Aangeboden: Room for rent Delft

Prijs: € 350,00 - Datum: Vandaag - Room for rent in Delft for 350 incl gas water electricity internet tv The room is fully furnished and about 15 min from Delft University by bike Public transport and grocery...

Room for rent in Delft for 350,= incl. gas/water/electricity/internet/tv.

The room is fully furnished, and about 15 min. from Delft University by bike.
Public transport and grocery stores are just around the corner.
The bathroom, shower, toilet and kitchen are shared with 5 other TU/phd-students.
No smoking nor pets are allowed.
For information contact by phone: 079-3619661
meer info


Aangeboden: Mooie gemoderniseerde woonark in hartje Gouda!

- Prijs: € 169.000 - Datum: Vandaag - Heerlijk wonen op het water in hartje Gouda Op een fraaie locatie in de Kattensingel en mooi aan het Regentesseplantsoen in het historische Goudse centrum gelegen in 2008 geheel...

Heerlijk wonen op het water in hartje Gouda...

Op een fraaie locatie in de Kattensingel en mooi aan het Regentesseplantsoen in het historische Goudse centrum gelegen in 2008 geheel gemoderniseerde woonboot Dol-Fijn met lichtvriendelijke woonkamer, moderne open keuken, ruime slaapkamer, moderne badkamer, berging en ruim terras aan de zijzijde met schitterend uitzicht over de Kattensingel. Bouwjaar ca. 1960. Totaal gebruiksoppervlakte ca. 50m2. Inhoud ca. 132m3.

Indeling: Entree via houten bruggetje, hal met stookruimte v.v. Remeha Avanta HR c.v. combiketel (2009). Moderne en geheel betegelde badkamer (2008) ca. 3,6m2 v.v. wandcloset, wastafel, douche en aansluiting wasapparatuur. Royale woonkamer ca. 23,3m2 v.v. vaste kast en unit airconditioning, aan 3 zijden prachtig uitzicht over de Kattensingel en het Regentesseplantsoenen en schuifpui (v.v. dubbel glas) naar ruim hardhouten terras op het westen. Open keukenruimte v.v. moderne, L-vormige opstelling met gaskookplaat, rvs afzuigschouw, koelkast, rvs combimagnetron, spoelbak met mengkraan en fraai uitzicht. Ruime slaapkamer ca. 9,3m2 v.v. 2 vaste kasten resp. 1.17x0.96m. en 1.00x0.52m.. De woonboot is over het algemeen v.v. een moderne laminaat en vloerbedekking, verzorgde wand- en plafondafwerking en royale bergruimte in de betonnenbak.

Buitenzijde: Hardhouten terras op het westen ca. 10,4m2 met veel privacy en prachtig uitzicht. Via houten bruggetje te bereiken inpandige berging ca. 2,5m2 met voldoende ruimte voor het stallen van 2 fietsen en opbergen van bijv. tuinmeubilair.
Afmetingen: Woonkamer incl. keukenruimte ca. 7.43/5.99x3.47m. Badkamer ca. 2.13x1.84/1.58m. Slaapkamer ca. 3.47x2.81/2.54m. Terras ca. 4.26x2.44m. Inpandige berging ca. 2.40x1.03m.

Algemeen:
  • bouwjaar ca. 1960, inhoud ca. 132m3, totaal gebruiksoppervlakte ca. 50m2, gebruiksoppervlakte woonfunctie ca. 47,5m2, gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimte ca. 10m2, gebruiksoppervlakte overige inpandige bergruimten ca. 2,5m2 (gemeten volgens NEN2580);
  • de woonboot is in 2008 geheel gemoderniseerd;
  • laatste schilderbeurt buitenzijde uitgevoerd in 2008/2009;
  • de betonnenbak is droog en heeft een diepte van 0.65m. met voldoende bergruimte;
  • de houten opbouw is v.v. geïsoleerde gevels, vloer- en dakisolatie en hardhouten kozijnen;
  • het betreft een permanente, overdraagbare ligplaats;
  • permanente bewoning is toegestaan;
  • de woonboot "Dol-Fijn" is gelegen in het historisch centrum en in één van Gouda's mooiste singels op loopafstand van winkels, uitgaansgelegenheden, NS-station en uitvalswegen;
  • er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd;
  • de woonboot is op hypothecaire voorwaarden te financieren bij o.a. de INGBank, Rabobank en Nationale Nederlanden.
meer info


Aangeboden: Gorinchem,Heerenlaantje: Ruime appartementen te huur

- Prijs: € 750,00 - Datum: Vandaag - Object 000 09046 Nog Te Huur 1e Verdieping E 700 00 kale huur In het centrum van Gorinchem verhuren wij 3 appartementen Begane Grond Verhuurd Via de entree en lange gang met...

Object: 000-09046
NOG TE HUUR: 1e VERDIEPING E 700,00 kale huur.
In het centrum van Gorinchem verhuren wij 3 appartementen.

BEGANE GROND: VERHUURD
Via de entree en lange gang met granieten vloer komt u in de woonkamer met open keuken. U woont aan de achterzijde met zicht op een rustige gezellige stadstuin.
De woonkamer biedt genoeg ruimte als woon- en eetkamer, met aangrenzend de slaapkamer aan de voorzijde. Hier is een inbouwkast.
Het appartement is zeer geschikt voor één of twee personen. U proeft de sfeer van wonen in de binnenstad.
Woon- en slaapkamer/ keuken zijn voorzien van laminaat.
Via de bijkeuken komt u bij een kleine badkamer met douche en wastafel.
Via de keuken komt u in de tuin gelegen op het westen. U kunt hier 's zomers tot laat gezellig buiten zitten.
DIT APPARTEMENT WORDT GESTOFFEERD OF GEMEUBILEERD AANGEBODEN.

2e VERDIEPING: VERHUURD

Het betreft hier 2 appartementen, op de 1e en op de 2e verdieping, welke onlangs volledig opnieuw zijn gerenoveerd in staat van nieuw.
Indeling:
Woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken v.z.v. koelkast/vriezer, vierpits gasfornuis. Het appartement op verd. 1 beschikt over een balkon.
Kale huurprijs 1e verd.: € 725,00 p.m.; 2e verd.: 650,00
2e VERDIEPING IS VERHUURD.
Indeling:
Begane grond:
Woonkamer 5 x 4, slaapkamer5 x 3,5 en keuken 3 x 2.
Tuin 6,5 x 5
1e Verdieping:
Woonkamer 5 x 4, slaapkamer 4 x 3, keuken 4 x 1,5
2e Verdieping:
Woonkamer; 5 x 4, slaapkamer 3 x 4,5, keuken 3 x 2
========================================================
=

Tevens verhuren wij, kamers en studio's in Giessenburg. Geschikt voor één of twee personen.
Huurprijs vanaf E 500,00. Van huurders wordt onberispelijk woongedrag verwacht.
Vraag bij ons informatie aan.
Belt u ons voor een bezichtiging. Dit kan tot 22.00 uur en op zaterdag.
Volg ons ook op Twitter
meer info


Aangeboden: 2-kamer benedenwoning te huur in Leiden

- Prijs: € 850,00 - Datum: Vandaag - Een 2 kamer benedenwoning te huur aangeboden aan de Levendaal 145 te Leiden Huurprijs 850 excl Oppervlakte 70m2 Gemeubileerd Nee Beschikbaar Per 06 september 2010

Een 2-kamer benedenwoning te huur aangeboden aan de Levendaal 145 te Leiden.


Huurprijs:€ 850,- excl.

Oppervlakte: 70m2

Gemeubileerd: Nee

Beschikbaar: Per 06 september 2010
meer info


Aangeboden: Direct Wonen in Rotterdam / Bent u Eigenaar van een Woning..

- Prijs: Gratis - Datum: Vandaag - Bent u eigenaar van een woning en wilt u deze verhuren Dat kan bij RoxWonen nl u kunt de woning aanmelden door het invullen van het contactformulier op de website of kom langs...

Bent u eigenaar van een woning en wilt u deze verhuren? Dat kan bij RoxWonen.nl, u kunt de woning aanmelden door het invullen van het contactformulier ( op de website ) of kom langs, of bel 010- 2262959 of stuur een e-mail. Wij nemen contact met u op voor voor het geven van inlichtingen en het maken van een afspraak om uw woning op te nemen in het bestand.
Heeft u zelf geen ervaring als het gaat om het verhuren van uw woonruimte dan kunt u bij RoxWonen.nl alle informatie krijgen over hoe het verhuren van woonruimte in zijn werk gaat en op welke wijze wij u kunnen helpen.
Een adviseur kan ook bij u langs komen om foto's te maken en eventueel de huurprijs vast te stellen. Wij plaatsen uw woning binnen 24 uur op de website van RoxWonen.nl en plaatsen de woning door op meer dan 15 andere Websites

Wat zijn de kosten.

Voor de verhuurder zijn er geen kosten, RoxWonen.nl verzorgt kosteloos voor het verhuren van uw woning en uw nieuwe huurder.
Als huurder betaald u ook geen hoge kosten voor het vinden van uw nieuwe woning. Bij RoxWonen.nl hanteren wij voor woningverhuur een prijs die gelijk is aan de huurprijs met een maximum van 595,- incl. BTW, voor kamerverhuur een prijs die gelijk is aan de huurprijs met een maximum van 295,- incl. BTW.

Vrijblijvend advies op maat.

Zelf op zoek gaan naar een geschikte kandidaat voor uw huurwoning kan een tijdrovende en kostbare aangelegenheid zijn. U moet advertenties plaatsen, tijd vrijmaken voor het bezichtigen en contracten opmaken.

RoxWonen.nl neemt u al deze zorgen uit handen. Wilt u een woning, een appartement of een kamer te huur aanbieden, dan komt één van onze adviseurs vrijblijvend bij u langs om het object op te nemen en u te adviseren over belangrijke zaken als huurprijs, tijdsduur van de overeenkomst, al dan niet gestoffeerd en/of gemeubileerd.

Begeleiding van deur tot deur.

Bij bezichtiging is altijd een adviseur van de RoxWonen.nl aanwezig. Zodra wij een kandidaat hebben gevonden, nemen wij contact met u op en sturen wij u ter goedkeuring de gegevens, waaronder kopieën van legitimatie, loonstrook en/of arbeidsovereenkomst. Zodra u een accoord gegeven heeft, stellen wij het huurcontract op en laten dit door nieuwe huurders ondertekenen. Geen enkele nieuwe huurder ontvangt sleutels voordat het huurcontract is ondertekend en de huur en borg zijn voldaan.



RoxWonen.nl
Makelaars
Bergweg 99
3037 ED Rotterdam
Tel. 010- 226 29 59
Fax. 010-265 35 30
info@roxwonen.nl
www.roxwonen.nl

Voor meer informatie bezoek de website.


meer info


Aangeboden: Appartement 3- kamers op Rotterdam-Zuid !!

- Prijs: € 79.500,00 - Datum: Vandaag - Een zeer goed verzorgd 3 kamer appartement op de 2e verdieping met balkon De woning is gelegen in een levendige woonomgeving nabij openbaar vervoer en diverse winkels o a...

Een zeer goed verzorgd 3 kamer appartement op de 2e verdieping met balkon. De woning is gelegen in een levendige woonomgeving, nabij openbaar vervoer en diverse winkels o.a. Zuidplein. 2e etage: Gesloten portiek. Entree, hal met half betegelde toiletruimte en twee vaste kasten, gezellige woonkamer (ca. 3,68m x 4,48m) met laminaatvloer, gel open haard en vaste kast. Zeer nette keuken met L-vormig keukenblok elektrische oven, 4 pits gaskookplaat, vaatwasser en toegang tot het balkon. Slaapkamer (ca. 2,91m x 4,47m) airco en openslaande deuren naar balkon, badkamer voorzien van douchehoek en opstelplaats voor wasmachine en droger. Slaapkamer aan voorzijde van 2,66m x 3,95m met vaste kast. Meterkast met 4 groepen en dag/nacht meter. Bijzonderheden: Oplevering per direct.
De woning is voorzien van CV en gedeeltelijk van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
De VvE is actief en bedraagt € 79,- per maand.
In de portiek bevindt zich een berging van 1,43m x 2,31m met een nokhoogte van 4,04m.
De woning is direct zonder extra kosten te betrekken!
Bespreekbaar is het eventueel grootste gedeelte van de inboedel te laten staan in het appartement.

Voelt u zich vrij om voor meer informatie of gegevens dan wel een bezichtiging contact op te nemen
met onze makelaar.

Te weten :

NVV Makelaardij
Gruttostraat 20
3083 KZ Rotterdam
Tel010 428 8098
Fax010 429 6280
Emailinfo@nvvwonen.nl
meer info


Aangeboden: Bovenverdieping landhuis te huur met eigen ingang per 1sept.

Prijs: € 750,00 - Datum: Vandaag - Gelegen tussen leiden en zoetermeer Incl dakterras van 9x6 mtr Het pand heeft airco en is gemeubileerd en gestoffeerd incl linnengoed prijs 750 00 per maand incl gas licht water...

gelegen tussen leiden en zoetermeer. Incl. dakterras van 9x6 mtr. Het pand heeft airco en is
gemeubileerd en gestoffeerd incl. linnengoed. prijs 750.00 per maand incl. gas,licht water,
internet en tel. aansluiting. Interesse bel 071 5801628 0f 0651148682 of mail.
meer info


Aangeboden: Ruime luxe hoekwoning met mogelijkheid tot woon/werk combi!

- Prijs: € 334.500 - Datum: Vandaag - In kindvriendelijke woonomgeving gelegen en goed onderhouden modern en zeer ruim hoek splitlevel herenhuis met ruime inpandige werkruimte en zonnige achtertuin Woonopp 180m2 met...

In kindvriendelijke woonomgeving gelegen en goed onderhouden, modern en zeer ruim hoek splitlevel herenhuis met ruime inpandige werkruimte en zonnige achtertuin.

• Woonopp. 180m2 met 5 slaapkamers.
• 235m2 eigen grond.
• Woon-werk-combinatie mogelijk!

Indeling
Souterrain: voormalige inpandige garage in 2008 verbouwd tot een fijne ruime werkruimte van in totaal 27m2. Deze werkruimte is vanaf buiten bereikbaar via een eigen ingang. De deur van de voormalige garage is vervangen voor een hardhouten pui met deur. De werkruimte is voorzien van elektra en van water. Vanuit de werkruimte is een trapopgang naar de split-level woonkamer.

Begane grond: entree / hal met modern toilet met zwevend closet en fonteintje, garderobenis, meterkast en toegang tot de keuken en de living.
Luxe keuken (2005), in hoek opstelling welke voorzien is van een koel- en vrieskast, oven, keramische kookplaat, rvs-afzuigkap en rechte opstelling met een vaatwasmachine en een spoelbak.
Split-level woonkamer met in het lage gedeelte een aluminium schuifpui naar de achtertuin, trapopgang naar de verdieping, trapafgang naar de werkruimte in het souterrain en een trapopgang naar het hogere gedeelte van de woonkamer met een gezellige zithoek met open haard. Deze split-level woonkamer is 'laag' voorzien van een plavuizenvloer en 'hoog' voorzien van een laminaatvloer.

1e Verdieping: overloop met vaste kast met wasmachine- en drogeraansluiting en trapopgang naar de zolderverdieping. Geheel betegelde badkamer met douche, wastafelmeubel en 2e toilet. Aan de voorzijde gelegen 1e slaapkamer met zijraam van 3.11 x 2.79. Deze kamer is eventueel geschikt om de badkamer te vergroten of om een 2e badkamer te maken. 2e slaapkamer van 2.79 x 4.40 aan de achterzijde gelegen. Middels een kleine trap is de hoofdslaapkamer van 4.27x 3.34 en de 4e slaapkamer van 2.34 x 3.34 bereikbaar.

2e Verdieping: ruime voorzolder van 3.34 x 4.80 nu in gebruik als speelkamer met dakvenster en diverse bergruimte. Fitnessruimte van 2.80 x 3.70 met zijraam en toegang tot de 2e badkamer welke voorzien is van een ligbad met streams en een wastafelmeubel.

Tuin
De achtertuin van 10.00 x 10.00 is gelegen op het zuidwesten en is in 2009 geheel opgehoogd en opnieuw aangelegd. De tuin is voorzien van nieuwe schuttingen, een vijver, sierbestrating direct achter en aan de zijkant van de woning, grind, een trampoline en een zij-ingang. Aan de zijkant van de tuin is een zeer riante houten berging geplaatst voor het bergen van de fietsen en diverse tuin- en terras benodigdheden. De achtergevel is aan de tuinkant van de split-level woonkamer voorzien van zonneschermen.



Algemeen
Bouwjaar 1972. Inhoud 500m3. Zeer verrassend is de speelse indeling. Vanuit de eetkamer heeft u een klein opstapje naar de zitkamer en op de 1e verdieping heeft u wederom een trapje naar de 2 hoger gelegen slaapkamers. Op de zolderetage komt dit niveauverschil voor de laatste keer terug.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een open haard en een HR cv-combiketel met radiatoren (merk: Nefit, bouwjaar 2007). Deze cv-combiketel levert ook het warme water in de woning. Oplevering in overleg.
meer info


Aangeboden: TE KOOP: Hoekhuis met garage in Oostpolder Papendrecht

- Prijs: € 275.000 - Datum: Vandaag - Op kindvriendelijke locatie in de wijk Oostpolder ligt deze perfect onderhouden hoekwoning met garage Deze zeer verzorgde woning is modern vorm gegeven en afgewerkt met een luxe...

Op kindvriendelijke locatie in de wijk Oostpolder ligt deze perfect onderhouden hoekwoning met garage. Deze zeer verzorgde woning is modern vorm gegeven en afgewerkt met een luxe keuken, zeer verzorgd sanitair en riante woonkamer (circa 30m2). Op de 1e verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers en de verzorgde geheel betegelde badkamer met 2e toilet, en douche/badcombinatie. Door de dakopbouw heeft de woning een 2e verdieping gekregen waardoor hier een prima werkplek of 4e slaapkamer is gecreëerd. De tuin, gelegen op het westen, is zeer fraai aangelegd en biedt toegang tot de garage. De garage biedt de eventuele benodigde extra ruimte of maakt een lang gekoesterde hobby mogelijk.

Begane grond:
Entree met garderobekast, laminaatvloer en een meterkast met 7 groepen en een aardlekschakelaar, gedeeltelijk betegelde, zeer verzorgde, toiletruimte met wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie, ruime woonkamer (ca. 4.85 x 5.47m.) welke zeer speels in te richten is, keurige wandafwerking, een laminaatvloer en toegang tot de achtertuin, open keuken (ca. 3.55 x 2.82m.) met een L- vormige opstelling een laminaatvloer en diverse inbouwapparatuur, te weten: gaskookplaat, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, oven, magnetron en een afzuigkap.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en een bergkast, aan de voorzijde gelegen ouderslaapkamer (ca. 2.75 x 4.40m) met behang wandafwerking, een vaste kast en tv-aansluiting, aan de achterzijde gelegen tweede slaapkamer (ca. 2.60 x 3.03m.) met behang wandafwerking, aan de achterzijde gelegen derde slaapkamer (ca. 3.62 x 2.37m) met behang wandafwerking, geheel betegelde badkamer (ca. 1.90 x 2.37m.) met ligbad met douche-/badcombinatie, een tweede toilet en wastafel. De badkamer is neutraal betegeld en zeer verzorgd te noemen.

Zolder:
Via een vaste trap te bereiken voorzolder (ca. 2.57 x 2.90m.) met wasmachine aansluiting en opstelling cv-ketel, ruime, vierde slaapkamer (ca. 3.34 x 2.90m.) met tapijtvloer.

Tuin:
De fraai aangelegde achtertuin (ca. 7.50 x 5.50 m) met toegang tot de garage, voorzien van een eigen achterom en is gelegen op het westen.

Garage:
Middels tuin te bereiken stenen garage met overheaddeur en voorzien van elektra.

Algemeen:
Verwarming/ warmwatervoorziening:
De woning is voorzien van een CV-combiketel van het merk Agpo uit 1997.

Isolatie:
De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing.

Vaste lasten:
Eneco : ca. € 226,- per maand
O.z.b. : € 440,- per jaar
Waterschapslasten : € 100,-

Energielabel:
De woning beschikt niet over een energielabel.
meer info


Aangeboden: Mooi hoekappartement in centrum van Leiden

- Prijs: € 1.075,00 - Datum: Vandaag - Fraai 3 kamer hoekappartement 81 m2 aan het Levendaal in Leiden op 1e verdieping met lift loggia en gemeenschappelijk dakterras Gestoffeerd en incl witgoed Gemeubileerd ook...

Fraai 3-kamer hoekappartement (81 m2) aan het Levendaal in Leiden op 1e verdieping met lift, loggia en gemeenschappelijk dakterras. Gestoffeerd en incl. witgoed. Gemeubileerd ook mogelijk. Beschikbaar per 1 oktober 2010. Huurprijs per maand: EUR 1.075,= excl. g/w/l.

Voor bezichtiging of nadere informatie: 06 - 20 30 86 10 (Chris)
meer info


Aangeboden: Prachtige vrijstaande woning

- Prijs: N.o.t.k. - Datum: Vandaag - Hele mooie woning met grote tuin en garage te koop in Herkingen Entree Lange hal met trapopgang en w c Woonkeuken met keuken van alle gemakken voorzien zoals vaatwasser koelkast...

Hele mooie woning met grote tuin en garage te koop in Herkingen.

Entree;
Lange hal met trapopgang en w.c.

Woonkeuken met keuken van alle gemakken voorzien zoals vaatwasser, koelkast, combi magnetron, inductie kookplaat en granieten aanrecht.(geplaatst in 2006)

Grote woonkamer van 8,50 bij 3.85 en open haard.

Bijkeuken met extra kastjes en ruimte voor wasmachine droger e.d.

Verdieping:
3 ruime slaapkamers.

Schitterende badkamer in 2009 vernieuwd, met ligbad van villeroy en Boch, ruime inloopdouche, hangend toilet en mooie brede wastafel met meubel.

kleine inloopkast waarin de cv warmwater ketel hangt (2007)

Via vlizotrap te bereiken grote vliering.

Garage met bergzolder.

Het gehele huis is in 2009 voorzien van muurisolatie.

Kom gerust eens een kijkje nemen.
meer info


Aangeboden: Te huur Chalet te Nieuwerkerk a/d/ IJssel

- Prijs: € 1.000,00 - Datum: Vandaag - Te huur aangeboden op recreatiepark te Nieuwerkerk aan den IJssel Mooie gemeubileerd chalet zie foto s Te huur voor eventueel een langere periode Minimaal 3 maanden Huur 1000...

Te huur aangeboden op recreatiepark te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Mooie gemeubileerd chalet. (zie foto,s)

Te huur voor eventueel een langere periode. Minimaal 3 maanden)

Huur 1000 euro per maand.

Voorschot gas, water en licht 200 euro per maand.

Borg 1000 euro.

Te huur per 1 september.
meer info


Aangeboden: 2 kamers te huur a 400 per stuk

Prijs: € 400,00 - Datum: Vandaag - 2 kamers te huur a 400 per stuk incl gas water licht en internet Dichtbij Rotterdam Gouda en Schoonhoven Bushalte op 100 meter Eventueel gemeubileerd

2 kamers te huur a 400 per stuk incl gas, water , licht en internet
Dichtbij Rotterdam, Gouda en Schoonhoven
Bushalte op 100 meter
Eventueel gemeubileerd.
meer info


Aangeboden: Te Huur eengezins woning

- Prijs: € 1.200,00 - Datum: Vandaag - Te Huur een ruime eengezins woning in Alphen a d rijn De woning staat in het kindvriendelijke paddestoelenbuurt De woning beschikt over 4 slaapkamers en een ruime woonkamer het...

Te Huur een ruime eengezins woning in Alphen a/d rijn.

De woning staat in het kindvriendelijke paddestoelenbuurt.

De woning beschikt over 4 slaapkamers en een ruime woonkamer, het huis beschikt over een open keuken met diverse inbouw apperatuur,een luxe badkamer met jakuzzi en een zeer loyale tuin met tuinhuis, een wasruimte en twee toiletten.


Bent u geintereseert of wilt een afspraak maken bel dan met 06-47762445.
meer info


Aangeboden: studio en kamers Zuid-Holland

- Prijs: N.o.t.k. - Datum: Vandaag - Appartementen studio s en studentenkamers beschikbaar vanaf euro 250 kijk op www kamerspotter nl Plaats gratis en snel Uw huuraanbod op de website www kamerspotter nl en maak...

Appartementen, studio's en studentenkamers beschikbaar vanaf euro 250,-. kijk op www.kamerspotter.nl.
Plaats gratis en snel Uw huuraanbod op de website www.kamerspotter.nl en maak direct een afspraak met een door U zelf gekozen huurder.
www.kamerspotter.nl heeft dagelijks nieuw huuraanbod.

www.kamerspotter.nl voor huur en verhuur.
www.kamerspotter.nl
meer info


Aangeboden: City Building Studio Appartement Den Haag te huur

- Prijs: € 650,00 - Datum: Vandaag - Adres Gedempteburgwal 43 2512bs Den Haag 100 meter vanaf de Mediamarkt gelegen in de winkelstraat Bel voor een afspraak Elke woensdag om 19 00 openbezichtiging email...

Adres: Gedempteburgwal 43, 2512BS Den Haag (100 meter vanaf de Mediamarkt gelegen in de winkelstraat)

Bel voor een afspraak:


Elke woensdag om 19:00 openbezichtiging

email: info@chinahotel.nl

Adres: Gedempteburgwal 43, 2512BS Den Haag

24/7 bereikbaar op tel: 0152192399
30 Luxe Studio appartementen te huur!

1x appartement Te Huur 65m2 €650

1x appartement Te Huur 65m2 €750
1x appartement Te Huur 78m2 €850


1x Maisonette appartement Te Huur 110m2 €1250,- LET OP! NU Voor €950
Beheerd door CHINA HOTEL HOLLAND


Per direct te huur:

Onlangs gerenoveerde luxe studio's/appartementen geheel gemeubileerd en gestoffeerd. Gelegen midden in het cen trum van Den Haag op 100 m afstand van diverse restaurants en de winkelstraat en op loopafstand van het Centraal Station. De studio's/appartementen variëren van 45m ² tot 100 m² en worden aangeboden voor een minimale periode van 6 maanden. Prijzen zijn vanaf
€ 650,-


Voorzieningen:
- Plasma televisie
- KPN Digitenne tv inbegrepen
- Wireless internet
- Open keuken volledig ingericht met marmeren afwerking. De keuken is voorzien van pannen, bestek en servies
- Grote badkamer incl. badkamermeubels, wasmachine en Inclusief gas en water, exclusief Licht
- Geen bemiddelingskosten
- Inclusief servicekosten
- Dubbel glas
- Woning is goed beveiligd en voorzien van brandmelders
- De lift en appartement is toegankelijk door middel van een elektronisch kaartsysteem.
- Inter telecom deur bel systeem
- u zich tijdens de contractondertekening dient te legitimeren (paspoort of id-kaart);
aan deze transactie voor u verhuurkosten zijn verbonden (antecedenten onderzoek, opmaken huurovereenkomst etc totaal ten bedrage van € 225,00 inclusief B.T.W. Deze kosten dienen ten tijde van de contractondertekening contant of per pinbetaling te worden voldaan



Adres: Gedempteburgwal 43, 2512BS Den Haag (100 meter vanaf de Mediamarkt gelegen in de winkelstraat)
meer info


Aangeboden: Per direct beschikbaar: Geheel gemeubileerde eengezinswoning

- Prijs: € 1.400,00 - Datum: Vandaag - Per direct te huur Moderne uitgebouwde 5 kamer eengezinswoning vergroot middels dakkapel aan achterzijde gelegen aan een singel in de wijk Tolhek met vrij uitzicht in directe...

Per direct te huur: Moderne uitgebouwde 5-kamer eengezinswoning, vergroot middels dakkapel aan achterzijde, gelegen aan een singel in de wijk Tolhek met vrij uitzicht, in directe nabijheid van scholen, Randstadrailhalte en winkels. De woning is geheel gemeubileerd en gestoffeerd.

Indeling:
Beg.gr.: entree, hal met toilet. De uitgebouwde woonkamer is voorzien van terrazzovloer. In de open Siemens keuken zijn o.m. aangebracht: koel/vriescombinatie, combi-magnetron, 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, apothekerskast, carrouselkast.

1e verd.: overloop welke toegang geeft tot zeer ruime slaapkamer(oorspronkelijk 2 kamers) met diepe vaste schuifkast en 2e slaapkamer voor, beiden met laminaatvloer.vDe geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douchehoek, 2e toilet en vaste wastafel.

2e verd.: overlooop, slaapkamer met grote dakkapel, kantoorruimte voor met laminaatvloer en extra raam. Washok met cv-ketel en WMA, overal brandwerende deuren.
Bijz.: Geheel voorzien van dubbel glas, gunstige ligging met vrij uitzicht. Grote, zonnige tuin met berging, overdekte pergola, stopcontacten, druivenstokken, onderheid terazzo terras. Oplevering per direct mogelijk.

Bijz.: Geheel voorzien van dubbel glas, gunstige ligging met vrij uitzicht. Grote, zonnige tuin met berging, overdekte pergola, stopcontacten, druivenstokken, onderheid terazzo terras. Oplevering per direct mogelijk.


Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen aanspraken worden ontleend.
meer info


Aangeboden: City Building Studio Appartement Den Haag te huur

- Prijs: € 650,00 - Datum: Vandaag - Adres Gedempteburgwal 43 2512bs Den Haag 100 meter vanaf de Mediamarkt gelegen in de winkelstraat Bel voor een afspraak Elke woensdag om 19 00 openbezichtiging email...

Adres: Gedempteburgwal 43, 2512BS Den Haag (100 meter vanaf de Mediamarkt gelegen in de winkelstraat)

Bel voor een afspraak:


Elke woensdag om 19:00 openbezichtiging

email: info@chinahotel.nl

Adres: Gedempteburgwal 43, 2512BS Den Haag

24/7 bereikbaar op tel: 0152192399
30 Luxe Studio appartementen te huur!

1x appartement Te Huur 65m2 €650

1x appartement Te Huur 65m2 €750
1x appartement Te Huur 78m2 €850


1x Maisonette appartement Te Huur 110m2 €1250,- LET OP! NU Voor €950
Beheerd door CHINA HOTEL HOLLAND


Per direct te huur:

Onlangs gerenoveerde luxe studio's/appartementen geheel gemeubileerd en gestoffeerd. Gelegen midden in het cen trum van Den Haag op 100 m afstand van diverse restaurants en de winkelstraat en op loopafstand van het Centraal Station. De studio's/appartementen variëren van 45m ² tot 100 m² en worden aangeboden voor een minimale periode van 6 maanden. Prijzen zijn vanaf
€ 650,-


Voorzieningen:
- Plasma televisie
- KPN Digitenne tv inbegrepen
- Wireless internet
- Open keuken volledig ingericht met marmeren afwerking. De keuken is voorzien van pannen, bestek en servies
- Grote badkamer incl. badkamermeubels, wasmachine en Inclusief gas en water, exclusief Licht
- Geen bemiddelingskosten
- Inclusief servicekosten
- Dubbel glas
- Woning is goed beveiligd en voorzien van brandmelders
- De lift en appartement is toegankelijk door middel van een elektronisch kaartsysteem.
- Inter telecom deur bel systeem
- u zich tijdens de contractondertekening dient te legitimeren (paspoort of id-kaart);
aan deze transactie voor u verhuurkosten zijn verbonden (antecedenten onderzoek, opmaken huurovereenkomst etc totaal ten bedrage van € 225,00 inclusief B.T.W. Deze kosten dienen ten tijde van de contractondertekening contant of per pinbetaling te worden voldaan



Adres: Gedempteburgwal 43, 2512BS Den Haag (100 meter vanaf de Mediamarkt gelegen in de winkelstraat)
meer info


Zoeken op Te huur in Zuid-Holland

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger