORMATIE OF HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U CONTACT OPNEMEN MET ONS KANTOOR OP TELEFOONNUMMER 010-425 72 92 !!!!! U KUNT OOK ZELF HEEEEEEEEL EENVOUDIG U WOONRUIMTE TOEVOEGEN OP ONZE WEBSITE KLIK OP "IK WIL EEN WONING VERHUREN" EN VUL SIMPELWEG DE GEVRAAGDE GEGEVENS IN.



W ilt u uw woning verhuren maar zit u niet te wachten op nog meer extra kosten? Bent u op zoek naar betrouwbare huurders? Bij At Home Vastgoed bent u aan het juiste adres!!

Of het nu gaat om een kamer, studio, appartement, hotel of pensions, wij zorgen ervoor dat uw woonruimte snel en professioneel wordt verhuurd.

Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemeubileerde, gestoffeerde en kale woonruimten in alle prijsklasse. Heeft U woonruimte aan te bieden aarzel dan niet om contact op te nemen met At Home Vastgoed en ervaar het gemak van At Home.

Wij besparen U tijd, moeite en geld.


At Home is de specialist in het verhuren van woonruimtes en zorgt ervoor dat er rekening wordt gehouden met uw wensen en eisen! Surf naar onze site en u kunt direct uw woning op onze website toevoegen.



Dit zijn onze diensten voor U als verhuurder:



  • Het organiseren en begeleiden van bezichtigingen.
  • Opstellen van een juridisch onderbouwde huurovereenkomst.
  • Elke huurovereenkomst is voorzien van (bij de rechtbank) gedeponeerde Algemene Bepalingen.
  • Begeleiding bij het ondertekenen van de huurovereenkomst.
  • Eerste betaling (huur en waarborg).
  • Screenen kandidaten.
  • Ook wanneer u bijvoorbeeld in het buitenland verblijft leveren wij al deze diensten.
  • Bent u zelf op zoek naar een woning? Dan bent u uiteraard welkom om naar ons uitgebreide aanbod te informeren! Met vriendelijke groet,
At Home Vastgoed

Burgemeester Meineszplein 24 A
3022 XC Rotterdam
Tel : 010-4257292
Fax : 010-4256770
Email : info@athomevastgoed.nl

Dit overzicht is gemaakt door At H ome Vastgoed en is onder voorbehoud van typefouten.
U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
meer info


Aangeboden: te koop eengezinswoning

- Prijs: € 179.500 - Datum: Vandaag - Wilt u in rotterdam wonen dan is dit u kans in een mooie rustige buurt kind vriendelijk het huis staat tussen alleen koopwoningen dus er zijn geen huurwoningen bij het huis...

wilt u in rotterdam wonen dan is dit u kans in een mooie rustige buurt kind vriendelijk het huis staat tussen alleen koopwoningen dus er zijn geen huurwoningen bij. het huis staat op eigen grond dus geen erfpacht.
meer info


Aangeboden: mooie 4kamerapartement gelegen op nabij centrum

- Prijs: € 112.000 - Datum: Vandaag - Prima onderhouden gelegen 4 kamerappartement op de 2e etage met een berging in de onderbouw Volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas Centrale verwarming d m v...

Prima onderhouden gelegen 4 kamerappartement op de 2e etage met een berging in de onderbouw. Volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas. Centrale verwarming d.m.v. HR combiketel.

Indeling:
2e woonlaag:
Afgesloten portiek met intercominstallatie.

-Meterkast voorzien van 4 groepen elektra (automatische zekeringen) en aardlekschakelaar.
-Woonkamer ca. 4.11m x 3.94m en 1.00m x 2.70m kunststof kozijn voorzien van isolatieglas , draai/kiepraam en deur naar balkon naar zuiden
-Slaapkamer ca. 3.80m x 2.72m , met behang, kunststof kozijn voorzien van isolatieglas, met schuifpui naar balkon
-Slaapkamer ca. 1.20m x 3.60m/2.90m ,de wanden gedeelte met sierpleister en met laminaat vloer kunststof kozijn voorzien van isolatieglas.
-Slaapkamer ca. 4.25m x 2.65m, kunststof kozijn voorzien van isolatieglas en
-Toilet met tegelvloer, deels betegelde wanden, duoblok en fonteintje.
-Keuken grijze aanrechtblad, r.v.s. spoelbak, afzuigkap, remeha c.v. combiketel. Kunstsof kozijn voorzien van
-Badkamer met tegelvloer, volledig betegelde wanden, met douchecabine, wastafel ,radiator en kunststof kozijn deur voorzien van isolatieglas naar balkon en verlaagde plafond met spotjes
-2 Balkonnen gelegen op het zuiden en noorden
-Berging in de onderbouw.

Algemeen:
Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
Voorzien van Centrale Verwarming, combi ketel.
Actieve Vereniging van Eigenaren.
Bijdrage Vereniging van Eigenaren € 95,-- per maand.

Oplevering: in overleg.
meer info


Aangeboden: Te huur

- Prijs: € 950,00 - Datum: Vandaag - Te Huur voor een periode van 5 a 6 maanden vanaf 1 december 2010 volledig Gemeubileerde En Ingerichte gezellige rustige ruime lichte en moderne flat in het centrum van Den...

TE HUUR!! voor een periode van 5 a 6 maanden vanaf 1 december 2010, VOLLEDIG GEMEUBILEERDE EN INGERICHTE, gezellige, rustige, ruime, lichte en moderne flat in het centrum van Den Haag. Ideaal voor 2 tot 3 personen (ouderslaapkamer en 1 kinderkamer). Liften aanwezig. Eigen p-plaats in garage onder de flat. Prijs is ALL INCLUSIEF!!
meer info


Aangeboden: ruime 5 kamer woning

Prijs: Bieden - Datum: Vandaag - Mooi huis voor klein gezin met eventuele uitbreiding op komst grotendeels laminaat vloer beneden en boven badkamer met douche en bad en 2 toilet tuin op zzo en stenenberging

mooi huis voor klein gezin met eventuele uitbreiding op komst!?
grotendeels laminaat vloer beneden en boven,badkamer met douche en bad en 2* toilet
tuin op zzo en stenenberging
meer info


Aangeboden: Wij zijn zeer dringend op zoek naar woonruimte!!!

- Prijs: Op aanvraag - Datum: Vandaag - Wij zijn zeer dringend op zoek naar woonruimte Omschrijving Voor Een Aantal Van Onze Klanten Zijn Wij Dringend Op Zoek Naar Woonruimte Heeft U Woonruimte Te Huur Aarzel Dan...

Wij zijn zeer dringend op zoek naar woonruimte !!!


Omschrijving:
VOOR EEN AANTAL VAN ONZE KLANTEN ZIJN WIJ DRINGEND OP ZOEK NAAR WOONRUIMTE !!!!!

HEEFT U WOONRUIMTE TE HUUR AARZEL DAN NIET OM DEZE AAN TE BIEDEN BIJ ONS !!!!!

WIJ ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR KAMERS, STUDIO´S, ETAGES, APPARTEMENTEN, WONINGEN, BUNGALOWS, EENGEZINSWONINGEN, LUXE VRIJSTAANDE WONINGEN, PENSIONS, HOTELS, WOONBOTEN, DRIVE-IN WONINGEN, LUXE VILLA´S, PENTHOUSES, GROEPSACCOMMODATIES,
PERSONEELSHUISVESTING, HUISVESTING BUITENLANDSE ARBEIDERS-WERKNEMERS.


ER IS OOK EEN MOGENLIJKHEID DAT WIJ DE WONINGEN ZELF AANHUREN, VOOR MEER INFORMATIE OF HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U CONTACT OPNEMEN MET ONS KANTOOR OP TELEFOONNUMMER 010-425 72 92 !!!!! U KUNT OOK ZELF HEEEEEEEEL EENVOUDIG U WOONRUIMTE TOEVOEGEN OP ONZE WEBSITE KLIK OP "IK WIL EEN WONING VERHUREN" EN VUL SIMPELWEG DE GEVRAAGDE GEGEVENS IN.



W ilt u uw woning verhuren maar zit u niet te wachten op nog meer extra kosten? Bent u op zoek naar betrouwbare huurders? Bij At Home Vastgoed bent u aan het juiste adres!!

Of het nu gaat om een kamer, studio, appartement, hotel of pensions, wij zorgen ervoor dat uw woonruimte snel en professioneel wordt verhuurd.

Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemeubileerde, gestoffeerde en kale woonruimten in alle prijsklasse. Heeft U woonruimte aan te bieden aarzel dan niet om contact op te nemen met At Home Vastgoed en ervaar het gemak van At Home.

Wij besparen U tijd, moeite en geld.


At Home is de specialist in het verhuren van woonruimtes en zorgt ervoor dat er rekening wordt gehouden met uw wensen en eisen! Surf naar onze site en u kunt direct uw woning op onze website toevoegen.



Dit zijn onze diensten voor U als verhuurder:



  • Het organiseren en begeleiden van bezichtigingen.
  • Opstellen van een juridisch onderbouwde huurovereenkomst.
  • Elke huurovereenkomst is voorzien van (bij de rechtbank) gedeponeerde Algemene Bepalingen.
  • Begeleiding bij het ondertekenen van de huurovereenkomst.
  • Eerste betaling (huur en waarborg).
  • Screenen kandidaten.
  • Ook wanneer u bijvoorbeeld in het buitenland verblijft leveren wij al deze diensten.
  • Bent u zelf op zoek naar een woning? Dan bent u uiteraard welkom om naar ons uitgebreide aanbod te informeren! Met vriendelijke groet,
At Home Vastgoed

Burgemeester Meineszplein 24 A
3022 XC Rotterdam
Tel : 010-4257292
Fax : 010-4256770
Email : info@athomevastgoed.nl

Dit overzicht is gemaakt door At H ome Vastgoed en is onder voorbehoud van typefouten.
U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
meer info


Aangeboden: woonark / woonboot zonder ligplaats, 13,55 x 4/4,5 m (beton)

- Prijs: € 22.500,00 - Datum: Vandaag - Wegens ruimtegebrek gaan wij onze fijne woonboot vervangen door een nieuwe dubbellaagse woonboot En dus hebben wij een 2 kamer woonark zonder ligplaats te koop in goede staat...

Wegens ruimtegebrek gaan wij onze fijne woonboot vervangen door een nieuwe, dubbellaagse woonboot.
En dus hebben wij een...

2-kamer woonark zonder ligplaats te koop
- in goede staat
- betonnen casco (13,55 x 4 mtr), inclusief betonnen ombouwrand van 20 cm
- houten opbouw (13 x 3,70 mtr) met bitumineuze dakbedekking
- terras waterzijde over totale lengte van de boot (13 x 0,70 mtr)
deze zou gemakkelijk verwijderd kunnen worden om tot een breedtemaat van 4 mtr te komen
- hoogte boven waterlijn: 2,94 mtr
- wal-aansluitingen: gas, waterleiding, kabel, riool, elektriciteit
- centrale verwarming met radiatoren (Vaillant ketel VHR 24-28C uit 2004)
- bergruimte onder het gehele vloeroppervlak (90 cm hoog), toegang via 6 luiken
- bouwjaar: 1963
- vraagprijs: € 22.500,-

woonoppervlak +/- 46 m2, indeling binnen:
- entree/hal (2,5 x 1 mtr)
- woonkamer (3,5 x 5,5 mtr) met laminaatvloer
- open keuken (3,5 x 2 mtr) voorzien van koelkast, vriezer, Zanussi gasfornuis, afzuigkap, Samsung combi-magnetron
- grote badkamer (2,5 x 2 mtr) met toilet, douche, wasbak, wandmeubel, Nordland wasmachine en -droger, en mechanische ventilatie
- ruime slaapkamer (3,5 x 4 mtr) met grote inbouw-garderobekast met schuifdeuren, openslaande deuren naar het terras

De boot komt in principe vrij in juni 2011, maar eerder is ook mogelijk.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen, meer foto's of een bezichtiging!

Groet!
Niels & Lara
(06-14875773) (06-14235341)
meer info


Aangeboden: Etage te huur

Prijs: € 850,00 - Datum: Vandaag - Te huur 2e etage gestoffeerd appartement voorzien van nieuwe keuken met douche dakterras 18m2 op het zuiden apart toilet Huurprijs per maand 850 inclusief gas licht water eigen...

Te huur 2e etage gestoffeerd appartement voorzien van nieuwe keuken met douche, dakterras 18m2 op het zuiden, apart toilet. Huurprijs per maand € 850,- inclusief gas/licht/water, eigen centrale verwarming. Gelegen hoek Sweelinckplein.
meer info


Aangeboden: Karakteristiek vrijstaande dijkwoning met vrijstaande garage

- Prijs: € 675.000 - Datum: Vandaag - Karakteristieke vrijstaande dijkwoning met grote tuin Vrijstaande dubbele garage geschikt o a voor praktijk of werkruimte Informatie via Klein makelaardij

Karakteristieke vrijstaande dijkwoning met grote tuin.
Vrijstaande dubbele garage geschikt o.a. voor praktijk of werkruimte.
Informatie via Klein makelaardij.
meer info


Aangeboden: Tehuur/te koop Chalet te Nieuwerkerk a.d. IJ.

- Prijs: € 650,00 - Datum: Vandaag - Chalet te huur op Recreatiepark te Nieuwerkerk aan den IJssel Chalet is gemeubileerd en gestoffeerd Behalve Tv ijskast en bed Huur 650 euro per maand exclusief 150 euro...

Chalet te huur op Recreatiepark te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Chalet is gemeubileerd en gestoffeerd.(Behalve TV, ijskast en bed)

Huur 650 euro per maand exclusief 150 euro voorschot gas,water en licht per maand. (1 maand borg)

Chalet is per direkt te huur. (Inschrijven bij gemeente niet mogelijk)

Chalet is ook te koop.

Chalet staat op 360 m2 eigen grond.

Chalet is 15.65X4.00 meter.

132.500 Euro k.k.

Verkoop geschiedt via makelaar.
meer info


Aangeboden: Prachtig appartement in het centrum van Leiden

- Prijs: € 800,00 - Datum: Vandaag - Een prachtig appartement op de begane grond in een monumentaal pand in hartje centrum Het pand is gelegen aan een van de mooiste grachten van Leiden Winkelstraten restaurants en...

Een prachtig appartement op de begane grond in een monumentaal pand in hartje centrum. Het pand is gelegen aan een van de mooiste grachten van Leiden. Winkelstraten, restaurants en supermarkten zijn om de hoek. Midden in het centrum en toch rustig.

Indeling: Gezamelijke entree, woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer en bergruimte.

Prijs: Euro 800,00 p/mnd
Exclusief gas, water en licht
Borg: Euro 900,00

Bel gerust om vrijblijvend het appartement te bezichtigen.

Beschikbaar per 1 januari 2011 !
meer info


Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger